![]() |
Cytuj:
|
A no wlasnie podalem 9 powodow dlaczego dolaczylem do wojny, nawet szwedzi z fraternity przyznali ze jednak sa powazne, ale pan macavelli reportnal posta bo uzylem tam slowa 'pollacks' oczywiscie nie dostalem zadnego ostrzezenia bo od razu zaczalem rozmawiac z GMami. Za 10 dni bede senior tutorem wiec lepiej patryk uwazaj co piszesz na forum :D Nie chce mi sie podawac tych powodow jeszcze raz. Grunt w tym ze to moja sprawa co robie, a to jaki jestem w rl to tez nie powinno was obchodzic :D Ale jak chcecie to mozecie myslec co wam pasuje .Wyjezdzam z Polski na stale niedlugo i juz tu raczej nie wroce. A wy drodzy rodacy pomyslcie moze troche o swojej przyszlosci zamiast tak sie podniecac ta gra.... - powiedzial 161 level :D haha
|
Koti opcja edytuj nie gryzie!
Ktoś napisał że im życie uprzykrzacie~ Cytuj:
@Tych co najlepiej wiedzą o war; Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków. |
Cytuj:
A i btw; war nie jest pl vs swe |= |
@SCHNAPIE
Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy :( Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac. Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/ Btw. dlaczego jestem wrogiem polakow, jesli postawilam sie macavellemu. No mamoooooo!!! ;( Poza tym wszystkim jednak, trzeba przyznac, ze ostatnia bitwa byla bardzo zaciekla i wyrownana. Oczywiscie dopoki nasi najci nie weszli na schodki =d http://foteka.pl/full/22b321ece5ab94...1a34ccb9a0.jpg Victory! :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Orius Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/" |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Xyriela
Moze byla tak zacieta bo nie strzelałas sd ? jakbys cos strzeliła moze by bylo inaczej xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Tevah
Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim. |
Cytuj:
Od pana nieznajomy =[ |
Cytuj:
Kinda signed aew. |
Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =(( |
Cytuj:
EHEHEhAHEH!H |
Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |