![]() |
Cytuj:
@do tych co mowia ze pkowanie psuje "community" i wogole duze straty jak sie padnie Duele Pk dla mnie to rozrywka i zabawa , a ze cipsoft wymyslil sobie az taka strate expa i itemow po padnieciu to juz nie wina graczy / tych co cie zabili @kelt wierz mi ze teraz znowu nie wkladaja az tak duzo czasu w expienia , gdzie nie przejdziesz tam mozesz spotkac botera :P @Sirvan~ "Ale po co się znęcać nad słabszymi???" Zgodze sie , na slabszych nie , ale gdy zabijesz wyzszy lvl od siebie to juz jest cos :P . Zgadzam sie z princess~ zabijanie h lvli jest fajne :P A wracajac do zdarzenia wczorajszego na askarze , ide sobie 12 lvlem nagle za mna idzie 26 i stavia Fire Devila i mnie leje .. No to bylo pk pelne podziwu z mojej strony XDDD Co do pk , hmm ja przyzwyczajony do innych bardziej profesjonalnych (jak to tak mozna nazwac ) pk akcji , no ale nie jest zle. Pozdrawiam |
;)
@up
Masz rację, kiedy pisałem tamtego posta to byłem początkujący.. :P Ubicie hlvla daje satysfakcję, jednak dalej czuję niesmak do random pk... Ja jeśli już atakuję pierwszy, to tylko rsa, ewentualnie wsa. Ale ostatnio nie gram w Tibię bo od kiedy padłem 2 razy i 15 godzin skilla szlag trafił (nie używam bota, więc nabijanie skilla to dla mnie spore poświęcenie czasu), to nie mam ochoty już w to grać. Szkoda czasu na skillowanie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |