Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   namelock (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131052)

Slythia 20-09-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadow_from_Katowitz (Post 1659710)
hmmm... wiec zawsze jakies szanse sa... to co ma moj brat zrobic ? napisac reposrta jeszcze raz czy cos specjalnego czea zrobic o ponowne rozpatrzenie ?

Jak odrzucili a komentarz byl dobry to nic nie zrobisz. Postac jest za malo znana. Chyba, ze cos wymyslisz, ale watpie by sie dalo. Co zrobic? Przyzwyczaic sie do imienia...

LuQi_LaQ 20-09-2007 23:59

Mój nick ?

Mam pytanie odnośnie mojego nicku, łamie on regulamin ??

Teryaki'Boyz

To właściwie jest zespół :D więc teraz już nie wiem :/ ??
A Chciał bym bardzo zmienić ten Nick :)

Slythia 21-09-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LuQi_LaQ (Post 1660559)

Teryaki'Boyz

Jesli uznamy, ze to imie jest w liczbie mnogiej (boyz) to tak.

Aversin 21-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LuQi_LaQ (Post 1660559)

Teryaki'Boyz

Character Teryaki'Boyz does not exist.

Palladinka 22-09-2007 12:45

Mi kiedys ukradli mojego palladyna ;( i zmienili nick na Zulek Cie Shakowal :/ wiec musialam zaczac grac od nowa ;( no ale teraz gra mi sie moim nowym palladynem bardzo dobrze juz niedlugo lvl 80 :)

V1ldan 16-11-2007 00:19

namelock

Też mam pytanie, czy jest szansa na namelocka za nick Menel'Uliczny ?:D

Donpeyot 16-11-2007 00:45

imo szansa jest , nawet spora

Hoeg 13-02-2008 14:57

Mam głupi nick - Hoeg Zryta Bania (jak go robiłem nie myślałęm bardzo na nickiem) i chce dostac namelocka. Co muszę zrobic zeby go dostać. Z góry thx za odpowiedz.

piotrek609 03-03-2008 14:56

Ja też mam głupi nick i chciał bym go zmienić: Wojowniczka swatla from pila. Kiedy zakładałem hara nie myślałem za bardzo nad nickiem:(. Czy dało by się coś z nim zrobić?

Slythia 03-03-2008 15:11

@up i 2up
Watpie, by cos dalo sie zrobic... Imiona sa w miare poprawne.

Krum 03-03-2008 16:09

Ja dostalem namelocka na nick Blood Try co mozna przetlumaczyc krwawa próba. Nie wiem do konca co w tym jest nie teges. Inni tez maja z name z "blood" i nic...

Slythia 03-03-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krum (Post 1936681)
Ja dostalem namelocka na nick Blood Try co mozna przetlumaczyc krwawa próba. Nie wiem do konca co w tym jest nie teges. Inni tez maja z name z "blood" i nic...

Krwawa proba - name non describing person, czyli nie opisujacy osoby ;). Wiec niezgodne z regulaminem.

Wymyrymydymy 03-03-2008 18:40

ja tez juz duuuzo czasu staram sie o namelocka i mysle ze bylby on sluszny (nick to Czarna Kredka Bambino) lecz gdy tutor probuje zareportowac tego nicka to pojawia sie komunikat ze niby ten nick byl juz kiedys zaakceptowany przez GMa <lol> i faktycznie ten char(jeszcze gdy gralem druidem a ten mial cos kolo 10 lvla) mial namelocka ktory po pewnym czasie zniknal :p (nie dawalem zadnej propozycji nicka bo nawet nie gralem tym charem)

piotrek609 03-03-2008 18:40

Wojownik swiatla znalazlem tylko to :
Copyright @ 2007 by Paulo Coelho
Wojownik światła jest cykliczną, internetową publikacją autorstwa Paulo Coelho.
Treść może być rozpowszechniana bez ograniczeń, publikowana na innych stronach
internetowych, zawierających wyłącznie bezpłatnie udostępniane treści, pod warunkiem
podania źródła: "Wojownik światła, publikacja www.paulocoelho.com.br"
Autor zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany tych warunków, w każdej chwili.

a from pila najbardziej mi dokucza, kilka razy dziennie dostaje wiadomość typu "ja też z piły" a za chwilke "daj coś" ^^

Vasudanin 03-03-2008 21:11

a co ja mam powiedziec?

mialem nick swiety wincety prosilem o name locka bo nawiazuje do religii (no bo jest chyba jakis swity wincety nie) powiedzieli w najblizszym czasie dostaniesz 2 miechy pozniej nadal nie dostalem

Slythia 03-03-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 1937463)
a co ja mam powiedziec?

mialem nick swiety wincety prosilem o name locka bo nawiazuje do religii (no bo jest chyba jakis swity wincety nie) powiedzieli w najblizszym czasie dostaniesz 2 miechy pozniej nadal nie dostalem

Albo nie zostal zaakceptowany... Albo chcieli, abys sie po prostu odczepil D:

Quacyk 03-03-2008 22:49

Większość nicków podanych u góry zasługuje na namelocka. Ja się pochwalę, że dostałem namelocka na chara o imieniu Jogurt Zwieczkiem. Tutor to przetłumaczył na Yoghurt is a closed box. GZ :D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19.