![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Nauczy sie zeby nie kupowac postaci, a tym bardziej z rec-keyem :) 2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :) 3. Ja mam z tego duzy pozytek :) 4. Koniec tego tematu :] |
Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??
|
Cytuj:
|
normalnie wariaty xD
|
No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p
|
Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )
Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ). Have Fun Inrl. Enjoy your Babolek P.S Duszę się ze smiechu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam na mysli "zfrajerzenie sie"... Spojrz czasem oczami innej osoby na sytuacje- mala rada.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pojechałeś mu teraz po ambicji!:cup: |
Cytuj:
@Trialowiec Pewno lepiej i expic w plecy :cup: Nie lubie expic, a tym bardziej exiwowac co 10 sekund kazdego przeciwnika, aby wbic te 10k expa x] Co moja mame obchodzi co ja robie na komputerze, gram w jakas gre,powiedzialem jej o tym, powiedziala ze nie bedze odawala kasy itp ja jej na to ze nie ma sie o co bac, bo nic nie ukradlem tylko odzyskalem swoje, a ten koles nie ma takiej mozliwosci odzyskac kasy. Byl uklad ?...byl wiec co on ma jakies problemy -,- x] Kolejne pozyty tego: tak ziomus gral by w tibie moze by klasy nie zdal, a ja z ta kase mialem sporo imprez x] P.s Mam gejlogera na kompie nie odpowiadam za nastepne posty x] musze formata zrobic :(:( |
Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |