Cytuj:
@JUNIR
czytaj uważniej posty, przeczytałem dokładnie cały temat, i Frapper nigdzie nie napisał, że wbił 1 mln expa w 1 dzień na elfach
|
Chyba sam powinnieneś czytać dokladnie, bo napisałem że rozmawiałem z nim na pm
Cytuj:
Nigdzie nie napisalem, ze zrobilem to na elfach. Napisalem, ze MOZNA bo mozna.
Malpy, lizardy, turtle hell, tomb za tp, acienty i pare innych miejscowek z 40k/h.. Jesli ty nie masz takiego expa 95 EK to gratuluje.
|
Tomb za tp...? ancienty...? i 50 ek =) watpie co do reszty to nie mówie bo nie byłem na malpach ale tez watpie ze 50ek dałby tam rade, turtle hell? już na scrabach jest mniej osób no ale tam da sie te 40k/h walnąć (mówie o żółwiach)
Cytuj:
Nawet na turtle hellu mozna zamknac prawie 70k/h
|
Nie da sie z racje tego że musiałbyś być tam sam a to jest nie możliwe a nawet jakbyś był sam nie zrobiłbyś 70k/h bo 50ek nie biega tak szybko a to też sie liczy
Cytuj:
jesli ty nie masz takiego expa 95 EK to gratuluje.
|
Mam ale na 50lv takiego nie miałem, a testowałem dużo miejsc w tym turlle hell i jakoś 40k/h nie miałem ani nie znam nikogo kto tam tyle miał na 50lv.
Cytuj:
Nigdzie nie napisalem, ze zrobilem to na elfach. Napisalem, ze MOZNA bo mozna.
|
Ty chyba naprawde niemasz knighta albo nigdy na elfach nie byłeś...na 1 elfa 3 osoby wypadaja..
Dobra już nie bede odpisywać bo to nie ma sensu gogogog 1mln in elf fortess
BTW zazwyczaj knight wbija duzo expa na f axe/poi dl'ach z siocherem i ds'ami. Nigdy nie słyszałem żeby ktoś wbił 1mln expa na elfach/scrabach
|