Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Miku 05-06-2007 00:26

Go go WuWuA! Jebac aate i jego kolezkow, ktorzy mi spamuja abym sprzedal im chara !!!111111jeden

Aurii 05-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Looloa (Post 1465937)
Ventrilo, lub inny team speak od TTT bedzie wygladal tak :

Tiuso: STFU all!!!!
Lindlay: K*RWA NE ROBCIE TAK!!
Arcash: K*RWA SLUCHAJCIE MNIE!!!
Wovimus: ZAMKNAC RYJE!!!
Valdarnok: Uspokoic sie!!!
Lindlay: K*urwa bo zaraz was ujebie!!
Tiuso: STFU I died:(
Lindlay: K*rwa Ja w dp stoje!!
wovimus: Padlem pzrez was!!
Valdarnok : ja tez :(
Arcash: znowu beda sie ze mnie smiac :(

post miesiąca pod względem humooru :cup:

edit
i juz doom w ttt jest

himato 05-06-2007 01:25

to dzieki za powazna rozmowa na temat woejnki :P zawsze na to mozna liczyc na arcanii :D

dla licznejgrupy grafomanow od "hiszpanuw" szacunek bo tylko tyle ze smiechu moge napisac.

lindlay - szkoda, ze wracasz do chorych ukladow z renegatami typu arcash, vald - mialem o tobie wyzsze mniemanie. zwlaszcza jak sie wyparles swojego przyjaciela Negocjatora :P ale wpisuje sie to w dialektyke zasmarkanych krawaciarzy :P sprzedac przyjaciol :/ gratulacje

Vald - kiedys duzo mi pomogles, mialem dla ciebie duzo szacunku a tu si9e podworko odezwalo:/ to ze z kim s sie walczy nie oznacza, ze trzeba go obrazac, dzis na kanale starej gildii u ex- przyjaciol "szczytowales". alez ty musisz miec problemy z wlasnym "ja" w rl, ze probujesz sie odegrac w tibii. Jakies problemiki ze zwodem???

Arcash - coz, jestes konsekwentny, gratuluje. wg ciebie swiat sklada sie z przyjaciol, ktorych trzeba sprzedac. nic dodac, nic ujac.

Ares - teraz juz wiem dlaczego nie chciales pokazac filmu swojego z POI quest. Kradles zeby miec kase na sprzedaz kolegow :> gratuluje taktyki.

I jeszcze jedna informacja. Nie bylem i nie bede DPTF i juz, ale szanuje ich za to, ze potrafili (wiekszosc) utrzymac swoje emocje na wodzy i ze mozna sie bylo dogadac z liderami nawet w sprawach drazliwych. Z renegatami NIE i moze dobrze, ze sprawa sie wyjasnila. Sytuacja jest czysta i klarowna.

Co do neutralnych. Po tej wojnie nie bedzie ich. Sa 2 wyjscia.

1. wygra DPTF i sprawy beda mnie wiecej po staremu za wyjatkiem kilku zrytych beretow, ktorzy opuszcza Arcanie i beda czatowac na mass logi, aby kogos ubic.

2. Wygra TTT, beda odrabiac straty na PA (gildia na dorobku) i huntowa kazdego kto w przyszlosci bedzie mogl stanowic potencjalne zagrozenie dla ich interesow. Ze wzgledu na dojrzalosc emocjonalna TTT PA bedzie na porzadku dziennym a argument o slonosci zupy ........

zastanowcie sie nad konsekwencjami wyboru wszyscy czytajacy.

Skin Bzyk ponoc obrazal wiec padl od fosy, ale Sua padl dlatego, ze go nie lubi nowo kreowany bozek arcanii - tiuso - fajny powod nie :> I ty mozesz byc nastepny !

co do KK i jego ekipy na POi quest - byly takie sluchy ale potem Luki wyraznie napisal ze zyczy powodzenia i nigdy nie powie ze ktos ma zaplacic. nawwet ostrzegal o niebezpiecznych miejscach. LAdna grozba nie?

Wojna wybuchla bo paru graczy czulo sie niedowartosciowanych i ida wakacje. a reszta to tylko kazuistyka. TTT chce rzadzic po swojemu a nie dla dobra innych (jak kazdy) tylko ze DPTF nie jest na dorobku :P i nie szuka pretekstow do huntowania graczy.

Doom Terror 05-06-2007 03:07

imo zeby ta wojna byla wyrownana to prawie caly LoT by musial dolaczyc do TTT takto pojdzie tak samo jak z Beach

Filush 05-06-2007 03:45

Niech Mezo nas jednoczy ! Polacy do boju muwie wam morzna wygrać!! dawac polsko ! Tempic Hiszpanuw ! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Hail sidfo o/

Ciakwe było by jakby sie potoczyła wojna, jakby wycofali "hotkeje" .. humm Pewnie wiekszość obecnych mocnych sorców była by niczym.

Ale co do tematu to powiem tak : Srał ich pies . Niech sie leją a mnie to gówno obchodzi, to juz nie moja wojna. Przynajmniej bedzie troche luzniej i ludzie beda mniej kozaczyć - (pro by leszczu/valais/tiuso/maly gruby będzie "troche" mniej znaczyć) ;)

Dziękuje ;)

Eti 05-06-2007 04:15

Hmm powody wojny ?

Tiuso nagrabil sobie u polowy arcani dzieki aresowi (sprzedawczykowi ktory ma dziadka i ojca w sb) wiedzial ze tylko cos jeszcze zrobi to padnie.

Lindlay juz nic tutaj nie znaczy od 3 miechow denerwowało go to to zaczol robic wszystko i nakrecac aby taka sytuacja miala miejsce

Fosfik hmm a co mu zalezy w sumie tiusa jak psa nienawidzi ale dpft nauczylo go
ze nie jest bogiem wiec poszedl do "Tp To Temple"

Valdarnok i wovimus od jakiegos czasu pewni ludzie wtajemniczani i zaufani w pewne sprawy wiedzieli juz na 100% ze ostatnie hacki na arcani to ich sprawa (jak by ktos z hacknietych niewiedzial) wiec tez chyba sie obudzili ze my wiemy i sa do odszczalu wiec woleli przejsc puki jeszcze niejest zapuzno

ares sie domyslil ze jego prucie sie do tiuso bylo tak perfidne ze juz all wiedzieli o tym i mial pasc jeszcze 4 czerwca czyli przed wyjsciem z dpft
lecz slaba organizacja przed poludniem uchronila go przed tym

Beach no co oni maja robic wejda sobie padna z 2 razy i koniec jezeli wogole beda aktywni przecie oni chyba nie licza ze tiuso i to cale prostackie wawowskie stadionowe (chlopcy z centralnego) owarzystwo podzieli sie znimi wladza oni sa maszynka ktora im da tak upragniona samowolke ktora juz bez ograniczen bedzie mogla gnebic ludzi slabszych ktora spowoduje wymarcie servera tak jak na isarze , elysi.

Legionista1916 05-06-2007 07:44

Do forum napinaczy.

po 1. znam swoje powody i reszta mnie nie obchodzi .
po 2. obrzucajcie mnie czym chcecie ale koniec w końcu sami obrzucanymi zostaniecie.
po 3. te wszystkie "legendy" w dpft które nadal nie widzą manipulacji lukiego życze wam powodzenia bo jesteście naprawde naiwni.

bemo 05-06-2007 08:25

:confused:

ttt sie powieksza :confused:

jak zo to dawajcie jakies screeny w temacie sski z arcani to tez temat z arcania!!!

gienkos 05-06-2007 08:30

DPFT MY ZAWSZE Z WAMI !!!!!!!

JAGIELLONIA TU PANUJE WY WARSZAWSKIE HU**

LEGIA TO STARA KUR** LEGIA JEB**** LEGIE TRZEBA PIER** LEGIE CWKS!!!

TTT -- TELEPORT TO TEMPLE please :D

Koszyk 05-06-2007 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1466249)
:confused:

ttt sie powieksza :confused:

jak zo to dawajcie jakies screeny w temacie sski z arcani to tez temat z arcania!!!

Myslisz ze komus sie bedzie chcialo robic ssy ? na wojnie? :o!
Chyba raczej filmiki.

Co do samej wojny... zaczyna sie robic ciekawie ;>

bemo 05-06-2007 09:06

chodzi mi ktos ze jakiegos fraga no to ssa szybko robi :p i mam prosbe wrzucajcie filmiki na youtube ja nie moge z tibicam :(

Tanivupo 05-06-2007 09:21

o.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1465878)
;D pozyjemy zobaczymy ;] wczoraj wbilem sobie na d lair, zabilem jakiegos kmiecia od malego grubego, i co ? nic, powiedzial ze bede miec przesrane i tyle, rofl ale ruszyc do mnie nie raczyl :D

"zabilem jakiegos kmiecia" no i mamy odpowiedz co jest podstawa w gildi TTT .... PA i tak wygladala by Arcania jesli wygraja ( huh... mysle ze wczesniej ich mama obudzi)

Ka$z3r 05-06-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legionista1916 (Post 1466224)
po 3. te wszystkie "legendy" w dpft które nadal nie widzą manipulacji lukiego życze wam powodzenia bo jesteście naprawde naiwni.

Zabawne, bo gdybym mial wybrac strone "tp to temple" to:
po 1.nie moglbym chronic wlasnych kumpli bo tiuso pozwolilby sobie na wszystko, dokladnie na wszystko.
po 2. za miesiac tiuso sprzeda chara bo mu sie znudzi wojna i kupowanie blessow.
po 3. fosfik raczej nie bedzie dlugo sluchal imbecyla tiusa, wiec rozlam ttt i tak nastapi :)

Looloa 05-06-2007 14:55

8o
Valdarnok , szkoda mi cie bo naprawde jestes w pozadku a jniestety bedziesz musial placic:( ale dasz rade bogaty jestes to te 500/600k cie nic nie zrobi :confused:
Ja jasnowidzem nie jestem, to Teleport To Temple jest strasznie latwe do zinterpretowania...
Wydaje mi sie ze nawet jesli TTT wygra co jest wedlug mnie nieprawdopodobne, to zaraz potem wyzuceni zostana polacy i tyle bedzie wam z wojny...
Tak na marginesie jestescie dobrymi idiotami ze wyszliscie z guildi zanim luki rozdal kase :D
uhehaeahehe
smiac mi sie z was chce...
Damoon gratz pierwszy advenced na tej wojnie:cup:

Arm 05-06-2007 16:18

Panowie, dpft to juz nie jest dpft, wiecej prawdziwych DPFT jest w ttt niz teraz w turtles.. paru z nich osobiscie do DPFT wprowadzilem jak chocby Bellish Elane, nie oszukujmy sie ale niektorych panow z dpft level poniosl, pozapominali dzieki komu rzadza (chocby dzieki Fosfikowi..) no i trzeba to ukrucic... a ethern skoncz pierniczyc najlepiej ;] a kto wygra wojne ? DPFT ale to prawdziwe - z krwi i kosci :)

raven 05-06-2007 16:24

@up

a to DPFT co jest teraz to sa nieprawdziwi tak?:D i nie sa z krwi i kosci? a co to kurwa cyborgi? ;S

Looloa 05-06-2007 16:31

;( Lindlay jakie ty smuty pierdolisz8o
Myslisz ze jak Ciebie wyjebali z DPFT to to juz nie jest to samo DPFT??
No napewno nie bo teraz nie biega nikt i nie mowi: Ej kurwa dawaj bohy albo cie najebie...
A jesli jestes tak bardzo za Fosfikiem to kurwa na huj walczyles z DPFT przeciwko niemu!!!!!????
Tak ci juz kurwe porylo ten mozg czy poprostu nie wiesz jak sie masz bronic przed prawda, ktora mowi ethern!!
Nie widzisz tego ze ta wojna sie zaczyna tak jak z beach?? to bedzie to samo:
pierwsza potyczka wygrywa TTT
Druga i juz tak do konca DPFT
Nie macie szans tego wygrac tym bardziej ze wiekrzosc z was aata ma na sd
:D

Ka$z3r 05-06-2007 16:38

ukrucic to trzeba pomarancze :D

I masz racje ze te dpft to nie jest juz to samo dpft, bo te jest obyte w kulture i trchoe szacunku ktorego ty nie posiadasz...jedyne co mozesz go kupic za pomarancze, a i kup troche dla aresa.

Ano tak jeszcze jedno nikt nie mozebyc tak popier*olony jak ty, bo nikt nie dostawal ciagle kicka z vent jak to bylo w twoim przypadku...darles pysk bo ci pomarancze kradli z bazaru

Koksi 05-06-2007 17:02

:|

Mysle ze TTT na wielke szanse wygrac ta wojne :) jak widac w tej gidli sa prawie wszscy najlepsi magowie z Servera !!!!! Wiec Pierdolenie ze Aata ma wiekszosc ttt na 1 sd jest nie na miejscu :P A wyzywanie Ludzi Z ttt przez dpft to poprostu tylko dowod ze Dpft Wie ze mogą wjebac ta wojne :)!!!!!
I pierdolenie O bazarach , pomaranaczach itp jest poprostu Zyebiarskie Gratuluje
Eti !!!! jestes serio madrym dzieckiem Rodzice sa dumnie :) a wiec mozesz skonczyc juz pierdolic a wziosc sie za walke :)

POZDRO

*Wube* 05-06-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raven (Post 1466599)
@up

a to DPFT co jest teraz to sa nieprawdziwi tak?:D i nie sa z krwi i kosci? a co to kurwa cyborgi? ;S

Takie jak Aata co tylko umieja expic ; ) nie wiem komu zyczyc powodzenia... Armek i Arcash jedziecie jedziecie ; ) Sai mon, Ljubo, Bellish i Rezerwka respekt tez dla Was ; ) a jeszcze jakis czas temu taka przyjazn panowala xD pozdrawiam. ; ) TTT

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07.