![]() |
I tak pewnie niezabija maiuahha :P
|
Cytuj:
Pamiętam jak szliśmy na Serpenty. Miałem plate seta, steel helmet, szalik i zwykłe kapcie... Do tego FS i Dragon shield ^^ Falzer 130lv+ full set, ja 120. Zgadnij kto blokował ; ) |
Cytuj:
|
chciałbym żeby wróciły czasy wojny ze swe, albo żeby DOF zaczął grać bo to są normalni ludzie a wanted? to smietniki i tyle przy nich sie nie da pograc :<
|
Cytuj:
|
ALE TUTAJ NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNOOOOOOOOOOOO
YAVI DAWAJ NA XERENE :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
ni po prostu caly sprzet mial na Zeus Rook'u :p |
aleeeeeeeeeee tu nudnoooooooooooooooo omgggg 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes zbyt glupi zeby cos tu pisac wiec zrozum idz stad krotka pilka z mojej strony pierdol sie dziwolagu bo jestes zjebany i kurwa nigdy nie potrafiles grac w tibie tylko dawales dupy aby inni grali toba wiec nara |
Nowa wojna ?
Dziś Kreebs utworzył gildie [GUILD]Punishers[/GUILD], do której dołączyli między innymi Minavand, Falzer, Patanou. Falzer powiedział, że będą bić wszystkich tych co nie są w Wanted, a brali udzial we wczorajszej prubie ubicia jego. Farmazon był jednym z nich i dziś prubowali go zabić. Z pomocą członków Wanted udało mu sie uciec z 3 trapów i dać loga.
Marchosias Aug 01 2007, 12:03:20 CEST Killed at Level 106 by Patanou Padł za to, że Farmazon miał go w Comment. |
Cytuj:
|
Aug 02 2007, 06:32:43 CEST Killed at Level 53 by Leon Luin
NO ja właśnie odczułem na sobie działanie gildii punisher, mimo tego ze nie brałem udziału w żadnym z trapów. Sam zostałem strapowany przez leona i patanou w port hope ;) |
Wróciłem... A Azura jak śmierdziała tak nadal śmierdzi ;o
Chce ktoś Demon Armorka? |
Cytuj:
a jak nie to z 50k by sie przydało :D:D Manegroth/Ankrahmun :P |
@zeus1985
Jak znowu robisz free itemsy z rare items to dobrze widziane beda w moim dp Shanoz/Venore |
Jkaby co to i Bloodera sie pisze :p
|
CZeść , mam do calego forum wielką prośbe . Tydzien temu zmienilem serwer i nie bardzo orientuje sie co dzieje sie na azurze a z tego co piszecie niewiele moge zrozumiec , wiec jesli ktos moze podsumowac ta cala wojne iti, jak powstala etc. etc. to bylbym niezwykle wdzieczny . ;DD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |