![]() |
Wszystko fajnie cacy, ale mogli by napsiac cosik o wyrownaniu profesji ... to mi sie wydaje najwazniejsze w tym upade :)
|
niech dadza kina lepsze leczenie a drutom energy wave xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To chyba logiczne, że sumowało by się hity z jeden i drugiej broni. W końcu "knajci" by zadawali lepsze obrażenia. Ale sam wątpie w 2 bronie. Temat: No tak jak zwykle ludzie narzekają, że dla pacc. Połowa z narzekających pewnie nawet nie wie, że to dzięki paccom grają w te grę. Do zobaczenia na lodowych wyspach. :P (jak kupie pacca xD). |
Nie lepsze hity z dwoma brońmi, ale lepszy casting [raz jedna, raz druga]
Ala duale z lineage. |
To Drom sobie zarobi tego lata...
|
no nie, no no......
znowu dla pacc? przeciez nie ma tylu paccanow zeby zdązyli wszystko pozwiedzac.... ;/ pacca planuje dopiero kolo 40 lvla ale mogliby dodac cos dla facców, bo np. u mnie powiedzmy takie wyverny są oblegane przez srednie lvle a inne albo za slabe albo za mocne... ;/ |
o.O xtra!
Ten piesek czy wolf nawet ladny jest xD. Juz sie doczekac niemoge! Ale jesli te uporczywe lagi nie mina to malo kto w te wakacje kupi pacc'a. ;) |
No,no moze byc ciekawie po tym Update. Mam nadzieje ze Cipsoft postaral sie i tym razem i ten Letni duzy Update bedzie rownie dobry jak zeszloroczny.
|
knightowi powinni zrobić jakąś nową broń w stylu avenger tylko ,że jednoręczną
a update się fajnie zapowiada przynajmniej coś nowego ale czy lepszego to się pużniej przekonamy:D |
W Tibie już nie gram, ale updaty zawsze mnie kręciły.
Nowe miasto mi się nie podoba, ogólnie zamysł lodowych rzeczy nie pasuje mi do Tibii. Zbyt "oczojebne" Jestem ciekaw jakie potwory będą dodane oraz questy? Do wszystkich facców: Bądźcie wdzięczni, że ktoś płaci za to, że możecie grać! Utrzymanie serverów kosztuję! |
|
Hmh...Oglądając screeny, wnioskuje, że dojdzie nam nowy smok.
skąd to wiem? Obejrzyjcie dachy na tibia.pl i na jednym ze screenów które dał Salmon EDIT! I ściany! |
to biedzie dla FACC i PACC czy tylko dla Pacc ?:confused:
|
Powiem tam
Juz sie zaczynam szykowac na Yeti hunt ;d |
zapewne odwiedze te miasto:D
|
Znowu pacc? Omg niezaduzo tego, ten cipsoft to chyba jakies kretyny! 250zl za 9 miechow?! to tak jak jedna gra na xboxa 360 lub ps 3, albo 2 gry na kompa, a jak kazdy wie gry te beda mialy owiele lepsza grafe i grywalnosc nic to cos... ta... TIBIA!!!!! To jest jeden z powodow dlatego by niegrac w ten SYFFF!!!!
|
Jakie 250 zł za 9 miechów? AFAIR jest tylko 280 zł za 12 miechów. I fakt, 78 groszy dziennie odłożonych przez tego PACC'a to fortuna :|
I już dzieci, nie bulwersujcie się. Wpier*alajcie dalej swoje snickersy, chipsy etc., a potem narzekajcie na brak kasy. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |