Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Wojna i reszta z tym zwiazana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133482)

Sowqu 17-06-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 1491302)
@Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil :)

pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku :Pa z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy :)

Dregar 17-06-2007 23:39

btw.
Name: Arthas of nebula
Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 191 by Lord Arcticus

Driger 19-06-2007 08:31

Missclick missclick ? Zazdrosc zazdrosc ? xD .. Na nebuli puki jest vu niczego nie mozna byc pewnym xd

lycha_ziom 19-06-2007 13:56

@driger nie wiesz jak to sie stalo to sie zamknij -.-

Webi 19-06-2007 14:21

Ja wiem, kaziu se siedzial na arcticusie i przytrzymal za dlugo hotkey ueka, a artas pewnie myslal ze kaziu nie ejst taki glupi i sie nie vitnal. Ot co.

Driger 20-06-2007 01:04

Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? :( .. wes plis bo skocze mostu :(

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..

Uszatek_Jacek 20-06-2007 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1497069)
Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? :( .. wes plis bo skocze mostu :(

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..

Nie buntuj stary ordo na sw bo i tak to nic nie da. Bylo minelo. Ludzie mieli swoje powody zeby nie dochodzic do wojny strach czy tez kumple w obu gildiach. Jesli teraz vu wygra to juz nie kupisz nuttelli w żabce i nie bedziesz lizal wzdluz rowu bo cie nie beda potrzebowali. Dlatego radze pomagac sw czy innym " freedom fighterom " noob charami czy wogole w jakis sposob bo wtedy juz sobie nie pogracie. Zreszta wizja przyszlej nebuli ksztaltuje sie od bardzo dawna. Gdzie sie nie pisze na prv mowia o vu ze robia pa itp. Dziecko przy wladzy - koniec swiata. ( rozne mutacje vu )

Pozdrawiam

TheDwarf 20-06-2007 01:32

Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...

Uszatek_Jacek 20-06-2007 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1497114)
Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...

dokladnie mozna przytoczyc cytat " albo my albo oni " i przydupasy.

NiewiemJakiNickWymyslic 20-06-2007 02:17

@Driger

Taksamo sw moglo doloczyc wtedy do ordo jak i do vu wez to pod uwage i niebuntuj jak juz ktos tam wyzej napisal

Krótkowzroczność niektorych mnie rozwala LOL

Dedalek 20-06-2007 03:12

Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?

Kapitan Chrupek 20-06-2007 03:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 1497174)
Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?

teraz to oni sobie moga... pogadać...

Safe 20-06-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1497183)
teraz to oni sobie moga... pogadać...

a Wy... popisac

Artas 20-06-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1497069)

Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości

Driger 20-06-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1498006)
Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości

A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;]

Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa ..

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..

Artas 20-06-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1498519)
A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..

Jak nie grasz to po co się wypowiadasz?
Nie lubie takich osób które pierdolą głupoty bo tak kolega z z pierwszego piętra powiedział a on ma 21 lvl i zrobił już dezert kłest(a kolega z 4go piętra powiedział że ma Hydra Helmet)
Jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Sushirs 20-06-2007 21:47

@up. Hydra helmet??

Driger 20-06-2007 21:48

Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..

Artas 21-06-2007 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1498967)
Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..

Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.

Kartoflak 21-06-2007 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1499761)
Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.

Kogo to obchodzi ze grasz od 1 dnia serva.
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15.