Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Czy FACC dostaną cos na ten upade??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130038)

Dark Sven 20-05-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malkowicz (Post 1441864)
chyba z 2 trollami i się wygrywa skarpetę (nowy item można z niego addon skarpeta men zrobić)

Uoooo... aleś ty niesamowicie dowciapny.

Cor Tibiarz 21-05-2007 09:03

Może cos dodadza moze nie, ale raczej nie. Niedawno dodali nam dc, to duza dosyc budowla i watpie ze co 2 apdejty beda robic kolejne dc dla facc.
Lud ma racje. po co maja robic cos dla facc jak oni nie placa? na ich miejscu tez bym tak robil. A moze niedlguo se kupie pacca bo znow gram w tibie (35 lvl drutem :)) ale z drugiej troche mi szkoda na pudeleczka ;]

Darth'Knight 21-05-2007 10:05

a kiedy jest ten update?

--Cienius-- 21-05-2007 10:35

Mysle ze za miesiac powinien byc
Update teasery sie pojawiaja miech przed =]

Kwadrat-.- 21-05-2007 22:27

Rozumiem, że FACC nic nie płacą i dlatego otrzymują mniej od PACC. Wielu uważa, że właśnie tak powinno być, jednak gdzieś na tibia.com, gdy tworzy się konto, jest jasno napisane, że Tibia jest grą darmową i każdy ma prawo w nią grać. Wobec tego, czy ktoś, kogo nie stać na PACC, lub zwyczajnie nie chce na to tracić prawdziwej kasy, a nie ma takich wtyków, żeby sobie załatwić PACC za pieniądze w grze, ma czuć na każdym kroku, że jest gorszym od tych, którzy zainwestowali swoje kieszonkowe? Wg mnie coś tu chyba jest nie tak.

vns.rlz 21-05-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian_1235 (Post 1440399)
lol jaja se robisz addon itemy chyba na ots -__-

facc moze miec addona zal ale nei wszystkie -.^

Amirez 21-05-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadrat-.- (Post 1443669)
Rozumiem, że FACC nic nie płacą i dlatego otrzymują mniej od PACC. Wielu uważa, że właśnie tak powinno być, jednak gdzieś na tibia.com, gdy tworzy się konto, jest jasno napisane, że Tibia jest grą darmową i każdy ma prawo w nią grać. Wobec tego, czy ktoś, kogo nie stać na PACC, lub zwyczajnie nie chce na to tracić prawdziwej kasy, a nie ma takich wtyków, żeby sobie załatwić PACC za pieniądze w grze, ma czuć na każdym kroku, że jest gorszym od tych, którzy zainwestowali swoje kieszonkowe? Wg mnie coś tu chyba jest nie tak.

A wg mnie all jest ok, bo jest taka zasada "Place-wymagam"
I właśnie, dlatego ze wydaje kasę w RL i sponsoruje CIP soft wymagam więcej!!
Facc i tak ma dużo za dużo!!

Pomyśl tak:

1
-idziesz do pracy pracujesz 200+h na miecha dostajesz (przykładowo) 1200 zł
-ktoś nie pracuje dostaje Kuronia 500 zł i siedzi na dupie

Nie lepiej żeby i ten, co pracuje i ten, co siedzi w domu dostawali po 1200?

Jak byś sie czul się ze musisz zapierd***c w pracy i dostajesz tyle, co ten, co nie pracuje i sie byczy?

Przeciecz Zycie jest darmowe!! Cos tu chyba nie tak

Duch Guardi 21-05-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth'Knight (Post 1442431)
a kiedy jest ten update?

w połowie sierpnia

Kwadrat-.- 22-05-2007 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1443823)
A wg mnie all jest ok, bo jest taka zasada "Place-wymagam"
I właśnie, dlatego ze wydaje kasę w RL i sponsoruje CIP soft wymagam więcej!!
Facc i tak ma dużo za dużo!!

Pomyśl tak:

1
-idziesz do pracy pracujesz 200+h na miecha dostajesz (przykładowo) 1200 zł
-ktoś nie pracuje dostaje Kuronia 500 zł i siedzi na dupie

Nie lepiej żeby i ten, co pracuje i ten, co siedzi w domu dostawali po 1200?

Jak byś sie czul się ze musisz zapierd***c w pracy i dostajesz tyle, co ten, co nie pracuje i sie byczy?

Przeciecz Zycie jest darmowe!! Cos tu chyba nie tak

Nie do końca mnie zrozumiałeś. Przecież to jasne, że PACC dostanie więcej, bo finansuje CIPsoft, ale mi chodziło o to, żeby nie zapominali całkowicie również o tych, którzy tego PACCa nie mają. Jeśli w tym update dodadzą miasto Svargrond dostępne tylko do premium, to niech dla FACC dadzą... hmm... powiedzmy nowe kopalnie, żeby nieco zmniejszyć zaludnienie, na tych już istniejących.

Kojotes 22-05-2007 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadrat-.- (Post 1444030)
Nie do końca mnie zrozumiałeś. Przecież to jasne, że PACC dostanie więcej, bo finansuje CIPsoft, ale mi chodziło o to, żeby nie zapominali całkowicie również o tych, którzy tego PACCa nie mają. Jeśli w tym update dodadzą miasto Svargrond dostępne tylko do premium, to niech dla FACC dadzą... hmm... powiedzmy nowe kopalnie, żeby nieco zmniejszyć zaludnienie, na tych już istniejących.

Ale facc to jest w pewnym sensie wersja demo Tibii, gdzie możesz pograć troche, zainteresować się grą i wykupić pacca, czyli pełną wersję. I taka jest wg. Cipsoftu kolej rzeczy, facc jest wystarczająco rozbudowany, żeby zainteresowac nowego gracza Tibią.

Vorph 22-05-2007 10:20

FACC.....fuj :S

Amirez 22-05-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadrat-.- (Post 1444030)

Ale nigdy nie zapominają facc zawsze cos dostaje (odnowione Ab outfity. DC z gs na drodze żeby naaby juz tam nie chodziły pielgrzymkami)

Jak powiedz ktoś up. za inne gry bez kasy nie pograsz a na dobra sprawę w tibii DUZO jest za darmo

Ribery 22-05-2007 11:38

Oczywiście że dostaną coś FACC.

Nie wiem czy w upade coś dostaną, ale w update na pewno, jak zawsze.

Pulaski 22-05-2007 12:04

Jak już coś dostaną to mało. Jak np. zmienili ab czy dodali wyverny. To tak mało, gdy pacc dostaje 10x więcej, ale nie dziwie sie temu. Po co ulepszać komuś co ci nie płaci za rozrywkę.

--Cienius-- 22-05-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 1443832)
w połowie sierpnia

W poprzednim roku bylo opoznienie teraz ma byc koniec lipca max albo srodek czerwca

Kejmilo 22-05-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ribery (Post 1444152)
Oczywiście że dostaną coś FACC.

Nie wiem czy w upade coś dostaną, ale w update na pewno, jak zawsze.

Eee... Słucham? O co chodzi? :confused: Nie wiesz czy dostaną coś na update, ale na update na pewno coś dostaną? Yyy...

SerisZ 22-05-2007 16:24

nie bylo jeszcze up gdzie facc cos by nie dostali. jaki facc by smigal w bohach na ok.30 lvl gdyby nie wprowadzono hydr(przed nimi cena walacha sie w okolicy50k na starych servach). Pacc jest dla tych ludzi ktorzy maja (przynajmniej teoretrycznie) pograc bez przeszkadzania swierzych graczy ktorzy nie znaja zasad przyzwoitego zachowaia sie (niestety na pacc tez to sie zdarza)

rezydent 22-05-2007 17:48

schemat jest taki:
pierwsze wrażenie gracza facc, czyli facc i początki maina - wooow zaje***** gra!
późniejsze lv (30,40,50) - bez pacca nie ma jak expić itd...
Cipsoft ma taki plan od lat!
specjalnie tak spycha graczy na strone Pacca (ciemna strona mocy) aby im płacili!!! Czyż to nie jest ZUE???

w sumie nie ma żadnej innej opcji niż sprzedawanie Pacca dla zarobku (np. wyobrażacie sobie sprzedawanie "Stone of Exp" itd.? albo jeszcze inne - giełda xD)
w Polsce to co innego, u nas takie 90zł to jest jak... no 90zł a na zachodzie takie dziecko 10-latek wyda kase (tylko co 20zł dla nas) która dla niego to niemal, że grosze i ma pacc (no to już każdy wie, dlaczego polacy wyjeżdżają na zachód...)
[WSPOMÓŻCIE OBYWATELI 4 ŚWIATA, A ZARAZEM 4 RP !!]

niestety nigdzie nie jest tak jakby ktoś chciał... światem rządzą ci, którzy mają $...

PS. a tak na serio to i tak mi to obojętne, bo tibia jest do dupy i nic tego nie zmieni ^^

Raxev 22-05-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejmilo (Post 1444342)
Eee... Słucham? O co chodzi? :confused: Nie wiesz czy dostaną coś na update, ale na update na pewno coś dostaną? Yyy...

Przeczytaj jeszcze z 5 razy jego wypowiedź, potem spoglądnij na nazwe tematu. Może zaczaisz.

Zidi 22-05-2007 20:31

Facc moze cos dostanie ale napewno nie duzo :/
Pacc spewnoscia cos dostanie ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.