![]() |
Jak sprzedac domek ??
Mam pyt , wiem ze jak mi sie skonczy pacc to mnie wywali z domku i mi zeczy dado depo , A TERAZ TAK . Jeśli mam jezcze pacc zaluzmy na ok 9 mies i chce sprzedac domek to jak to zrobic ?
|
mam pytanko
czy knight jak narazie na 8 lvl ktory ma 1 mlvl 20 fist fighting 15 club fighting 15 axe fighting 10 distance fighting 20 fishing i 40 sword fighting 40 shielding jest dobry i czy jak dalej tak bede o niego dbal moge daleko zajsc??????:)
Z gory dzieki za odpowiedzi :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Forza Juve :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Wesołych świat i szczesliwego nowego roku zycze wszystkim graczom tibi ktorzy nie sa noobkami |
Cytuj:
@down: Wszystko masz w 'Panelu kontrolnym użytkownika' |
dzieki raxev sorry jak zle napisalem imie :) :] hehe
postaram sie nie olac sprawy mam jeszcze jedno pytanko jak zrobic przy nicku na forum obrazek i te wiadomosci na przyklade na jakim swiecie gram jak profesja jaki nick postaci jaki lvl itp prosze o szybka odpowiedz |
Ja chcę się dowiedzieć jak zrobić OTS, poprostu jak zrobić!
Kompletnie nie umiem robić bo nierobiłem, szukam hostera(GG8594747) Obojętnie jaka wersja itp. w razie czego proszę mnie skierować do odpowiedniego tematu. Z góry thx! UP: Panel kontrolny Użytkownika następnie: Zmień profil /// Zmień avatar ;) |
@up
sprobuj na innym forum;) |
Jets jakiś sposób, by uaktualnić linki, bo zamierzam przeczytać jak uchronić się przed złodziejstwem, bo ostatnio złodziej w dp zwinął mi 40 plate shieldów :/.
|
Cytuj:
Tak jak w prawdziwym życiu, tak i w Tibii, masz po prostu >>>>>CHRYPKĘ<<<<<<:p |
Czy tez macie takie kosmiczne lagi , ze nie da sie grac? czy mam czuc sie wyrozniony?:PP
|
Cytuj:
|
Unblocking
Dobra ja mam inne pytanie:p ma ktoś jakis poradnik albo filmiki z odblkowywaniem wysp...? bo na tibia.erig.net szukalem i nie moglem znales:/ prosze o szybka odpowiedz.
Pozdrawiam i z góry Dzieki :D:D |
Kiedy bedzie dzialala MAPA RESPAWNU na tibia.pl :confused:
|
kiedy nie bedzie tych dzieci neo z keyloggerami i exploitami?
|
Tibia Error
Gdy instaluje tibie wszystkie kliienty oprucz 7.6 i starsze to wyswietla sie cos takiego:
Tibia Error Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Pomuzcie juz unistalowalem tibie instalowalem, usuwalem wszystko co z nia związane,ściągałem odnowa i nic nie działa pliska pomużcie będę bardzo wdzięczny:( :( :( |
Pomocy
Od kilku dni mam poważny problem
Wlączam tibie wpisuje passy Dusze enter w celu potwierdzenia Czekam Czekam Aż wyskakuje mi takie coś Cannot Connect To A Login Server. Error : Connection timeout. POMOCY!!!!!! Co mam zrobić żeby tibia działala spowrotem. Z radami piszczie na muj gg: 945275 Z góry dzieki!!!!!!!!!!!!!:) |
Hmmm mam pytanie.
Za ile moge sprzedać 200 spearsów? |
W labiryncie Ab'dendriel rośnie trawa i nie wiem jak ją ściąć. :(
|
@mikukon~ użyj machety :)(use with i na trawe)
|
Elo ! Sorka , że zmieniam temat ale po update tibia mi nie działa X( X( !! Polazłem na kafejke internetowa i moja postać działała plisss pomóżcie mi
|
Może mi ktoś powiedzieć jak odblokować porty w Windows XP Professional(bez żadnych łatek ani SP)
PS. W panelu sterowania nie mam żadnej Zapory Systemu Windows |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |