Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   tragedia... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13251)

Magus 04-10-2004 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MrówQa
Mam pieska kundelka mieszaniec wilczura z jamnikiem

Zastanawiam sie jak to mozliwe. Zarowno jamnik jak i owczarek niemiecki musialby sie niezle nagimnastykowac aby... no wiecie, doprowadzic do skrzyzowania gatunkow :).

@she_devil
Myslalem ze jestes madrzejsza.

Mathea 04-10-2004 16:47

tak ;] ciesz sie ze niema juz reputacji ;] hahaha bo bys byla niezle na minusie ;] :P buahaha wtedy taka madra bys nie byla

Dr.Unknown 04-10-2004 17:04

Ja lubie koty i miałbym napewno gdyby nie mój pies, a takich co kotom takie rzeczy robią to bym za jaja na haku rzeźniczym powiesił...

limenu 04-10-2004 17:39

aaa..mine coon
:D
Jestem ucieszony tym, że ktoś z tego forum ma te "duże" koty XD
lecz tym bardziej jest mi go szkoda :(

a co do tego że koty broją, to moja starsza wcale taka nie jest, ale ta mloda jest straszna, wszedzie wsadzi tą swoją "kocią mordke"(już wiem o co chodzi z dostawaniem "kociego ryja" XD).Wogule jakaś dziwna jest... uwielbia wode, a jestem pewnien ze to nie Wan turedzki XD

A tą starszą to miałem jak jeszcze był pies, jamnik. Miałem go..14, 13 lat.
Luna i Radar(bo tak miał na imię[wabił..chm...głupio i bez serca brzmi])
żyli ze soba przez rok...ale Radarek kojpnoł w kalendarz i teraz mam 2 koty.

Szkoda było go...śmierdziało mu z ...buzi, smarkał, żygał, kaszlał, smierdział, liniał i pod koniec nie jadł :( i tak go kochałem.. Ale byłem twardy, nie płakałem po nim XD.

she_devil 04-10-2004 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Zastanawiam sie jak to mozliwe. Zarowno jamnik jak i owczarek niemiecki musialby sie niezle nagimnastykowac aby... no wiecie, doprowadzic do skrzyzowania gatunkow :).

@she_devil
Myslalem ze jestes madrzejsza.

Każdy ma sowje dziwadztwa :P
Ale właśnie wywołałam fotki i pokazałam jej kumpeli no i sprzedała mi liścia:P
Tak więc cieszcie się :P

@ down: PKO?

limenu 04-10-2004 20:39

@she devil
"kłamać to my, ale nie nas"

po.I to nie zboczenie tylko zkrzywienie(jak zoofilia i pedofilia, ale to hardcore w porównaniu)

po.II nie zmyślaj

po.III nie mam siły...ty na prawde masz 11 lat?jeśli tak, to dobrze by było zacząć jakąś "prostującą" kuracjię

Zyraf 04-10-2004 22:28

hmm
wiecie co...
ona jest tak stuknieta ze by sie bali ja do psychiatryka wziasc
takze sie nie dziwie ze chodzi do teraz na wolnosci (wszyscy sie boja jej bo ma zjaraną psyche i nigdy nie wiadomo co moze zrobic...)

voolygar 04-10-2004 23:04

she devil- kazdy ma swoj swiat , twoj jest poprostu troszke inny

she_devil 05-10-2004 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez voolygar
she devil- kazdy ma swoj swiat , twoj jest poprostu troszke inny

każdy ma inne poglądy a nie świat :P

Helixaw 05-10-2004 19:57

omG

Wyobraźcie ją sobie jako nastolatkę albo matkę, żonę 8o

Zyraf 05-10-2004 20:17

omg!!
nawet nie mow!!!
bo szkoda tych dzieci

Arrasekt 05-10-2004 21:02

No cóż, stan się nie polepsza a raczej pogarsza :( weteryniarz mówi, że to może być wstrząs mózgu) zdjął jednak po tych kilku dniach a nie 2 tygodniach usztywnienie na kręgosłup i dał glukoze dla niego do picia. Lecz jej nie pije i nawet jak coś zje , to po chwili wymiotuje.. zchudł już 3 kilo...

Zyraf 05-10-2004 21:14

to zle ... bardzo zle :(

limenu 05-10-2004 21:25

ku.fa

za.ebać takich de.ili -.-
sprobuj u innego weterynarza, ja chodze do trzech.

she_devil 05-10-2004 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrasekt
No cóż, stan się nie polepsza a raczej pogarsza :( weteryniarz mówi, że to może być wstrząs mózgu) zdjął jednak po tych kilku dniach a nie 2 tygodniach usztywnienie na kręgosłup i dał glukoze dla niego do picia. Lecz jej nie pije i nawet jak coś zje , to po chwili wymiotuje.. zchudł już 3 kilo...

Teraz to i ja współczuje... ****a, ja nawet z zakwasami ledwo żyje ;/ ****a ten twój kot biedny

kociek białystok 05-10-2004 22:06

kondolencje

Składam ci kondolencje bo wiem jak to jest jak umiera twój mały przyjaciel. Moja kotka wyszła na dwór w nocy .Nie miała szans na ucieczke ponieważ naszły ją 4 bezdomne skur...le (psy). Nad ranem sąsiadka przyniosło ledwie żywego kota.Jej ślepia byłu zrócone na mnie.Szybko pojechałem taxówką do kliniki:(.Po wielu dniach przysła diagnoza o bliskiej śmierci pupila.Miała gigantyczne rany (np.kawałki żałodka były w tej samej okolicy co serce)Nie było szans by przeżyła musieli ją uśpić:(:(:(:(pochowałem ją w miejcu gdzie nikt nigdy nie chodz a ja przychodziłem się tam martić.ale już sie nie martwie bo mam nowego kota imie siostra wymyśliła "Keja";)

behama 05-10-2004 23:54

hahaha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Teraz to i ja współczuje... ****a, ja nawet z zakwasami ledwo żyje ;/ ****a ten twój kot biedny

heh...nagle sie miła zrobila.......
Za twoje poglądy ...mogła bys dostac u mnie w miescie pare butów na twarz...Współczucie dla twojej rodziny i zwiezat... szczegulnie rybek >.<

Irux 06-10-2004 14:44

Wspułczuje ci twojemu kotku.:D Nie lubie jak jakieś zwierze jest w opałach.:P
Mam nadzieję, że wyzdrowieje.

Silver_Wolfos 06-10-2004 15:00

:((

Szkoda mi na serio twojego kotka :( No a ja kiedys ide wzdluz jeziorka w Pile<glinianki> patrze jakis worek czarny zdeczka oddalony od ladu 3-4m biore cegle rzucam a tu ku*** Rottweiler z glowka ukrecona wiecie jak ja zaczolem panikowac !! ja uwielbiam zwieztka i zycze Ci zeby twoj kocurek wyzdrowial jak najszybciej i odrazu sie niepoddawaj bo znam przypadki takich weterynarzy ze tylko umia gadac "uspic trzeba zwierzatka" ...;/ takich to tylko wybic ... pozdra i zycze powodzenia z kotkiem :( !!

she_devil 06-10-2004 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behama
heh...nagle sie miła zrobila.......
Za twoje poglądy ...mogła bys dostac u mnie w miescie pare butów na twarz...Współczucie dla twojej rodziny i zwiezat... szczegulnie rybek >.<

Lol?
Tak, przyznaję się. Chodzę po ulicach Białegostoku z kastetami, leje wszystko co się rusza a rybki sobie smażę...

Chodzi o to, że on już nie jest tak poprostu pobity tylko to może mieć sowje dalsze skutki, które są gorsze od chwilowego bólu. Przy okazji... zajżyj do słownika.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22.