Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe wyzwania (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131889)

dwafmen 01-06-2007 20:46

Sam sobie przetłumacz translator i po kłopocie... fajnie nareszcie wymyślili coś co zaciekawi wielu graczy na różnych poziomach ;) nagroda nie taka ważna jak sam puchar :cup: bedzie co do domku wstawić :baby:

Hieyan 01-06-2007 20:51

W mordę - dawno nie było newsa z tekstem w stylu "odbycie podróży w to odległe miejsce jest możliwe tylko z PACCem, który możesz kupić przez firmę Drom!"

Harrina 01-06-2007 20:58

O hi

Kolejny krok w strone zrobienia z tibii zręcznościówki..

HAIL

Dragor 01-06-2007 21:01

Hmm.... to ciekawe czy aktywują arenę w Ankhrahmun??
Co do itemów, to czuje, że po pierwsze trudno będzie pokonać potwory z areny, a po drugie nie będą to rary już.

Misiuuu 01-06-2007 21:01

tibia i tak z updatem robi sie coraz gorsza wienc ja radze przestać grać :P

Works__1985 01-06-2007 21:01

A mnie zdaje się, że to dobry pomysł ponieważ będzie dużo chętnych do wykonania takowego questu. Możliwoś jego wykonania będą mieli wszyscy z podziałem dla graczy rózno poziomowych: Graczy z mniejszym levelem, graczy z średnim levelem i wysokim levelem. Dzięki temu iż quest będzie trzeba wykonywać samotnie wzrośnie też podczas wykonywania adrenialina, stres przed wykonaniem a nie jak do tych czas wykonujący gracz z poziomem 60 banshee questa będzie trzymał się z tył a h lvle mu wybiją wszystko, lub przykład Pits of Inferno tam ktoś wszystko wykona a 20 graczy zabiera nagrody i zadowoleni odchodzą. Dla mnie to wspaniała myśl z tą areną. Nie powinniśmy zwracać uwagi na to, że rar będzie tylko przez 3 miesiące... Liczy się jego wartość! o tym pamiętajcie!

Nacpany_Wlodek 01-06-2007 21:03

Pomysł z Areną wzięty ze świetnego RPG-a Fable

Djkwaku 01-06-2007 21:05

Cipsoft trafił w 10 - to będzie boskie

Użytkowników czytających ten temat: 93 (zarejestrowanych: 39, gości: 54)

Pitch_Black 01-06-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harrina (Post 1460554)
Kolejny krok w strone zrobienia z tibii zręcznościówki..

HAIL

Sam jesteś zręcznościówka. Nareszcie jakieś zadanie gdzie nie da rady wziąć ze sobą jakiegoś h lv który wyczyści resp za odpowiednią opłatą np. OF albo deep fibula quest
Może będzie tak jak było w Diablo 2 z starożytnymi. Mogłeś uciec ale odradzali się z pełnym hp :D

Radziomistrzu 01-06-2007 21:07

Svargrond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Ludzie z tibia.pl

Jeszcze się powstrzymałem jak w pierwszym poście o Svargrond nazwa miasta była wymieniona w 5 różnych odmianach (dobrze tylko w tytule newsa), ale jak zobaczyłem te "Svargrod" w kolejnym newsie to nie wiedziałem czy płakać, czy się śmiać;(;( Nauczcie się wreszcie tej nazwy!!! (chyba, że piszecie o innej grze albo coś ;))

Vegoego 01-06-2007 21:08

Hoho ciekaw jestem jakiez to beda nagrody na tej arenie ;]

Harrina 01-06-2007 21:09

@Pitch_Black

Cytuj:

Sam jesteś zręcznościówka.
Jak juz coś to 'sama' plz

Cytuj:

Może będzie tak jak było w Diablo 2 z starożytnymi.
Chciałabym od razu zwrócić uwagę, że Diablo, w moim przekonaniu mało ma wspólnego z prawdziwą grą RPG.

Offtop~
Zauważcie, że to pierwszy pomysł twórców gry, który trafił w oczekiwania graczy...

Tensz-in 01-06-2007 21:14

+1 dla RPG.

Ja juz PGuje msa na ten update, bedzie jazddaaaa. Puchar juz jest moj :]

Duch Niespokojny 01-06-2007 21:19

Cipsoft najwidoczniej dostrzegł zagrożenie, jakie dla Tibii niosą OTS-y i próbuje je niwelować... zamieniając Tibię w OTS.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adrianeczeqq (Post 1460395)
W końcu coś dla knighta i palka bo sorkowie i drudzi jeżeli będą mieli się spotakć oko w oko np z demonem w ciasnym pomieszczeniu to marnie widze ich szanse, a palek i knight spokojnie się wyuhają lecz napewno będą mieli dość długą bitke, a ciekawe jakie rary dadzą

No nie bardzo, bo przecież będzie określony czas na zabicie potwora, a więc rycerz będzie tutaj w najgorszej pozycji. A zabicie takiego demona to dla sorca/druida na levelu 100+ niewielki problem...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanchio (Post 1460447)
Twoi przyjaciele i gapie będą mogli obserwować twój pojedynek by dodać ci otuchy w walce. Jak druid bedzie mogl siochac to nie bedzie za ciekawie, chyba ze juz o tym pomysleli i "zabronia" siochac.

Nie, Dwimenor zapomniał dodać, że obserwować będzie można z wyższego piętra.

..::QRAS::.. 01-06-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1460563)
Pomysł z Areną wzięty ze świetnego RPG-a Fable

Patrz , racja ! :D

Niedozwolony 01-06-2007 21:28

Na dzień dziecka szykowałem sie na lepszego newsa. Mi to wisi ten cały Svarground kurwa jak to sie pisze w ogóle?takie miasto wymyslić;/;/
X(

Dajcie coś o profesjach albo coś ciekawszego... cały news o głopiej arenie...nagrody fajne:cup: ale news nie warty czekania tygodnia...

Niedozwolony jest niezadowolony:D8o:cup:

Iron'knight 01-06-2007 21:50

Swietny pomysl. A co do profesji, fajnie jakby to dodali, ale mogliby tez pomyslec nad nowy sposobem szyffrowania danych etc. bo tyle ile jest dzisiaj hackow to jest obłęd...

killer-94 01-06-2007 21:54

dla mnie de best:D

Ragnar666 01-06-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niedozwolony (Post 1460603)
Na dzień dziecka szykowałem sie na lepszego newsa. Mi to wisi ten cały Svarground kurwa jak to sie pisze w ogóle?takie miasto wymyslić;/;/
[...]
Niedozwolony jest niezadowolony:D8o:cup:

ciesz się że mama ci nie zaaplikowała na dzień dziecka końskiej dawki Pavulonu ;]

@news
ogólnie trochę to WOW-owe,tzn arena i punkty honoru
Jednak nasuwa się pytanie:
"Czy te rare będą super-hiper w kosmos wypakowane, czy może po prostu rare nieużyteczny, do domku jedynie jako dekoracja?"

Lookazz 01-06-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1460627)
tyle ile jest dzisiaj hackow to jest obłęd...

wiesz wieksza wiekszosc ;) hackow to przez glupote ludzi... te wszystkie boty, naiwnosc ze pacca dostaniesz jak poslesz passy itp to wlasnie jest sposob "chytrych hackerow"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51.