![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Myślę, że jednak byłoby lepiej tak jak było, niż jak by to teraz było, chociaż nie wiadomo jakby to teraz było, gdyż nie wiadomo czy w ogóle by to się odbyło. ;) EnjoY!:) PS Zaraz Korektor z Bydgoszczy wróci i zacznie coś pisać, chyba że jakiś modek to usunie. @edit A biedny Fiszbin ogląda temat jako zbanowany user. Pozdro. xD @down Ale mnie ztyrałeś. @3x down Nie potrzebowałem, dałem propozycje. Jak nie rozumiesz pewnych rzeczy, to lepiej nie poruszaj ich, bo nie wyjdzie Ci to na dobre. |
Cytuj:
Who next? |
Cytuj:
|
#About matiiii:
Wszedł do dyskusji Pan, który potrzebował stworzenia specjalnego, idiot-friendly słownika, żeby wiedzieć jak się wymawia: "Fire Sword" :D. #matiiii: Mam nadzieję, że nie dojdzie do rękoczynów z Twojej strony :< Cytuj:
#Oxygane: Masz już odpowiednią maskotkę dla siebie i swojej "Akademii". |
Cytuj:
This should help... |
A co to Padawan ? Serio sie pytam ;)
|
Nigdy nie widziałeś Gwiezdnych Wojen?
Padawan to osoba szkoląca się u mistrza Jedi. Poczytaj sobie chociaż na Wikipedii. |
Ten temat mial byc zrobiony dla polewki bardziej w wy bierzecie go powaznie malo jezdzicie jak swinie oxy'ego ... Nie mialbym nic przeciwko ale nie zauwazyliscie ze robicie to czego oxy chce nauczyc a wy to potepiacie ?? Niee no panowie i kto tu sie stacza ?? Brawo barwo naprawde nie posadzalem was o to ;]
|
Cytuj:
|
@matiii
"Asskissing and being a dumbass are the ways of the Sith" @Oxygane Znowu nieprzemyślałeś wkręty. :/ |
@Ryba
Ok, będziesz moją 1 ofiarą: "Śmierdzisz rybą" I jak? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie dzieki jeszcze nie stoczylem sie tak nisko. ;)
Twoja "wiedze" mozesz dac innym jako przyklad w poradniku "jak nie zostac napkiem". P.S. Czy 2012 rok juz sie zaczal? Tak? No coz... dobre sie szybko konczy. |
może pora w końcu sie dowiedzieć kto zostanie Patafianem. Niechaj miszcz naznaczy w końcu swego następce. To będzie wiekopomna chwila czekajmy z niecierpliwością
|
Mmmhm
To moze zaklady? Ja obstawiam, ze wygra najwiekszy lizotylek :p
|
Cytuj:
;> |
Ja kcem, ale to za fri, Oxyś?! ; <
Emcess. |
Siur
fri z doplatom ;).
@Bastash: Sadze, ze chyba mocno trzymasz w lapkach miejsce pierwszego rezerwowego do akademii. ps. Choc mnie tez zaskoczyla szerokosc zainteresowania :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |