![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie odchadza tylko przechodza do gildi [GUILD]Wizja[/GUILD] |
Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?
|
Cytuj:
Btw. Oni wszyscy są siebie warci ;p |
rehost
http://rapidshare.com/files/35241913/eee.rec ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ?:P |
moim zdaniem zaczynają wygrywać bo server jest po ich stronie
ale to tylko moje zdanie :)) |
Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra:D nie wiem jak to jest z ta wojna kto wygrywa ogolnie ale licze na Dusk~ (mam nadzieje ze wygrywacie :P )
|
Cytuj:
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie :p Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne. Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ;) |
Cytuj:
Tak.. Wygrywaja ... 80:155 :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legendą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =) |
moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.- Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ... chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.- |
Cytuj:
|
Po to są prywatne (płatne jesli sie nie myle) kanały na Vent etc =p
|
Cytuj:
no i mają rekord w tibii najwyższy lvl zabity przez człowieka i to 3 pierwsze miejsca xD Są Legendą, która pewnie jescze nie raz pokaże na co ją stać, bo vision się nie podda i tak nie ma nic do stracenia zreszta to jest powod, dla ktorego duskiness tez zawsze bedzie walczyc i tak polowa osob z obu gildii w razie przegranej którejs bedzie hunted 4ever;> ale siłą vision było też to, że wszyscy się znali ufali sobie hmm teraz duzo nowych twarzy no i zaczynaja przegrywac |
Omg Imargam nie padl przez bota Dusków .... Przeciez najpierw lecialy w niego sd z dolu a potem od osob ze schodkow i nie walili rowno tylko tyle osob sd udezylo ze padł odrazu normalka... uważam ze Imargam znoobil ... podbiegl do nich to jak miał nie paść ?;o
|
lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-
|
Cytuj:
A teraz mi powiedz czy jestes glupi czy z Torunia ;>? No pewnie gdyby ima~ nie padl to by bylo 20:0 dla vision nie? bo przeciez ima~ to Bóg pvp i best commander.. A gdy Dusskow blokowaly nooby i przegrywali to ktos tlumaczyl ,ze to bylo spowodowane noob charami?Nie. Kazdy na nich jechal ,ze to cioty etc;) Mimo tego ,ze podziwiam Vision jestem za dusk/allies, Cheers. |
ladnie ladnie ;]
|
masz racje , ale zobacz sobie w jaki sposob oni padali , np venz ;] , zobaczymy jak dalej sie potoczy wojna ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |