![]() |
Hahaha
Cometeor gadaj se co chcesz, ale i tak Cie spekuje w tym Wegorzewie x) Hugs ;), Xyriela |
Cytuj:
|
@up
Chciałem to wyśmiać pierwszy :< @topic żal 'hajt lvle' musiały popisać się swoim 'pe fał pe'... |
@Cometeor
Sikam na to ciepłym kałem ;) Aczkolwiek mogles powiedziec, ze to ty, moze byc nie padl, ewentualnie skoro to Twoj noobchar to mozna bylo to zalatwic inaczej, a nie nam psuc zabawe :P Ale w swej laskawosci wybaczam Ci ^_^ BTW: Tys jest z Wegorzewa? Bo ja tak wakacyjnie poza studyjami to z Gizycka jestem :-) |
Cytuj:
|
@Zalfik
to ty chyba masz cos z wackiem :| @PK Wy popsuliście mu zabawe jak expil to on wam :< |
Cytuj:
BTW: Cometeor Czemu nie zabiliscie Xyrieli? :> W obawie przed zemsta? :P |
Cytuj:
A w dodatku Mr. Zapchany gaznik sam podeszedl w nasza strone co widac na filmiku i jeszcze sie uscmiechnol . Czyli wiedzial ze przyjedziemy i czekal po to zeby panowie hlvl mieli wymowke X( |
Dokladnie mielismy to zaplanowane od samego poczatku. Sprawdzam forum co sekunde i zauwazylem ze idziecie pkowac, nie czekajac dlugo zebralismy sie i poszlismy wam zepsuc zabawe.
Naprawde to co juz piszecie to sie w glowie nie miescie. :O! @Zalfik Tak, balismy sie zabic Xyrieli (;/) z uwagi na to ze dopiero po ogladnieciu filmiku dowiedzialem sie ze z wami poszla. @Marczio Ehh.. niektorzy fraguja 10 lvle.. ktos musi.. nie sadzisz? P.S. Apropo juz widze jak wchodzisz sam na 7 osob i zabijasz wszystkich, nie chodzi mi o to ze nie da rady ze low lvle czy cos. Chodzi o to ze ponad polowa zdazylaby uciec lub dac loga. |
Cytuj:
Cytuj:
|
dobra wj na wszystkich flamerow :p
a co do tego z kad jestem ... no tak Węgorzewo :p a w Giżycku jestem codziennie bo tam sie ucze :] |
Cytuj:
|
Comet uczysz sie jak byc psem czy co :|?
|
Od razu informuje, ze nastepne pk odbedzie sie bez info na tym (i w ogole jakimkolwiek) forum. Napisze tylko na priv do tych wszystkich, ktorzy brali udzial ostatnio :)
@Comet W jakiej szkole? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie zabiliscie mnie, bo 21 lvl to juz był za trudny troche =/ Na dodatek z utani gran hurem.. Afff... Powodzenia next time :*** Best wishes, Xyriela P.S. Co powiecie na silniejsze uderzenie? Np charami z lvl 40+ =d Wtedy mozna miec pewnosc ze hlvlowe najty nie przyleza... ^^! |
Jezu Djinn wlasną twarz sobie zaznacz na czerwono -.-. Kazdego chara obcego zaznacza lolol. A Zapchany Gazik to rzeczywiscie char Cometqa i expi nim zebysmy pekowali w przyszlosci:)
|
Tak jak pisalem wczesniej - Tris tam byl, wiec nie bardzo wierze w ten "zbieg okolicznosci". Ale dajcie juz temu spokoj ;)
Prosta sprawa - nastepnym razem nie mozemy pkowac tymi samymi charami, wiec jesli chciecie ustawki na druga runde to kombinujcie inne (osobiscie moge udostepnic jednego 20 lvl ^_^) BTW: 4drian, rozwaliles mnie tym Doniem... sry no offence :P |
Cytuj:
expilem, gdyz robilem pk chara newbie--" bylo nas 4 a nie 10... matematyka to chyba nie twoj ulubiony przedmiot:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |