![]() |
Niestety, hacka nie uniknąłem, wcale to dodawanie tego lordoftibia.pl nie działa ;/ LIPA
|
..........
|
Cytuj:
@topic Bardzo sie przydaje! Szkoda że są tylko poradniki jak usunąć LoT i own(onw)Tibia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak sprawdziłem i to jest wersja pro LoT ale nie deleter tylko serwer keyloggera. A secondo to 'Rafiq' nie istnieje więc za przeproszeniem 'wypieralaj'. |
a jeżeli pokazuje mi taki wpis w hijackthis:
O4 - HKLM\..\Run: [orcToByloLatwe] C:\WINDOWS\winlogon***** TO JEST KEYLOGGER? |
Dziekuje za pomoc Elvena : ) Pozdrawiam
_____________________________ hacked ( 19/07/07) Tak To juz bywa ;< |
Oj, musze ci podziekowac Elvena ;p. 10min. temu usunalem dziada (ale 100k i char w plery).
|
Cytuj:
Usuń ten wpis i c:\windows\winlogon***** |
Cytuj:
|
@2up
Raported @Up Usuń link z cytatu. |
Pro
Mam Pytanie Czy Wersje Pro Lord of tibia Wykryje HijackThis ? :] PoZdro
|
mialem hacka i okazalo sie ze to wlasnie ten key logger... dzieki ;)
|
N/c < 10 znakUF >
|
dzięki tobie dowiedziałem sie ze mam tego keyloggera na kompie
ale jakoś go usunąłem :D:D:D:D:D |
problem
sciagnelem ten program findit i mi znalazlo lord of tibia ale jak robie jak mowisz to ni nie wyszukuje czyli mam go czy nie??
|
Cytuj:
|
super lot free
omg zalosni jesteście :D
@autor co z tego ze pokazales jak zablokowac free lord of tibie Pro zawsze bedzie lepsze niz wy nara |
Ja wchodziłem w procesy zamykałem ten plik i go usuwałem ale nie wiem czy to wystarczało ale chyba tak bo nikt mnie od tamtej pory ni haknol mam tez program find it wykrywa chyba z 4 najbardziej znanych keyloggerów w tym lord of tibia, Owntibia, Tibia Mail, tibia logger. Może uda wam sie gdzieś znaleść na necie ten program
|
ej jak mam w system32 pliki sysedit***** sysinv.dll sysdm.cpl syskey***** sysmon.ocx sysocmgr***** syssetup.dll system.drv systeminfo***** systray***** ale niema pliku sys34 i w regedit tez niema sysctrl a pliki wymienione sa nie do usuniecia keylogger dalej siedzi ? prosze o pomoc ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |