![]() |
@up
Dla mnie nic nie zrobiliscie, ale za dużo Nedo~ płakał na forum za PA ppl ;] Jest za duze PA jak dla was to pa na npvp ;] Pozatym oni nie siedzą non stop na kompie tylko na bocie ; ) |
Misterio po co się udzielasz jak i tak jesteś większym noobem niż nie jeden br z carlin -.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie gniewam się Synu
|
taer mam pytanko do ciebie ,za co zabiles Elvetora ?
|
Przede wszystkim nie rozumiem tego calego bluchania i jezdzenia jedni po drudzych, ktos cie w*****a - ok ale zeby mu zaraz wjezdzac na zyciorys to wg mnie przesada, zreszta czego ja wymagam jak polowa polskich tibijczykow chodzi albo do podstawowki albo do gimnazjum.
2. "nedomanus plakal" "nedomanus to..." "nedomanus tamto..." jesli jestem dyplomata to huj komu do tego? przemoc uwazam za ostatecznosc gdyz zawsze mozna sie dogadac - o ile rozmawia sie na poziomie. pozdrawiam, Mariusz |
A mnie denerwuje że wypowiada się osoba która jest forumowym trollem bo nie robi nic innego poza pierdoleniem głupot -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mowa o Misterio a pozatym Ty masz czas na odwiedzanie forum ??
Jeszcze wogóle umiesz czytać bo poza waleniem z visa to chyba jesteś tępy jak strzała |
Ohhh widzę jakiś kompleksik ; (
|
Cytuj:
|
@Maiev
Nie, ma na myśli ciebie. Jakbym mial taki ryj jak ty (avatar) to mialbym tez komplexy <3 |
Hehe no to słaby psychicznie jesteś ja tam nie mam kompleksów bo nie mam podstaw ;) Może Ty masz jakiś kompleks że nie dasz swojej fotki :>
|
Cytuj:
Rozumiem już czemu Adrian wybrał Cię na lidera OON :) Szkoda ,że tak mało osób w tibii jest podobnych do Ciebie. Umiesz myśleć na spokojnie bez emocji i sensownie rozmawiać nie obrażając wszystkich na około .. Szacunek ! |
Cytuj:
|
Albo wklejać logo NG bot albo jakiegoś innego shitu xD
|
Cytuj:
Przekracza to twoje zdolnosci ? Gz grzania pzta |
Cytuj:
ale co do Adriana - best osoba jaka poznalem w tibii :) |
Taer "kiepie" to ty możesz babcie witać ...
Nie chodzi mi o żadną akcje z wojny ~~ Tylko o to że na 100% sharujesz czy botujesz to niewiem po co Ci bot jak masz share. Ale tak tą grę poważnie bierzesz że nic tam z Tobą nie wiadomo :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |