![]() |
ja najbardziej nielubie pk. pk to okropny potwor gorszy od demona
|
ja nienawidze stalkerow ( koszmar dla knighta ) no i scorpow bo zawsze sie boje ze nie starczy mi many na exana pox, i czesto trace na nie hmm :(
raffalord: jak sie zmierzysz z demonem to pogadamy:P |
niechodzi mi o sile :P tylko o liczbe
|
ja nie lubie takiebo badziewia typu raty bugi spidery wolfy... to po prostu wnerwia! wlaisz czasme po 20 razy nei tarfisz podejdzie taki np. cyclop walneisz rab i wchodzi za 88 ... nie no
|
ja sie duzo opisze
slimy- sa spoko masa exp a cienki def jak nie wiem co waspy- zatruwaja gnoje ,szybkie straszelnie czyli njie lubimy witch-JEZZZZZU co za szuje! wala wala ogniem na maxa ja mam z taka problem (23 lvl pall) czesto mnie do czerwonego zjedzie mino mag- skubaniec walnie kombos to poleci ponad 120 hp a w towarzystwie dwoch archerow to juz masakra mino archer- malo exp (loot nie jest najgorszy) sa okrutne ,przykladowo dwarf soldier walnie mi max 20 a mino archer? raz oberwalem serie 65 50 55 :) hunter- to juz przesada zeby za takiego sku... tylko 150 exp , z jednym to jakotako musze raz exure vite rzucic ale dwoch... nie da rady pojdzie przynajmniej dwa UH elf arcanists- to sa dopiero gnojki... expa malo ,loot zadko a wala SD i to calkiem sprawnie elf scout- nawalaja jak dzikie! prosze wziasc pod uwage ze jestem pallem wiec takie scorpiony sa dla mnie naprawde miłe:)) |
Jeśli chodzi o mnie to najgorszym potworem jest GS! no i oczywiscie lagi ale o tym juz nie mowie.
Dużo ludzi się czepia slime'ów one są moimi uluionymi stworkami omijając roty :] szybki, duży exp prawie bez walki :] Faktycznie waspy nie są zbyt miłe... |
A ja nie lubie wściekłych smoczyc. Jak mi ostatnio jedna przywalila combo...to niestety padlem. Poza tym mino magi sa strasze,obym ich spotykal jak najmniej.
|
Zerk i smok pod update... a zapomnialbym o archerze :D
|
Z tych co podałes to na rook sie zgodze ze waspy.Nie ma przed nimi ucieczki bo som szybkie jak na rook.Na main to warlocki bo nawalaja czarami jak szalone
|
ja nie lubie poison spiderów, no i PK...
|
Ja najbardziej nie lubie scorpionów i demon skieletonów, skorpiony silna trucizna, a skieletorki walą ostro, a ja jestem knightem :P
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
Nienawidze walczyć z Hunterami . Niedośc że maja mocnego dystansa to jeszcze strzelaja zanim sie pojawia na ekranie.
|
Potwory, których najbardziej nie lubie nie zostały zamieszczone w liście. Są to 2 typy potworów, które po update walczą jak paladyni. Są to hunter i mino archer. Archer jeszcze ujdzie ale hunter jak jest daleko odemnie i mam go gonić to jest bardzo ciężko.
|
W sumie to walczylem z polowa potworow a reszte znam tylko z obrazkow :) Ale nienawidze slimow za te zielone pierdy ktore zostwiaja i reszty potworow ktore nie maja loota X(
|
a ja nie lubie waspow bo zartuwaja a najczesciej i ich ok. 4 to jak jeden nie zatruje to drugi snejkow bo sie wszedzie walaja i inno zawadzaja. Mialem jeszcze cos wymienic ale zapomnialem :))
|
Wy chyba niewidzieliście santy!!!
Ja najbardziej nie lubie santy! <-- to jest stary konfident który mi nie dał prezentu! Tylko bawi się w jakis maraton po tibi!
Nie lubie tez deerów bo sa bardzo płochliwe i nie chce mi sie ich gonic!! oraz nie lubie potworów które na red uciekaja ( sa to tchórze) X( |
Cytuj:
Wcale nie potrzeba runów powierzchniowych, jak mnie tłucze stalker (albo kilka) to staję w miejscu i zaczynam klikać HMM w pola dookoła siebie, aż trafię, jeśli potrzebuję drugiego strzału to już łatwiej znaleźć, bo o wiecej niż jedno pole się raczej nie przesunie. A jak chodzi o znienawidzonego potwora to wybitnie na pierwszym miejscu sie klasyfikuje fire elemental... przed updatem, jak mi bloker padł na tym respawnie demonów na który droga jest teraz lvl 100+ to powrót przez fe mnie kosztował prawie bp SD, ponad 3 bp mf i sporo nerwów mimo że tych fe jest po drodze raptem z 20... |
Najbardziej co mnie drażni to:
-waspy(szmaty trują a mnie to drażni) -poison spidery(czyt.wyżej) -skelety(te summonowane przez bh) -stalker(zgadnijcie wkurza mnie te celowanie) -witch(podmapa i jeszcze taki cool loot że odjazd) -slimy(0 loot mnoży się nizle bije ale w miare extra exp) -fe(podobnie jak wyżej ale podpala) -Hunter(wali mocno bydlak) -scorp(mocno truje) A takie potworki jak:wolf,bug,spider,rat itp mnie nei drażnią bo idą na strzała. EDIT:Zapomniałem dodać huntera i scorpa. |
Hunter - bo wali zza pola widzenia i to dobrze wali ...
Mino archer - jak wyżej, ale słabszy ... Skorpion - poprostu wkurza mnie - mało expa, loot ehh..., a jak zatrują to zwała :/ stalker - też wkurzający, ale jak się już wceluje to spoko. no i jeszcze dodam slima - też wkurza mnie bo 0 loot i zostawia PF (oraz też mocny...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |