![]() |
Koleś wybił jak z procy :D może jeszcze był kierowany emocjami sprzed paru sekund? <lol> Z pewnością najśmieszniejszy filmik spośród tych które widziałem na Tibie 7.92
|
Rolf ... debil jakis :S szkoda go troche .. poszedl i nie wziol nagrody heh :p
|
koleś chciał wrzucić zabitego demona do teleportu ;) lecz zamiast go wsunąć wsuną sam siebie :]
|
naoglądał się kubicy
|
Cytuj:
Hahahaha rozbroiłeś mnie tym ;] Skoro jest pierwszym który tak zrobił, to nie wiadomo czy jeśli sie zrobi anni i nie weźmie nagrody to czy można drugi raz też wykonać i dopiero wtedy wziąć nagrodę. Zapewne będzie drugi raz podchodzić by to sprawdzić ;] |
Ehh...
Napis na Tablicy: "Choose your reward and never ever enter." Oznacza to iż będzie mógł wykonać jeszcze raz quest i zabrać nagrodę. |
Jezeli sie nie wezmie nagrody mozna wrocic !!
Kilka update temu, zaczeli robic quest na pacerce lub danubi nie pamietam, i nagle all servery off ... :D ... po ponownym wlaczeniu wszyscy obudzili sie w swiatyni. Najlepsze jest to ze juz przebili sie przez Demonty-tylko chcieli zrobic fotke przed nagrodami i zaraz nastepna z nagrodami. Oczywiscie TP do swiatyni z racji update mieli a nie ze padli, po jakis 3 miesiacach kazdy z nich wykonal questa ale juz z ina ekipa ... |
Hehehe za dużo kubusia marchewkowego :>, GZ Anni
|
...
dark to holender najaral sie pewnie jak u nich "to" w kiosku sprzedaja i jak zabili demy to sobie pomyslal ze reszta teamu chce go zabic i uciekl...proste :)
|
Name: Dark'Sorceror
Comment: 9 June 2007, the magic day. I lost my motivation to play tibia <3 Cytuj:
hehe xDD |
Cytuj:
|
Po prostu , typek stał na ciele demona i chciał ciało wrzucić do tp... jednak zrobił to tak niefotunnie że sam sie w tp wrzucił :)
|
Cytuj:
Jeżeli się myle to dam wam po buziaczku ; * |
Z tego co wiem, ANNI mozna robic 2 raz tylko wtedy, gdy nie wychodzilo sie przez tp. Kazda postac deada (przed zabraniem nagrody, po zabraniu nagrody) pozwala wrocic do rooma. Jest mozliwosc rowniez zrobienia sobie w srodku tp, gdy jestes z kims (OSTRZEGAM: Nielegalne)
|
;P ten ziomek przesuwal demony szybko i jak chcial przesunac cialo to nacisnal na tp i wszedl mu ludek.
|
Cytuj:
Ile się będziesz podniecać jeszcze? A może waląc konia spuścił się na strzałke w prawo , wycierając ją wciśnął i wpadł w TP ???!?!??!?!!?!?! |
Cytuj:
|
HUAHUAHUAUHAUAHuawhuahsudhasuAsda
|
Cytuj:
|
8ozaczynam wierzyc w sorca co do ani moze kiedys mi sie uda xD gz dla nich xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |