![]() |
Cytuj:
|
btw.
Name: Arthas of nebula Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 191 by Lord Arcticus |
Missclick missclick ? Zazdrosc zazdrosc ? xD .. Na nebuli puki jest vu niczego nie mozna byc pewnym xd
|
@driger nie wiesz jak to sie stalo to sie zamknij -.-
|
Ja wiem, kaziu se siedzial na arcticusie i przytrzymal za dlugo hotkey ueka, a artas pewnie myslal ze kaziu nie ejst taki glupi i sie nie vitnal. Ot co.
|
Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? :( .. wes plis bo skocze mostu :(
No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH .. |
Cytuj:
Pozdrawiam |
Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~ - czesc ludzi bała sie wojny - czesc ludzi miala kumpli tu i tu - czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy... |
Cytuj:
|
@Driger
Taksamo sw moglo doloczyc wtedy do ordo jak i do vu wez to pod uwage i niebuntuj jak juz ktos tam wyzej napisal Krótkowzroczność niektorych mnie rozwala LOL |
Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?
Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Ordo A chuj ci do tego co oni będą robić? Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania Bo VU jest już wylizane do granic możliwości |
Cytuj:
A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;] Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa .. @ do tych co powiedzieli ze bunntuje Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w .. |
Cytuj:
Nie lubie takich osób które pierdolą głupoty bo tak kolega z z pierwszego piętra powiedział a on ma 21 lvl i zrobił już dezert kłest(a kolega z 4go piętra powiedział że ma Hydra Helmet) Jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj. |
@up. Hydra helmet??
|
Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel
A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem .. |
Cytuj:
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz. |
Cytuj:
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |