Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora Open Battle 13;3 Dla Duskow (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132241)

Macia 04-06-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1465608)
Coraz wieksza glupota sie szerzy na forum tibia.pl

Mylisz sie ... zawsze na tym forum byla .. czy w wiekszym czy w mniejszym stopniu ... ale byla.

Vionia 04-06-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sasse (Post 1465747)
Czemu ludzie z duskow masowo odchadza?
Trza bylo odejsc na poczatku wojny, a nie teraz...

Nie odchadza tylko przechodza do gildi [GUILD]Wizja[/GUILD]

Angel of Death 04-06-2007 21:44

Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?

Flush 04-06-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death (Post 1465772)
Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?

Im nawet hotkeye nie wystarczają :D
Btw. Oni wszyscy są siebie warci ;p

Silver Kay 04-06-2007 21:52

rehost

http://rapidshare.com/files/35241913/eee.rec

ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ?:P

Mati Crusher 04-06-2007 22:11

moim zdaniem zaczynają wygrywać bo server jest po ich stronie

ale to tylko moje zdanie :))

Grimer 04-06-2007 23:38

Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra:D nie wiem jak to jest z ta wojna kto wygrywa ogolnie ale licze na Dusk~ (mam nadzieje ze wygrywacie :P )

Vionia 05-06-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silver Kay (Post 1465783)
rehost
ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ?:P

Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie :p Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne.

Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ;)

MarjeM 05-06-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimer (Post 1466016)
Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra:D nie wiem jak to jest z ta wojna kto wygrywa ogolnie ale licze na Dusk~ (mam nadzieje ze wygrywacie :P )

Tak.. Wygrywaja ... 80:155 :D

Vionia 05-06-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarjeM (Post 1466367)
Tak.. Wygrywaja ... 80:155 :D

Zobaczysz ze wygraja Duski było gorzej, Duski ich gonia teraz. ;)

Tif 05-06-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vionia (Post 1466056)
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie :p Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne.

Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ;)

No to są zajebistymi szpiegami... Tak szpiegowali u nich, że Vision ma przewage 2x jak nie 3x większą od Dusk~ we fragach ;);) - Mogę się mylić.

Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legendą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =)

Marihuans 05-06-2007 14:41

moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.-
Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ...

chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.-

Tif 05-06-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1466492)
moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.-
Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ...

chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.-

Każdy chyba wie, że Vent/ Ts czy inny program tego typu to świetna sprawa ;) Łatwo odróżnić combo na Ts/Vent, od botu :) Na Bocie dostaje " mase sd " w tym samym czasie, a combo z Ts/Vent pare sd co jakis czas [ tez bardzo szybko ] ale widać róźnice, bo nie spotkałem się jeszcze z takim prog gdzie słowa dochodzą natychmiast, czasami jest tak duży ping, że po paru sec dochodzą wypowiedziane przez " Kowalskiego " słowa a zwłaszcza jak siedzi tyle osób co maja Vision albo DuskiB)

Master of Puppets 06-06-2007 00:29

Po to są prywatne (płatne jesli sie nie myle) kanały na Vent etc =p

Wuzwar 06-06-2007 06:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tif (Post 1466425)
No to są zajebistymi szpiegami... Tak szpiegowali u nich, że Vision ma przewage 2x jak nie 3x większą od Dusk~ we fragach ;);) - Mogę się mylić.

Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legędą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =)

co racja to racja wywołali wojnę mając za rywali 280ms 190~~ms u siebie mając najwyzszego 138 sorka i nawet wyszli z nimi na open battle :X
no i mają rekord w tibii najwyższy lvl zabity przez człowieka i to 3 pierwsze miejsca xD Są Legendą, która pewnie jescze nie raz pokaże na co ją stać, bo vision się nie podda i tak nie ma nic do stracenia zreszta to jest powod, dla ktorego duskiness tez zawsze bedzie walczyc i tak polowa osob z obu gildii w razie przegranej którejs bedzie hunted 4ever;>
ale siłą vision było też to, że wszyscy się znali ufali sobie hmm teraz duzo nowych twarzy no i zaczynaja przegrywac

Nelvotta 06-06-2007 16:05

Omg Imargam nie padl przez bota Dusków .... Przeciez najpierw lecialy w niego sd z dolu a potem od osob ze schodkow i nie walili rowno tylko tyle osob sd udezylo ze padł odrazu normalka... uważam ze Imargam znoobil ... podbiegl do nich to jak miał nie paść ?;o

harison 06-06-2007 17:01

lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-

Neevald 06-06-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez harison (Post 1468286)
lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-

Stary..masz 100% racji :cup:

A teraz mi powiedz czy jestes glupi czy z Torunia ;>?
No pewnie gdyby ima~ nie padl to by bylo 20:0 dla vision nie? bo przeciez ima~ to Bóg pvp i best commander..
A gdy Dusskow blokowaly nooby i przegrywali to ktos tlumaczyl ,ze to bylo spowodowane noob charami?Nie.
Kazdy na nich jechal ,ze to cioty etc;)

Mimo tego ,ze podziwiam Vision jestem za dusk/allies,
Cheers.

harison 06-06-2007 17:33

ladnie ladnie ;]

harison 06-06-2007 17:35

masz racje , ale zobacz sobie w jaki sposob oni padali , np venz ;] , zobaczymy jak dalej sie potoczy wojna ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03.