![]() |
Cytuj:
Tego nie wiadomo. Oficialnie gildia nie jest hunted z tego co wiem. |
nie wiem jak ty czytasz moje posty ale ja nigdzie nie plakalem ze mnie kh zajebalo druga sprawa ze to nie kh mnie pojechalo wtedy.
ja po dedach nie ide w kont i nie siedze tam dopuki mnie ktos nie wyciagnie , ja poprostu nie chce grac na serwie gdzie mam za free hunta. ja chce normalnie sobie grac po za tym nie bierz mnie za ciula bo w twojej druzynie conajmniej 6 osob to moim qmple ;p moj brat---->argon thero , jak bys czytal dokladnie to bys zalwazyl ze wspominalem o 119ek co do bicia to predzej ja w szkole ludzi bije niz oni mnie hihihi dobra mat ustalmy juz tyle ja se gram spokojnie a ty sie nie czepiasz kazdego mojego slowa , niechce mi sie juz przez trzecia strone spierac kto jest noobem i dlaczego a jesli chcesz wiedziec czemu ide na non-pvp to pisz na gg 796029. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozd. |
aaa o to Ci chodzi , nie sprecyzowalem tego , ja nie mialem na mysli siebie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi corso zapewne nie zaglądasz juz na te forum, masz uraz do berylii ale chciałem cie pożegnać
"Gnij K**WO" :) http://youtube.com/watch?v=d6Q8AyYLCtg :D |
no to jak zegnacie corsa to ja tez pozegnam
zyles jak smiec i jestes smieciem i wlasnie dlatego niekt za toba nie placze, |
Cytuj:
Pwned...Rozluzniasz ludzi swoja gadka... |
Cytuj:
Moge tutaj pisac co chce. |
Cytuj:
|
Dethmar widze kolejny ktory mysli ze jest kims bo zrobil 89 lvl i gra kilka miesiecy :(
btw. pacc mi sie konczy ;( |
Cytuj:
A co do Dethmara, myśleć to on sobie może - nie jest ; D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mowa o pacc a mi zostalo jeszcze 30 dni, trzeba bedzie przedluzac ;/
|
Mam male pytanko, wie ktos czy na beryli jest teraz wojna? Niby jakies posty na forum sa ale fragow nie widac:p
Byloby ciekawie jakby byla blackd vs. blackd xD |
Nie ma wojny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jezeli myslicie ze lize dupe aradnie to jestescie w bledzie nie znizam sie do takiego poziomu jak np Corso, ktoremu na dobre to nie wyszlo. A wy co najwyzej mozecie 5 min przed server save wyjsc z dp ;) Zreszta pare osob z Too late szanuje.. Zajmicie sie swoja elysia i thoria |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |