![]() |
Cool:)
Ladna akcja GRATZ:DB)
|
Cytuj:
Wszyscy obsrani byli mialem wrazenie, jak gadali z 231 lvlem z rsem :P |
A moze po prostu koles poczul, ze chce byc jeszcze bardziej znany niz jest i czekal, az go zabija zeby wojna byla, bo nudno? :D. Na pewno nie padl on dlatego, ze "jest taki cienki" tylko chcial zeby sie tak stalo. Dokladnie widac, ze mogl im uciec i to nie raz. :].
|
Nc... Gość ma taki lv a zachował sie jakby grał w Tibie tylko 1 mies... Może to go coś nauczy ;)
|
Cytuj:
@Down Respect |
Cytuj:
Tak miał PZ ale jakbyś nie zauważył to na początku poprostu probowali go odciągnąć (blokować) od tego ek a gdy on zaczął ich atakować on wzieli sie także za sd według mnie albo: 1 koles chcial pasc zeby zainicjowac jakies pozniejsze zdążenie/konsekwencje 2 nie wierzył ze odważa sie go zabić 3 miał haka lub jest noobem (mało prawdopodobne) |
Cytuj:
|
Lol wedlug mnie to na 100% nie byl hack...koles robil pa a kiedy wpadla ta ekipa to nie wierzyl ze go zabija (albo ich znal albo nie wierzyl ze sie odwaza)
|
Moim zdaniem on nie wierzył ,że go zabiją....on był z nimi w gildi..myślał pewnie ,że go tylko straszą.Zobaczcie ,że na guild chacie rozmawiają tamci ziomkowie.
|
Serdeczne podziekowania dla tych ktorzy mowia "ale noob uahahah" - dzieki takim komentarzom momentalnie poprawil mi sie humor :) Znam dosyc dobrze szwedzki & dunski i zrozumialem co mowil Aaron ginac-"dalej,smialo,zabijcie mnie!" wiec tak jak niektorzy inteligentni pisali-chcial zeby go zabili aby wyciagnac z tego konsekwencje/nie wierzyl ze go zabija znajomi i chcial sie przekonac.Aha,i ten ek ktorego scigal-Ewidentny cavebot...
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |