![]() |
Pamietam jak ja ostatnio padlem od VU, to kolo 30 min uciekalem po piramidach na ank, a potem pobieglem zeby loga dac i wpadlem w trapa :P
|
To trza uciekac up/down zeby im jak najwiuecej run złużyć. az pz zniknie
|
Btw.
Miałem ostrą zmułe więc otworzyłem sobie tibicams~ A co tam widzę? "Team hlvl can't kill 85ek" Nebula to se włączyłem I co widzę? Karbid! Obejrzałem film, ostro zjebali sprawe PS.Gz Karbid, zawsze myślałem że pvp jednak masz chujowe |
Za to arthas padł jak szmata
|
Ech dnia 02.07.2007 pewien ktoś znany pod ksywką Gollum z(s?)hackował mi postać... tfu konto ;/
Jeżeli ktokolwiek został zabity przez graczy o nickach: -Aristo Feles (51 ms) -Korki Zreb (49 ek) -Bedu Arse Za wszystko przepraszam, key dostał się poprzez podłączony exploit do ***** z 8.0 do MDA do Tibicam... Ech ;/, konto straciłem, gdyż rec key zagubiłem ;/ Dziękuję Gollumowi, gdyż pożegnałem się oficjalnie z Tibią -.-' R.I.P. (ok 700k w pupę + pacc przyszedł na konto 03.07.2007 :/) Powodzenia wszystkim graczom z Nebuli :PP |
aristo twoje haslo to beduin18
bierzesz czy mam dalej pkowac?:) |
Chciałbym oficjalnie poinformawa¢ iz MASTER SKEETER zostal shackowany i nie jest to juz ta postac ktora byla... chcialbym takze podkreslic iz rodzina Skeeter nie bierze odppowiedzialnosci za to co teraz sie dzieje z tym charem... MASTER SKEETER juz nie jest czlonkiem naszej rodziny... wszyscy ktorzy zgineli z jego reki przepraszamy i nie pozstaje nam nic innego procz wspolczucia...:(
|
Nie wiem czy to dobry temat .. ale reszta wydarzen to reszta wydarzen ..
Kot mi zdechl :( R.I.P |
Siema chcialem sie dowiedziec paru rzeczy a mianowicie. Nudzi mnie granie na Titanii i znajomy mnie namawia na Nebule. Jak wiadomo pk/pa jest na kazdym serwie ale mnie interesuje w jakiej skali to jest na Nebuli, jaka gildia aktualnie panuje? I czy mozna sobie spokojnie expic czy wczesniej czy pozniej ktos sie przyczepi?:P
|
Panuje gildia wiesniakow z olecak
W skali od 1 do 10, pa na nebuli wynosi 11 Jesli lubiesz miec brazowy jezyk to mozesz spokojnie expic |
Cytuj:
Panuje Viribus Unitis nazywane również Power Abusery;< Nieexp w okolicy kazordooonu ponieważ grasuje tam pk team zwany manhattanem. Manhattan=SAMO ZUOO |
Manchattanem już sie zajmujemy:] a PA na Nebuli to naprawdę nic w porównaniu z PA na furce. Draverik aka Hespios wie coś na ten temat:p
|
Cytuj:
|
może polują na ciebie ; )
|
Cytuj:
jak sie zajmujecie manhatanem ? , zabijecie jakiis 20+ lvl i co z tego ,duzo naprawde nie straca a wy mozecie stracic jeszcze wiecej .. |
up
zgadzam sie z tobą ; ) oni ciągle mnożą nowe cahry takze jak zabijesz 20 lv to zaraz pojawi sie nowy char i tak w kolko ;p |
Jaa
Cytuj:
|
Cytuj:
|
h lvl
krotko o h lvl chuje psy sepy skurwysyny nie mowie o wszystkich ale sowi?? kawal hója z ciebie nie zaslugujesz na wet abym poprawnie to napisal. nie sharujesz konta??? <lol69> nieche zdradzac swojego nicku z nebuli. Ale kilka osob jest normalnych na serverze...
|
Wow, dopiero dziś na to wpadłeś? jesteś cul
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |