![]() |
Hm... niewiem kiedy bedzie kolejny event na genina ......a jesli chodzi o itemki ja moge miec duzo itemkow ..........i dam ci cos tam nie ma obaw ..a jesli ktos ci fiknie w grze to ci moge pomóc jak cos to jak bedzie online to chata mi daj i powiedz kto ci grozi ........ja jestem chuninem 2 najlepszy w grze nie jak mnie znasz nie powinienes miec klopotow ........
|
Cytuj:
@up odpowiedzi na test na genina prosze :) |
Hehe ostatnio admin mnie poprosil zebym pytal bo dosc duzo osob bylo ale odpowiedzi nie dostaniesz nie ma ze boli xDD
A i pytania sa dosc trudne x) |
Wy jako poczatkujacy expijcie na krolikach albo ptakach ......ja zawsze z kumplem chodze na jakies mocne stworki .........np. Wodne ninja .....albo Zmarly ninja ale wy na to nie chodzcie bo dostaniecie jeden hit od niego i ded ..............
|
?
Cloud@
czy jak zdam na genina to będziesz moim sensejem? :} |
Moim też :)
A zrobisz nam tera test? |
?
znów off D:
a ten test jest z pytań z filmu? jak tak to sie pisze każdy odcinek 3 razy oglądałem :} |
hehe .......ja juz jestem sensejem w teamie 5 bedziecie jak zddacie w 4 albo cuś ............
a jesli o pytania to : 5 pytan o anime 5 pytan o grze 4 jutsu ktore powinien miec student ........ xDDDDDD |
hehe .......ja juz jestem sensejem w teamie 5 bedziecie jak zddacie w 4 albo cuś ............
a jesli o pytania to : 5 pytan o anime 5 pytan o grze 4 jutsu ktore powinien miec student ........ xDDDDDD Kurcze powtorzylo mi sie ehhhhhhhh x/ |
?
u mnie coś jest i jutsu nie mogę sie nauczyć klikam ucz się i nic?
|
on na stronie off w grze...
|
?
Kiedy będzie on?
|
?
? dlaczego nikt nie piszę?
|
Cytuj:
|
:d
Ja grałem przed chwilą mam 7 lvl :}
|
ehhh offline ........;/
a ja mam 242 lvl xP |
?
DLACZEGO STRONA NIE działa??
|
Jeszcze ani razu nie trafiłem żeby server był ON -.-
|
bo serv jest np. 30min i potem 3h go niema pod wieczór off tak 12-16 sprawdzaj ;]
|
Tak jak mówi edward najlepiej sprawdzac ...........ja tam jak jest offline to se zagram w cs albo cuś ee tam ......musze se dotrenowac swój własny team xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |