![]() |
Sam sobie przetłumacz translator i po kłopocie... fajnie nareszcie wymyślili coś co zaciekawi wielu graczy na różnych poziomach ;) nagroda nie taka ważna jak sam puchar :cup: bedzie co do domku wstawić :baby:
|
W mordę - dawno nie było newsa z tekstem w stylu "odbycie podróży w to odległe miejsce jest możliwe tylko z PACCem, który możesz kupić przez firmę Drom!"
|
O hi
Kolejny krok w strone zrobienia z tibii zręcznościówki..
HAIL |
Hmm.... to ciekawe czy aktywują arenę w Ankhrahmun??
Co do itemów, to czuje, że po pierwsze trudno będzie pokonać potwory z areny, a po drugie nie będą to rary już. |
tibia i tak z updatem robi sie coraz gorsza wienc ja radze przestać grać :P
|
A mnie zdaje się, że to dobry pomysł ponieważ będzie dużo chętnych do wykonania takowego questu. Możliwoś jego wykonania będą mieli wszyscy z podziałem dla graczy rózno poziomowych: Graczy z mniejszym levelem, graczy z średnim levelem i wysokim levelem. Dzięki temu iż quest będzie trzeba wykonywać samotnie wzrośnie też podczas wykonywania adrenialina, stres przed wykonaniem a nie jak do tych czas wykonujący gracz z poziomem 60 banshee questa będzie trzymał się z tył a h lvle mu wybiją wszystko, lub przykład Pits of Inferno tam ktoś wszystko wykona a 20 graczy zabiera nagrody i zadowoleni odchodzą. Dla mnie to wspaniała myśl z tą areną. Nie powinniśmy zwracać uwagi na to, że rar będzie tylko przez 3 miesiące... Liczy się jego wartość! o tym pamiętajcie!
|
Pomysł z Areną wzięty ze świetnego RPG-a Fable
|
Cipsoft trafił w 10 - to będzie boskie
Użytkowników czytających ten temat: 93 (zarejestrowanych: 39, gości: 54) |
Cytuj:
Może będzie tak jak było w Diablo 2 z starożytnymi. Mogłeś uciec ale odradzali się z pełnym hp :D |
Svargrond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Ludzie z tibia.pl
Jeszcze się powstrzymałem jak w pierwszym poście o Svargrond nazwa miasta była wymieniona w 5 różnych odmianach (dobrze tylko w tytule newsa), ale jak zobaczyłem te "Svargrod" w kolejnym newsie to nie wiedziałem czy płakać, czy się śmiać;(;( Nauczcie się wreszcie tej nazwy!!! (chyba, że piszecie o innej grze albo coś ;)) |
Hoho ciekaw jestem jakiez to beda nagrody na tej arenie ;]
|
@Pitch_Black
Cytuj:
Cytuj:
Offtop~ Zauważcie, że to pierwszy pomysł twórców gry, który trafił w oczekiwania graczy... |
+1 dla RPG.
Ja juz PGuje msa na ten update, bedzie jazddaaaa. Puchar juz jest moj :] |
Cipsoft najwidoczniej dostrzegł zagrożenie, jakie dla Tibii niosą OTS-y i próbuje je niwelować... zamieniając Tibię w OTS.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Patrz , racja ! :D |
Na dzień dziecka szykowałem sie na lepszego newsa. Mi to wisi ten cały Svarground kurwa jak to sie pisze w ogóle?takie miasto wymyslić;/;/
X( Dajcie coś o profesjach albo coś ciekawszego... cały news o głopiej arenie...nagrody fajne:cup: ale news nie warty czekania tygodnia... Niedozwolony jest niezadowolony:D8o:cup: |
Swietny pomysl. A co do profesji, fajnie jakby to dodali, ale mogliby tez pomyslec nad nowy sposobem szyffrowania danych etc. bo tyle ile jest dzisiaj hackow to jest obłęd...
|
dla mnie de best:D
|
Cytuj:
@news ogólnie trochę to WOW-owe,tzn arena i punkty honoru Jednak nasuwa się pytanie: "Czy te rare będą super-hiper w kosmos wypakowane, czy może po prostu rare nieużyteczny, do domku jedynie jako dekoracja?" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |