![]() |
Cytuj:
Nawet jeśli to prowokacja (najprawdopodobniej), to trochę niekulturalnie jest tak pisać, lol. @Topic: Dość słabe. |
@Wald Kerius
Mówiłem już, 10 minut w tą czy w tamtą nie robi różnicy. (')o(') |
Hihi... Chciał być fajny i nie wyszło. Bozia pokarała.
By the way. Oxy właśnie ogląda temat. Odpowiedz nam pliz co o tym sądzisz. |
Cytuj:
|
Co jest, Korek? Brakuje tematu "Daliście się wkręcić!", czym prędzej go utwórz. ;)
|
Uważam, że to wszystko, to tylko (co najmniej nietaktowna) prowokacja.
Ale nigdy nie można być na 100% pewnym! A Wasze zachowanie jest IMO ż a ł o s n e. Życzycie komuś śmierci, wolnego powrotu do zdrowia etc, bo robił coś na internetowym forum?! Nikomu, ale to nikomu nie należy się śmierć. I tak zapłaci za to co robił za życia. Wstyd mi za was. A jeśli on naprawdę walczy o życie? PHEW! |
Gdzie korek wyladowal? ;]
Z takich rzeczy sie nie zartuje, a przynajmniej normalni ludzie z tego nie zartuja... -.- Naprawde trzeba byc jakims poqr.... dzieckiem krwi queka by pisac temat o wypadku i sie z tego brechtac... Jezeli to co napisal jest prawda, to powinno byc o tym glosno. I co teraz? Zyjemy dalej. P.S. Widac korkowi te forum przynosi pecha. ;p (nikt sie nie nabral..) @edit literowki.. @edit up Racja. |
mogl bys powiedziec jaki to byl dokladnie festyn? Jezeli tak to pewnie cos na youtube jest.
Dajcie juz spokoj z tymi prowokacjami |
Zabawne jak cholera. Tego typu "dowcipy" są co najmniej niesmaczne i nietaktowne.
|
Ale te forum, jest dojebane, Omfg,...
To nie jest fajna zabawa wymyślać takie rzeczy,.. Naprawde,.. Że jeszcze tego żaden modek nie zamknął to też dziwne,.. Brak słów please,... |
wystarczylo napisac "nie dalem sie nabrac, Oxy slabe masz wkrety"
A wy dzieci od razu rozpedzilyscie sie i zyczycie komus smierci. Gallar, Bastash i inni - powiniscie sie wstydzic ;/ |
Jak korek nie żyje: niech spoczywa w spokoju.
Jak korek jest w ciężkim stanie: niech szybko wyzdrowieje i wszystkim który żartowali z jego śmierci "szybkim ruchem pięści włoży ją między oczy" lub przynajmniej wybluzga na forum. Jak korek siedzi przed kompem i sie ze mnie śmieje: niech się śmieje dalej bo dało mu się mnie nabrać. |
Oxy - Nie masz kasku?
Korek - Wole bez. A tak ogólnie słaba wkręta. Zeszliście już całkiem na psy... Gdzie się podziały te akcje planowane tygodniami, w których nikt do końca nigdy nie wiedział kto kogo wkręca i dlaczego ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |