![]() |
Cytuj:
|
Buhahah to idz i odrob hahaha k*** rozpier**** mnie takie gadania "jak bym chcial to bym mogl". Czlowieku gowno nie bys mogl. Idz i sproboj to zobaczysz -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol a co tu jest do radzenie retardzie ?
1 wyspa - przejsc kilka bonebastow grupka 35 + noob charow to jest nic wiec nie widze tutaj nic do radzenia 2 wyspa - przewaznie hydry luruje sie pod wejscie a jak nie to 1 hydra na 20 noob charow to tez nie wielkie wyzwanie .... 3 wyspa - to samo co z druga a co do podziemi to moze ciezej ale tez nie widze specjalnego wyzwania dla tylu noob charow wiec to ty nic nie wiesz i sie ciagnij palko ktora robi mega duzo na wojnie -.- PS: Wyjdz tam expic gdzie chcesz to zobaczysz .... aaaaaa zapomnialem nie masz pacca ... a jak bys mial to tym czyms mozesz rotwormy na liberty orac huahuahah |
Cytuj:
|
Nic Ci nie musze podawac i Ci mowie ze robie wiecej niz ty ... zreszta w CO kazdy robi wiecej od Ciebie bo my nie trzymamy noobow 64 palków bez pacca tak jak EM :) I wogole naucz sie czytac ze zrozumieniem bo nie pisalem ze robie wiecej tylko napisalem ze TY ponoc robisz mega duzo .... A co do goromy to jakis odzew moze ?
|
Aldruhn
Jun 11 2007, 12:53:09 CEST Killed at Level 128 by Brollik 8o |
Gloomy Chooper
Jun 13 2007, 00:31:20 CEST Killed at Level 142 by Anubis Woman Darkk'cut Jun 13 2007, 00:32:28 CEST Killed at Level 122 by Ron Montegro and by Royal Suchy |
Cytuj:
|
Name: Elaiden
Guild membership: Chosen of the Chosen Ones Character Deaths Jun 13 2007, 06:06:20 CEST Killed at Level 94 by Binovek Kolejny :) Hail EM _/ |
@Jibav
Niechcesz ? Ja bym powiedzial ze nie mozesz i sie boisz ... :) |
Cytuj:
A on by powiedzial, ze nie chce i kolo sie zamyka... nie pojety jakis jestes? //Metek. |
Sie zamknie no i co ? :)
|
Cytuj:
DOWN WITH CHEATERS ! O jej.. Brollik hacked :( O nie ! Binovek też.. ajj jak mi przykro |
Cytuj:
Na Ciebie też przyjdzie kolej... |
Cytuj:
ŻYD ŻYD ŻYD dorośnij ? Prawda jest taka że i CO używa cheatów (NG) i EM (BlackD). Teraz to juz nie ma znaczenia, lepiej wzieliby sie za ta wojne -.- Aha, jestem za EM bo nie ma tam tylu debili i dzieciaków co w CO. Cytuj:
|
@Inwestor.
I jajco. @Pan Kracy. BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH EM = Cheaters, Bugs users !!!!!! Prosze Cie powiedz, ze CO, BOD nie uzywa botow i innych gowien. Boli Was ze EM Was gasi spokojem, ma Was w dupie i cala te wojne. //Metek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |