![]() |
Cytuj:
Z tymi rekawiczkami, skojarzylo mi sie palenie wole sie juz zbakac niz pic te jebane nalewki ;p |
..
Toca
Ale na przyklad bylem ostatnio w pubie, na wsi co prawda, i sprzedawali TYLKO Lecha, a ja mialem 10 zlotych i na sepa. Nie mysl, ze ja pije Lech, albo cos, czasami mi sie zdarza kupic dobre piwko dla smaku jak mam wiecej siana np. Czarna Fortune. Okocimia. Jak chce sie upic to biore tanie wino - 1,5 = Byk, kupie 2 i mam zabawe xD. = 3 zlote w sumie, rzadko mi sie to zdarza, szkoda watroby i zoladka. Ale jak idziesz na party do klubu, to nie wlecisz tam z wlasnym piciem, ani mocno wstawiony. Spiryt - okej, pozniej 10 minut masz kapcia w mordzie, mowie o nierozcienczanym, taki rozcienczony to juz inna bajka xD Kurier Nie mow ze jechales taki kawal do protektora, z drugiej storny nie wiem ile to jest z Lodzi xD |
Treść skasowana z powodu nadmiernej ilości trolli...
|
Cytuj:
kthxbye @Poznanski~ wiadomo przeciez ze nie pije nie rozrobionego :D |
Cytuj:
Zdazylo sie ;] @Top~ by zaden gosc nam nie rzucal owocami <lol> Sinid planuje anni~ team juz jest?:> |
Cytuj:
jakoś nie widze żeby któremuś z użytkowników tego forum przeszkadzała rozmowa o nalewkach itd Intelektualista sie kurwa znalazł |
...
Kurier
To ladnie cie nosi haha, tego energy2000 nie znam ale obok poznania sa manieckzi ^^ i ekwador. Ghard O shyt sprobowales go? Offtopy to nei dzieci neostrady i forumowe trole |
Cytuj:
Odwiedzam tylko"Subway" i "liquid room" jak sa noce tematyczne, w zeszly piatek byl temat sluzba zdrowia :D(ah pielegniarki xD) A poza tym kase oszczedzam wiec slabo..:( |
Dla wszystkich dbających o wątrobe, jak kupujecie napoje typu cola czy oranżada , sprawdzcie w składzie taki dodatek (e-440 o ile pamiętam) ten mały pierdolnik konserwujący robi wam z wątrobą to samo co naleweczki , codziennie picie około litra takiej koli daje taki efekt jak 0.5 litra taniego wina (około).
Powyższa opinia pochodzi od Technika Żywienia którym (do końca nie) jestem. Mogły mi sie proporcje pomylić ale co tam :D. |
@All
Każdy robi to lubi, czy nalewka czy wódeczka, spirytusik czy ci***, byle dużo, byle wiele w piątki, swiątki i niedziele ;) @Topic Ja idę z Ajronem na Anni. Mam nadzieję, że już niedługo. @Cat Szkoda, że na avatarku gwizdka nie widać... <buehhehe> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chce cie po tym zobaczyc :) |
Cytuj:
Co w tym dziwnego? Jak ja robiłem to też było 2 palków RS i knight 101 lvl |
Tyle że Zorlan to sorcerer aty Hybrid jesteś knightem.. :D
|
Dziwie się, że jeszcze tutaj moderator nie wpadł, bo takich offtopów to nie widziałem już dawno... :P
|
Cytuj:
Co do szybkiej banki to znam sposob (uwaga! tylko dla desperatow);) 1 butelka wody utlenionej (nie gazowanej a utlenionej) 1 nalewka (smak wg. uznania) mieszamy w butelce i pijemy... Bomba i wymiana watroby w wieku 30 lat murowana:D Znam kilka osob ktore sie na to skusily:P @Topic Sinid z kim Anni bedziesz robil? (no co? musialem cos napisac:P) |
ez ten pomysl z woda utleniona usun od tego mozna ladnie pierdolca dostac, a tak swoja droga temat o anni team a tu piszecie o nalewkach wodkach imprezach etc. heh galana nic sie nei zmiania widze
pozdro |
Cytuj:
|
Cos do Topica...
17:29 Garmie [146]: 17:27 You have found a stonecutter axe. 17:29 Rica Thim [123]: 17:28 You have found a stonecutter axe. 17:29 Myrbossen [117]: 17:27 You have found a magic sword. 17:29 Xeio [138]: 17:27 You have found a stonecutter axe. Gratz, a moze i nie w sumie jak kto woli ;> |
\___ gratz ___/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |