Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! KYHOMG vs NF (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131348)

Elvvons 06-06-2007 00:53

Wez ty k**** grubasie stul pysk cos ci sie nie podoba na tym forum to w*****
A Looknac to ty mozesz w lustro... Moze zobaczysz co soba reprezentujesz... I Zaczniesz chociaz o siebie dbac, A jak cie w*****am zapraszam do mnie na rl.

To na tyle ;) "Grubasq"

espectro 06-06-2007 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1467666)
Wez ty k**** grubasie stul pysk cos ci sie nie podoba na tym forum to w*****
A Looknac to ty mozesz w lustro... Moze zobaczysz co soba reprezentujesz... I Zaczniesz chociaz o siebie dbac, A jak cie w*****am zapraszam do mnie na rl.

To na tyle ;) "Grubasq"

Grubasq .<rotfl> bajki ci sie poj*baly chyba cw*lu . A co do zaproszenia to po wioskach k*rwa jezdzic niebede bo buty se od gnoju jeszcze uj*bie. Ale jak po zniwach se na nowe trampki zarobisz wiesniaro j*bana to mozesz umyc zeby i wpasc domnie z wiesniakami i pokozaczyc to zobaczymy czy taka wyszczekana bedziesz K*RWO! zapraszam na priv jesli chodzi o namiary na moj Pekin!!!

Walle 06-06-2007 07:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro (Post 1467675)
Grubasq .<rotfl> bajki ci sie poj*baly chyba cw*lu . A co do zaproszenia to po wioskach k*rwa jezdzic niebede bo buty se od gnoju jeszcze uj*bie. Ale jak po zniwach se na nowe trampki zarobisz wiesniaro j*bana to mozesz umyc zeby i wpasc domnie z wiesniakami i pokozaczyc to zobaczymy czy taka wyszczekana bedziesz K*RWO! zapraszam na priv jesli chodzi o namiary na moj Pekin!!!

o widze gangsterka sie klania, ostrooooooo

Kyranczyk 06-06-2007 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro (Post 1467614)
Wes ty koles stol p*zde juz bo mnie wq ,gdzie nie lookne to widze twoje bezsensowne pi*rdolenie .Zrob to dlamnie i usun swoje konto i swoj przyj*bany r*j z tego forum :]

Najlepiej jak ty spie**oliz z tego forum bo tu nie chcemy takich p*zd jak ty wiec stfu

a i jeszce
Xolorian - Jun 05 2007, 22:37:55 CEST Killed at Level 162 by Garlerdon
and by Elfhame wtf. Garl~

Eliseo Fusions
Jun 05 2007, 22:39:23 CEST Killed at Level 151 by Garlerdon and by Elfhame

Pablofon
Jun 05 2007, 22:41:35 CEST Killed at Level 180 by Tetro Aurelius and by Elfhame.

Kataruso
Jun 05 2007, 22:44:13 CEST Killed at Level 129 by Acribus

Og'Thun
Jun 05 2007, 22:43:45 CEST Killed at Level 123 by Luca Inviss and by Garlerdon

Valerious De'Vegaz
Jun 05 2007, 22:39:45 CEST Killed at Level 112 by Tetro Aurelius and by Sairus'ek

Dagon von zarvorich
Jun 05 2007, 22:26:12 CEST Killed at Level 114 by Gosia Bisadzi and by Herineey

Eliseo Fusions
Jun 05 2007, 22:39:23 CEST Killed at Level 151 by Garlerdon and by Elfhame

Zylius
Jun 05 2007, 22:38:39 CEST Killed at Level 100 by Nonix Dark and by Abo Tagteamz

Burchest
Jun 05 2007, 22:38:58 CEST Killed at Level 91 by Garlerdon and by Sairus'ek

hmm Elfhame Rox?

Zaxevo 06-06-2007 09:38

To był jakiś open battle?

Przeglądałem tibicams~ i znalazlem cos:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25666
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25665

Nie oglądałem jeszcze, ale data wskazuje, że to wczorajsze :P

espectro 06-06-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyranczyk (Post 1467766)
Najlepiej jak ty spie**oliz z tego forum bo tu nie chcemy takich p*zd jak ty wiec stfu

P*zd? Jakies sapy synu? .. no to dla pana ten sam msg co dla pana wyszczekany ryj ~ @read up :]

~>waR

@Zaxevo

No to byl chyba open battle :o ~rotfl

Zaxevo 06-06-2007 15:02

Sorry, edytowałem posta i nie zauważyłem :P

Exodus 06-06-2007 15:05

Skonczcie z tymi dziecinnymi wyzywiskami , bo na forum przez neta kazdy moze byc kozak ...Poza tym szkoda zeby znow temat zamkneli ;p

Elvvons 06-06-2007 15:16

@UP
Dokladnie dlatego zaproponowalem mu rl, Ale jedyne co umie zrobic to powiedziec ze szkoda mu po wioskach jezdzic... O MY GODNESSSS I AM SCARED!!!One!11! Powiem do niego CFELU TO BEDE KOZAK!

Chlopcze ogarnij sie, spojrz w lustro or smth... I Prosze nie usuwaj swego foto z photobucketu bo zawdzieczam mu pare dobrych dni tzw "Powagi"

Btw. Skad wyrwac tak zajebiscie sexowna opaske na reke z sznurkow? Projektowales ja a babcia ci szyla? Fajnie sie poczuc troche z rurka z kremem w reku udajac ze palisz jointa... Musze sprobowac chyba ze powiesz mi co to za ucuzcie, zrobic z siebie idiote i dostarczajac "powagi" kazdemu kto oglada ten photobucket dziecinko.I Zapodaj diete na tak zajebista rzezbe skoro nie jestes pulchny.

To Moj Last post odnosnie ciebie jak widac nie tylko mnie irytujesz/bawisz
Koncze te "Insulty" chociaz nazwac tak tego nie mozna bo to czysta prawda;) Ale ty wolisz sie bawic w "cfelu" etc. Jak cos chcesz adres dostarcze z przyjemnscia telefonicznie ;) Bye bye "Pączusiu"

Kyranczyk 06-06-2007 15:48

Z3n3k ty k*rwa c*pa jestes zdradziles nf i mysliz ze jestes mastah? Nie jestes zwykła tania dzi*ka <zal.pl> widać ze stara cie przy porodzie upuściła i jebło ci na mozg a stary cie podeptał i to nie wina chłopaków z nf ze masz morde jak krowie gówno .... jesteś jeszcze gorsze 0 niż valerino... a co do nf .. hujowo ze zaufali dla takiej k*rwy jak z3n3k

Zaxevo 06-06-2007 16:17

Powiem Wam, że zapowiadało się na równą wojnę, lecz jak zawsze coś musi się dziać. W obecnej chwili NF ma dość małe szanse i mogę to powiedzieć, bo taka prawda...

Elvors 06-06-2007 16:39

Zenek zdradzil bo ma tyle charow co kiepski browarów <lol2>wiec jemu i tak to tito.Jedna rzecz mnie dziwi Wtf z Mr.Abo gdzie jego pogrom?czyzby new owner usilowal zbudowac wiekszy szacunek niz ten ktory posiadal...gdzie lojalnosc jego kumpli etc.ehh rzecz ludzka...czlowiek pojdzie tam gdzie wieksza korzysc zdobedzie ani honor ani lojalnosc tego nie zmienia.Wg mnie staje sie to powoli dziecinne branie tej ***** gry tak na poważnie :-) to tyle odemnie
Pzdr.

esdek 06-06-2007 16:48

Weźcie odbijcie od zaxevo..Jako jedyny z tej bezsensownej kłótni jest obiektywny,na nikogo nie wjeżdża.Chyba ludzie mają prawo do wyrażania własnego zdania?

@War

Zdrada zenka była do przewidzenia, zemsta na xolorianie :).

Elvvons 06-06-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvors (Post 1468217)
Zenek zdradzil bo ma tyle charow co kiepski browarów <lol2>wiec jemu i tak to tito.Jedna rzecz mnie dziwi Wtf z Mr.Abo gdzie jego pogrom?czyzby new owner usilowal zbudowac wiekszy szacunek niz ten ktory posiadal...gdzie lojalnosc jego kumpli etc.ehh rzecz ludzka...czlowiek pojdzie tam gdzie wieksza korzysc zdobedzie ani honor ani lojalnosc tego nie zmienia.Wg mnie staje sie to powoli dziecinne branie tej ***** gry tak na poważnie :-) to tyle odemnie
Pzdr.

A tfuj tata ma sisiora?

espectro 06-06-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1468049)
@UP
Dokladnie dlatego zaproponowalem mu rl, Ale jedyne co umie zrobic to powiedziec ze szkoda mu po wioskach jezdzic... O MY GODNESSSS I AM SCARED!!!One!11! Powiem do niego CFELU TO BEDE KOZAK!

Chlopcze ogarnij sie, spojrz w lustro or smth... I Prosze nie usuwaj swego foto z photobucketu bo zawdzieczam mu pare dobrych dni tzw "Powagi"

Btw. Skad wyrwac tak zajebiscie sexowna opaske na reke z sznurkow? Projektowales ja a babcia ci szyla? Fajnie sie poczuc troche z rurka z kremem w reku udajac ze palisz jointa... Musze sprobowac chyba ze powiesz mi co to za ucuzcie, zrobic z siebie idiote i dostarczajac "powagi" kazdemu kto oglada ten photobucket dziecinko.I Zapodaj diete na tak zajebista rzezbe skoro nie jestes pulchny.

To Moj Last post odnosnie ciebie jak widac nie tylko mnie irytujesz/bawisz
Koncze te "Insulty" chociaz nazwac tak tego nie mozna bo to czysta prawda;) Ale ty wolisz sie bawic w "cfelu" etc. Jak cos chcesz adres dostarcze z przyjemnscia telefonicznie ;) Bye bye "Pączusiu"

No i jak takiemu pajacowi internetowemu niewypi*rdolic w ten przyjebany r*j .Cioto podniecasz sie fotka z przed 2 lat czy c*uj wie ilu juz nawet ktora byla robiona w swieta ,skad ta rurka ty przyj*bie ..po 2 pokaz swoj ryj wkoncu to sie posmiejemy ,wogule jak przykozaczyles angielskim ,szukasz uznania ?:O o japi*rdole ,ten kto cie zplodzil jaral chyba zly towar :| i tyle ty ch*ja wary przyjebie. zapraszam na rl a jak nie stol pizde juz bo to nudne sie staje :| -> Neukölln /Berlin WELLCOMME!!!

Kyranczyk 06-06-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro (Post 1468427)
No i jak takiemu pajacowi internetowemu niewypi*rdolic w ten przyjebany r*j .Cioto podniecasz sie fotka z przed 2 lat czy c*uj wie ilu juz nawet ktora byla robiona w swieta ,skad ta rurka ty przyj*bie ..po 2 pokaz swoj ryj wkoncu to sie posmiejemy ,wogule jak przykozaczyles angielskim ,szukasz uznania ?:O o japi*rdole ,ten kto cie zplodzil jaral chyba zly towar :| i tyle ty ch*ja wary przyjebie. zapraszam na rl a jak nie stol pizde juz bo to nudne sie staje :| -> Neukölln /Berlin WELLCOMME!!!

Come rl zapraszamy ...
adres?? Ostróda resztę to zapraszam na priv come to me plax .... ho ****u zrobisz mi laskę i sie zamkniesz.. widzę ze już PL uciekłeś bo jesteś zadka pizda przez neta kozak a w Rl tania dziwka ...

Z3n3k=0 weź wy*******aj zer swoimi charami z tej kyry ...

espectro 06-06-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1468356)
A tfuj tata ma sisiora?

a twoja mamusia ma pi*de zamiast mozgu?

espectro 06-06-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyranczyk (Post 1468446)
Come rl zapraszamy ...
adres?? Ostróda resztę to zapraszam na priv come to me plax .... ho ****u zrobisz mi laskę i sie zamkniesz.. widzę ze już PL uciekłeś bo jesteś zadka pizda przez neta kozak a w Rl tania dziwka ...

Z3n3k=0 weź wy*******aj zer swoimi charami z tej kyry ...

morda i zapraszam frajerstwo ! ! ! ! ! ! wpadajcie all .

pCz 06-06-2007 18:32

Oby zamkneli ten temat.

Elvvons 06-06-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro (Post 1468464)
morda i zapraszam frajerstwo ! ! ! ! ! ! wpadajcie all .

Twojej mamusi ssaja pale za 30zl... ;)

Skoro zapraszasz frajerstwo nic dziwnego ze co chwila jakis kumpel cie odwiedza twego pokroju i btw. Ciezko sie kurwa bac osoby podobnej do ciebie... Wiec pierdolenie bzdur przez neta ci nic nie da panie puszysty ;)Btw. espectro bulwersujesz sie bo z "GRUBSZA"XDD Opisalem twoj wyglad?

Edit:

@PcZ

To jest Polska ;)

Zaxevo, Sry zwracam honor ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52.