![]() |
Zycie, smietnik w huj :D
|
Cytuj:
|
specjalnie dla tego tam kogos
Toca a z matmy mialem z brył obrotowych ? :evul:
|
miales* ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dzieki xD .....
|
Co kilka dni nowy temat o "wydarzeniach z Galany" =) ja już się pogubiłem
|
Ma ktos filmik z ostatniej akcji ? Link podany przez Ajrona(czy jakos tak) w poprzednim podtemacie nie pozwala na sciagniecie pliku bez premium accounta.
Ogolnie nudy ^.- Ahaa No oczywiscie ukochany "Koleeeejorz" rozjechal Legniunie ;* Pozdro, Boltina |
Bravo za honor i uczciwosc VO KUCZER I LOVE U =****
No wiec byl maly war tak jakby mini madhouse na mini vo no i waczylmy (vo dostali z 6:0 az milo xD) i biegal z nami chaosa nagle all prawie z mini vo popadali stoje sobie a tu ue za 450 i chaosa z alythia ubijaja nas wszytskich bravo chlopacy -.- |
Cytuj:
A to , ze kuczer to Z.E.R.O wie cale forum ^.- |
Cytuj:
Nie wszystkich przeżyły z 4 osoby =p |
Cytuj:
ze odda wam loota i ze w zamian za rekompesate da wam 2 bp SD ale nie wiem czy na glowe czy ogólem... |
N/C ps. bylem i fartem przeżylem ;)
|
Tharrin: (13:47)
13:10 You advanced in distance fighting. Kolejny dist 100 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oh yeah... Ktos ejszcze pamieta LS? I How We Lole? oto list, ktoren dzisiaj do mnie przyszedl, a termin wyslania to 9 Marca.... Cytuje
"Fajkowy-Lolus Thais Chce dojsc do gildi mam 28 lvl 27mlvl nie nawidze hwl chce sie przylaczyc do tego nie boje sie pasc mam troche kasy na sd jezeli nie przyjmiesz kupuje sd i wszystko sellam i kupuje sd i daje Ls" LOL? Nie podam wam nicku goscia, zeby go nie osmieszac, ale list se zostawie na pamiatke xDxD |
...
Celmir
Kuczer to idiota i ty tego nie zmienisz. |
Zgadzam sie kuczer to ZERO -.- lac 40 lvl omg...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |