![]() |
Darlles - Gandamir Olikowski
http://s52.photobucket.com/albums/g2...current=to.jpg
olik Z dedykacja dla Ciebie :) fajnie mnie zabiles a potem cie cala gildia blokowala poniewaz srales w pory przed 16 levelem :D P.S, podobno Cie wysmiali od nowbow ze pz robisz :D P.S.S, Fajnie mnie abo za 192 z sd chcial zabic ^^ jeszcze mi z 28 hp zostalo i Ty podbiegles :) hahaha P.S.S.S, Dawno sie tak nie usmialem. :) |
BB&NF:
Solanix: Jun 26 2007, 19:53:47 CEST Killed at Level 148 by Og'Thun and by Acribus Bloody'Lady: Jun 26 2007, 20:14:12 CEST Killed at Level 123 by Sancha and by Byalx F~: Dark Furix: Jun 27 2007, 02:40:07 CEST Killed at Level 107 by Garlerdon and by Zerio of Zygus 9:8 |
Yo amas homie, ten gangsterski tekst w mojej sygnaturce to cytat Krasickiego.
Peace out nigga @edit teraz zmienilem sygne , zreszta teraz to jest w niej kawalek z piosenki mos defa, ktory ma tyle wspolnego z 'gangsta rapem' co kaczynski z sld |
Kilka cytatów z "battle".
20:23 Elvenore [10]: JOIM NIE MA WACKA xD 20:05 Elfhame [120]: P(R)OLAND ? -tu Elfhame smieje sie z Polakow lol , widze tibia juz calkiem mozg lansuje nawet sie zapomina kim sie jest : p No wiec pierw padl Mandgrion a potem FF ustawilo sie na Dragon lair przyszli BB i niezliczone ilosci noobow , wiec FF dali loga.. |
ta ff dalo loga a bb zaczelo zabijac lowl lvl :baby: zal... a najbardziej elfhame ktory z 10x strzelal w noobka z sd i niemogl go zabic 200 z sd rox :D
|
Jakies movies by sie przydaly a nie kolejne wkejanie tych co padli :| w d*pie mam to ze padli chce zobaczyc jak :D
|
ah ta Kyra <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahahaha xD ja tez chce!! ;d Czajisz?! 8o |
Cytuj:
Tak wogule, to nie wiem co "gangsterskiego" widziales a) w mojej starej sygnie (cytat Krasickiego) b) moim avatarze (Mos Def) No chyba, ze uwazasz, ze kazdy kto identyfikuje sie z tym typem muzyki jest "gangsterem" lol. To tak jakby powiedziec ze kazdy kto slucha metalu jest satanista? Dobre co wiecej ja nie slucham tzw "gangsta rapu" (ice cuby, snoop doggi itd) i raczej nie przepadam za ta komercyjna sieczka. Watpie rowniez czy nasza "konwersacja" (!) interesuje innych i ma cos wspolnego z tematem wojny na kyrze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
dobra koniec naszego convo |
Cytuj:
pozdro |
Bedziemy kontynuowac PM, a przynajmniej ja napisze riposte
@kyra pierwsza ekipa na kyrze zdobyla nowy outfit, w sklad ktorej oczywiscie wchodza czlonkowie gildi Beach Boys ;) |
Cytuj:
|
Open Battle 16:1 dla BB ale dostalismy w dupe :|
|
Przed Chwilka było Open battle
Wstepny wynik to 16:0 Dla .NF i BB |
zwała xdddd
|
Ładny chuj pani Basiu xD
|
Jest jakis filmik ;p ?
|
Byłby, ale kochamy noobów, którzy bloczyli mi drogę, bo "bohy zaraz polec±!!!11".
To co udało mi się skamować to tylko przepychanki noobów i mój dead na zerku (dla dobra filmu) -.- Oczywi¶cie noob charem. Kumpel ma pare screenów ;] I tak btw. to kto najwięcej fragował? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |