Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   trojan w .rec ? + screen (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132301)

Vlad Dracula 05-06-2007 13:39

http://img507.imageshack.us/img507/2110/virusjpgvs0.jpg

Przynajmniej parę wykryło...

Tentotrix 05-06-2007 15:51

@up
scener jest odpowiedzią na twoj post :*
http://img443.imageshack.us/img443/1695/wirwmp3vd6.jpg

pozdrowienia lamery ^^

Lasooch 05-06-2007 16:34

@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.

/me bawi się w cytowanie ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1466365)
ehhh zal mi was...

Likewise.

Cytuj:

napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic :]

Szpanuj dalej, panie Bardzo-mądry-ale-nie-dość-mądry-żeby-się-od-wojska-wymigać (chyba, że faktycznie czujesz obowiązek służby ojczyźnie w ten sposób - zwracam honor).

Cytuj:

ja ci powiem tak : latać nie umiem,ale jestem pewnien ze po kilku dniach nauki ,nauczył bym sie latac,ale nie musze ci tego udowadniac bo mam ciekawsze rzeczy do roboty..

Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?

Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1466407)
a s*******ać, nie bede juz odpisywał , jestescie tak głupi ,że żal czasu na was....tak wiec WY*******AĆ do przedszkola

Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.

mcsis 05-06-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1465112)
Moim zdaniem to po prostu nie jest film Tibicam, nie tylko filmy z tibicam mają rozszerzenie "rec".

OCZYWISCIE ZE TAK. To nie jest filmik tylko zmienione rozszerzenie. Nie ma sie czym podniecac.
Bye

@Do Autora
Nie wiem po co robisz zamieszanie i straszysz noobow... -.-

Tentotrix 05-06-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1466617)
@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.

no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz

Cytuj:

Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?

hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy

Cytuj:

Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.

nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...

Cytuj:

Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.

Chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*

Thero 05-06-2007 17:59

Raz, że twój post nie pasował do tematu.
Dwa, że walił z niego taki narcyzm, że żygać mi się chce już na sam widok twojego nicka (chociaż to pewnie zasługa jeszcze paru innych czynników).
Trzy: ty na prawdę myślisz, że coś osiągnąłeś (vide: cytaty z poprzedniej strony).
Cztery: mylenie "screen" ze "scener" (to nie była literówka) pozwala na snucie teorii, że nie znasz w ogóle j. angielskiego. To z kolei uświadamia mnie, że żaden z ciebie cracker.
Pięć:
Cytuj:

nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
To jedyny sposób żeby pokazać, że mimo narcyzmu, wyzywania i znajomości tekstów 52 Dębiec masz coś, czym możesz udowadniać swoją dojrzałość.
EDIT:
I w końcu, po szóste: Jeżeli na haker.com.pl twoje konto to, podobnie jak tu, Tentotrix (http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196) to ja sobie daruję polemikę z tobą ;).

Tentotrix 05-06-2007 18:14

1)I think my screen suits to this topic.
2)your nick is not better than my.
3)Now i think that i get something...much more than you :baby:
4)I know english ,better than you
and dont try offent me ,becouse you are plaintive...

Thero 05-06-2007 18:28

Nie rozwodząć się nad gramatyką twojego iście genialnego angielskiego:
Like I care.

I tutaj koniec offtopa - udowodniłem sobie, że rozmiawiam z człowiekiem nie na poziomie, więc jego krytyka i tak nijak nie potrafi na mnie wpłynąć.
I tak będę miał powody do radości jeśli modek nie skasuje tego sporego offtopa.

EDIT:
Re.Down
Pierwszy, pierwszy! ^^

Lasooch 05-06-2007 18:28

Pan Dorosły-sfrustrowany-niesłowny odpisał, a miałem nadzieję, że dotrzyma słowa :'(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1466773)
no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz

Błędy - owszem, popełniałem, popełniam, ale tak idiotycznego sobie nie przypominam.

Cytuj:

hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy

Są lepsi, więc nie szpanuj, ja nie szpanuję moimi podstawami HTML. Idź na forum programistyczne... a, nie, sorry, tam cIĘ wyśmieją.

Cytuj:

Beznadziejne forum. I to tu szpanujesz swoim wirusem w .jpg. Jeśli zależy cI na szpanowaniu na beznadziejnym forum, to coś z tOBĄ nie tak.

Cytuj:

chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*

Ją ją elo hiphop źą napluj mi w ryj i bonć elo i p*erdol policje pozdro sześset

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1466824)
1)I think my screen suits to nie powinno być 'to' this topic.
2)your nick is not better than my mine, kotku, mine.
3)Now i think that i get nie wiem, co chciałeś przekazać, ale albo 'I got' albo 'I'm getting', bo inaczej sensu tu nie widze. Poza tym albo 'something', albo 'something more', albo 'much more than you'.something...much more than you :baby:
4)I know english ,better than you 'trochę' lepiej brzmi 'my english is better than yours'
and dont try offent offend me ,becouse because you are plaintive...

Panie Znam-angielski-joł-hiphop-elo, poprawię cIĘ (kolor czerwony - moje poprawienie, oczywiście coś mogło mi umknąć). Pomijam źle stawione przecinki (a pozycja każdego znaczka ma w programowaniu znaczenie, czyż nie? A tY nawet przecinka stawić nie umiesz.) i zjedzone apostrofy.

Mam 16 lat. Znam lepiej angielski od Pana Programisty Co Był W Wojsku I Jest Fajny. Mogę już świętować? Plz plz plz ;<

@up: lubię, ale szybszy o sekundy, bandyta.

@Tentotrix: tY na serio jesteś takim kretynem czy tylko udajesz, bo coraz bardziej mi się wydaje, że to prowokacja.

edit: o, przegapiłem 'I' małą literą. Ale powiedzmy, że literówka.

Mavx 05-06-2007 19:25

o jejku szatanista 0.o

sallceson 05-06-2007 21:45

Thero&Lasooch vs Tentorix

prosze Was nie przestawajcie to chyba najciekawszy temat jaki ostatnio czytalem :cup:

Tentotrix 05-06-2007 22:05

@up
musze przynać ze tez sie dobrze bawie :p dlatego prosze Was moi "koledzy" pobawmy sie jeszcze troche ^^

Thero 05-06-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1467249)
Thero&Lasooch vs Tentorix

prosze Was nie przestawajcie to chyba najciekawszy temat jaki ostatnio czytalem :cup:

Ja już odpadam, chciałem tylko sprawdzić, czy mam do czynienia z myślącym człowiekiem. Cel osiągnąłem.

Diego'Odin 05-06-2007 22:46

http://foteka.pl/826b7b8a0736db7507cc146b4649fab0

najnowsza owntibia w jpg

Vlad Dracula 05-06-2007 23:22

A oto nowy virus:
http://img520.imageshack.us/img520/3571/virusmp4zk2.jpg[/url]

Radzik15 06-06-2007 00:03

@ Tentotrix,

Ale z Ciebie haxor na haker.com.pl xD

:D

// A to to juz owned ;d , http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196

A twój podpis, mówi wszystko :D

Diego'Odin 06-06-2007 13:46

dobra "zdradze" tajemnice tentro

ten jego wirus to kopia binarna 2 plików (1 to jpg, a 2 to exe)
Jak sie go odpali to włączy się tylko obrazek, wirus tylko w zasobach jest. Nie da się tego exeka odpalić. Koleś poczytał sobie temacik (na haker.com.pl chyba był) i szpanuje.

Ushka 06-06-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mavx (Post 1466944)
o jejku szatanista 0.o

A kto to?? :o

Tentotrix 06-06-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzik15 (Post 1467577)
@ Tentotrix,

Ale z Ciebie haxor na haker.com.pl xD

:D

// A to to juz owned ;d , http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196

A twój podpis, mówi wszystko :D

HAHAHAHAHHAHAHAAHHA...jezu ile bedzie ludzi ktorzy uwierza w jakze nedzną podpuche jakiegos debila?moj nick na haker.com.pl jest inny...tentotrix uzywam tylko na tibi ,bo taki byl moj 1 char w tibi -.-

Str4t0s 06-06-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 1468061)
HAHAHAHAHHAHAHAAHHA...jezu ile bedzie ludzi ktorzy uwierza w jakze nedzną podpuche jakiegos debila?moj nick na haker.com.pl jest inny...tentotrix uzywam tylko na tibi ,bo taki byl moj 1 char w tibi -.-

Taaa... ;>
Zal mi ciebie dziecko po przeczytaniu twoich postów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20.