![]() |
10/10 Jak to czytalem to plakalem ze smiechu ;)
|
<podnosi się, mając ciągle banana na twarzy>
BUAHAHAHA! <sąsiadka przychodzi> - Co jest? - Eee... nic. - Aha. 10/10 bezapelacyjnie. |
Genialnie, prosto i śmiesznie a do tego "true stories".
10/10 |
Mistrzostwo świata .. 8o xD ...
Ładna grafika... Świetna fabuła... Śmieszny fake... Gadka nobów jak prawdziwa XD ...(Gadki noobów rlz ;>) Ten fake ma coś w sobie przyciągającegoOo xD <Magnes> ;> Xd (Więcej takich fake'ów;)) :D |
Że tak powiem zaje***** 10+/10 jesteś geniuszem
|
Wyczepiste xD
10/10 Szkoda, że nie robisz dalej ;> |
Zarąbisty fake. Dawno takiego nie widziałem ;)
|
10/10. Piękne. :P
"Fuk. Co tak wolno rzucacie te salatY?!!1?1" XD "Hehe! zaOszCzedze na runkach jezeli bE de je rzucal na uoks!" HAHAHAHAHAHHA |
Odkopię ten swój temat z okazji nowego TSK. Naprawiłem przy okazji nie działające obrazki.
Z tej okazji podziękuję za te wszystkie pozytywne komentarze. @Goku "111 powah" Powah to Power czyli siła. 111 oznacza noobki, jak chcą walnąć masę !!! to w pewnym momencie puszczają shift i wychodzi np.: !!!!!111111 "TSK" to skrót od Tibian Story by Kalasanty |
10++/10
nic nie trzeba dodawac szkoda tyko ze LoD juz zakonczony bo byl fajny |
chyba najlepszy fake w tym dziale.
|
o.O Ty jesteś jedną z ostatnich osób po jakich bym się spodziewał odświeżania starych tematów...
Aż w takim złym stanie jest ten dział że takie desperackie kroki podejmujesz? |
Tragicznym - trzeba ludzisiom przypomnieć, jak fake powinien wyglądać.
|
Ale nie w ten sposób...
|
Jak to kiedyś oglądałem to było to fajne ale jak dzisiaj to oglądam to wydaje mi sie , że widze normalną historię z dzisiejszej tibi
Smutne nie?;( |
Ale prawdziwe... I to na każdym serwerze. Na nowych niedługo też.
|
Ogladalem tego fake'a a nie spojrzalem na date :p
To juz skomentuje 10/10 Genialny fake! Ten team noobow przypomina troche ten team co wrzuca filmy z berylii w dziale "filmy" :P To sie juz zaczelo!! Nadchodzi koniec tibii! :confused::):D8o:p |
Zaje grafa - zaje teskty :D - zaje fabula 10.1/10.99 :D
|
po kiego uja odświerzasz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |