![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@POznanski, wiadomo ty to masz najlepsze pvp na swiecie :baby: oczywiscie chodzi mi o rooka :baby: |
..
@up
Toca z tym rookiem, to takie smieszne bylo hahahaha CO ma pvp do pvm? @revils Wrozka jestem, ze z reca robisz -.- Baranie, ze ciebie dotyka tak ten noob to nie moja wina. I tak nim jestes ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Możecie się opanować ?:confused:
|
Cytuj:
|
...
@up
Kim jestes synku? |
Egeenetoo byl tez dobry (pierwszy owner oczywiscie) , Bon Devil (tez 1 owner) a Aklodah ? No i niezapomniane langan (laof , vidente) , Gladianos (jeden z lepszych ; czyt. wyzszych ; knightow za czasow swietnosci Galany) no i tez nie mozna zapomniec o Oenie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie zapomniales o kims? Tahac, Tehec ta dwojka moglaby server rozwalic : ) |
Cytuj:
|
Tez wtedy nie gralem, ale duzo o tym slyszalem. Wykorzystywanie uh trapow jest dla Ciebie czyms tak wielkim?
|
Ta albo jak Tehec, Tahac i Ziom Eternal Crew lurowali Gsy.
Raz niedaleko Veno skilluje z kumplem, a tam leci Ziom~ I Tahac ( czy Tehec ), a tam 3 Gsy no i dead, ale to jeszcze Tibia 7.4 była ;d Aha nie wiem czy ktoś wspominał o Icarusie ale za czasów mojej pierwszej postaci był moim idolem. Później funny było jak padł od jakiegoś 20-30 sorca, jak był na afku. |
Cytuj:
Prawda jest taka, ze ubili wszystkich graczy z gornej pilki ktorzy jeszcze pol roku temu rzadzili na galanie?, tych przeciwko ktorym teraz wy walczycie. To oni byly exivowani przez Szwedow a nie na odwrot. |
,,
Kogo zabili z tych co teraz sa? Ale kogo ^^
Za co padl? |
Cytuj:
http://img504.imageshack.us/img504/4674/uo0507ph2.jpg ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |