Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Opinie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136093)

Czubek^^ 28-06-2007 02:01

To napewno nie jest wyrównanie profesji ? OMG
Poje****
Zepsuli gre...
Postacie magiczne musze walic duzo ..

rezydent 28-06-2007 02:19

taa...
odrazu widać jak cipsoft dobrze zrobił zamieniając runy na czary...
knight i pal facc teraz nic nie mają oprócz lekko mocniejszych ataków (tak myślałem, że i tak wszystko dla pacc)
żal.pl.br.swe.cz

Piotrek Marycha 28-06-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rezydent (Post 1516397)
taa...
odrazu widać jak cipsoft dobrze zrobił zamieniając runy na czary...
knight i pal facc teraz nic nie mają oprócz lekko mocniejszych ataków (tak myślałem, że i tak wszystko dla pacc)
żal.pl.br.swe.cz

Pokaż mi expowisko dla facc gdzie MUSISZ uzywac run...

Sagim 28-06-2007 13:01

wczesniej knightem bilem czesto po 100+ z fsa tera musze lazic z serpentem i hitam po max 80 ...:(

Krzysiekkrzysiek 28-06-2007 13:04

Mi tam sie kazde update podoba . I to w którym udupili knightow i teraźniejsze ;]. Bo Tibia sie musi rozwijać. a pozatym fajna jest nowa wyspa nieumarłych :P

Nimir 28-06-2007 14:38

Ots 8.0

Uwaga mamy już OTS'a pod 8.0
RL mapa+nowe tereny!!8o

Konto robimy na stronie www.tibia.com
Klienta tez ściagamy z tamtąd!!
Bez IP CHengera!

Wystarczy wyjść z Rok'a i wybrać prof Knight lub Palladyn!!

Hit'y po 200! z BS'a...

Nie polecam;(

Gelundi 28-06-2007 16:03

zmiana mini map w cliencie teraz jest większa i więcej widać na niej.. taka moja mała opinia która zaszła wraz z nadejściem nowego 8.00 clienta

Piotrek Marycha 29-06-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimir (Post 1517338)
Uwaga mamy już OTS'a pod 8.0
RL mapa+nowe tereny!!8o

Konto robimy na stronie www.tibia.com
Klienta tez ściagamy z tamtąd!!
Bez IP CHengera!

Wystarczy wyjść z Rok'a i wybrać prof Knight lub Palladyn!!

Hit'y po 200! z BS'a...

Nie polecam;(

Żenada, w profilu masz Ed, czyli placzesz teraz bo ci sie Easy-Mode skonczylo?

Mornelith 01-07-2007 01:00

mnie wkurza tylko jedno...jako sorc stracilem zrodlo zarobkow jakim bylo sprzedawanie run bo ani najtowi ani palkowi sie juz nie oplaca(mają przeciez za to nowe bronie, wiecej zadają i mają ataki dystansowe) ale UHy druta dalej nie mają zadnej alternatywy w związku z czym są na nie chetni... szkoda ze Drut moze zarabiac na runach a sorc nie...

masay92 01-07-2007 12:43

Mi tam sie to up update podoba. Lepiej bije moim knightem, pojawiło się wiele ciekawych broni i nowe potwory. Szkoda tylko ze to lodowe wyspy są dla graczy z PACC;( Ale co zrobić...

Piotrek Marycha 01-07-2007 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mornelith (Post 1523680)
mnie wkurza tylko jedno...jako sorc stracilem zrodlo zarobkow jakim bylo sprzedawanie run bo ani najtowi ani palkowi sie juz nie oplaca(mają przeciez za to nowe bronie, wiecej zadają i mają ataki dystansowe) ale UHy druta dalej nie mają zadnej alternatywy w związku z czym są na nie chetni... szkoda ze Drut moze zarabiac na runach a sorc nie...

Idż na trole, niewiele mniej zarobisz... albo idz na roty, zarobisz 2 x wiecej!

motorolka164 01-07-2007 14:50

Zazdrosc , zawisc...

Przejrzalam wiele tego typow dykusji i juz wiem o co chodzi -.- nie, sorc nie ma problemu z tym ze ulepszono knightow i pallow. Chodzi o to ze nigdy oni nie zostali pogorszeni jak my. dostawali cos na pociechce i bylo dobrze. Aaa czesto widzialam komentarze w typie sorki maja iq mniejsze lub to dzieci. Nie wiecie to prosze o pilnowanie sie co sie pisze -.- ogolnie sama zawisc i zazdrosc... obrazacie nas rowno a przeciez nigdy nic wam nie zabrano :( wiec czemu tak na sam najezdzacie. Uzasadnione to by bylo gdyby protesty byly potym jak nic na nie dano.

PS. Mf ostatnio dal mi 10 many. Przypadek pech? moze nie tylko u mnie... 55 gp i nawet na szczala z woi nie mialam ;(

Goldscorpion 01-07-2007 15:12

Gdzieś tam pisali, że spójrzcie na erig.net i dajcie na top 300 w expie dzisiaj. "sami knightci i palkowie!!" a teraz dajcie sobie na top 500 w ogólnym expie to co drugi to master sorcerer!!X(X(
Zresztą test serwer nie został chyba wypuszczony bez powodu. Najprawdopodobniej wyjdzie poprawiony klient nieco poprawiający siłę magów.

motorolka164 01-07-2007 17:00

Aaa

Ktos mi dal namiar do 269 sorca. Jego comment mowi wszystko. szukajcie Cachero.

Piotrek Marycha 01-07-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motorolka164 (Post 1524461)
PS. Mf ostatnio dal mi 10 many. Przypadek pech? moze nie tylko u mnie... 55 gp i nawet na szczala z woi nie mialam ;(

U made my day xD

PS: "Sikała" a nie "Szczała"....

Mornelith 02-07-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1524242)
Idż na trole, niewiele mniej zarobisz... albo idz na roty, zarobisz 2 x wiecej!

ale ja chce bic tez mlvl poza tym napisalem ze chodzi mi o porownanie z drutem ktorego runy teraz ciesza się jeszcze wiekszym powodzeniem(przy 100% spadku zainteresowania runai sorca)...

Mateusz666 02-07-2007 10:25

mam pytanie: mam 24lvl i bije bronia dla 25lvl o ile mi wzrosna obrazenia jak wbije 25lvl?

Leif 04-07-2007 01:26

Zmiany katalogów i inne...

To co mnie WK@#$%A maksymalnie to zmiana katalogów domyślnych, po kiego grzyba CipSoft decyduje za mnie gdzie chce przechowywać mapy i ustawienia mojej Tibii i nie ma żadnej możliwości to zmienić, do tej pory wystarczyło wrzucić program do wybranego katalogu i tam sobie szukał odpowiednich plików. Teraz musze przenosić tibie do Documents and Settings (/home w przypadku linuxa). Wszystko było by ok gdyby można było wybrać położenie plików map i konfiguracji tak jak to jest np w Total Commanderze (katalog systemu, programu lub usera) a tak wyszedł z tego najbardziej zj364ny update EVER.

Poza tym:

1. Dlaczego udupili magów? MDW i odpowiedź jest jasna, w takim tempie to od razu mogli by tabele expa rozszerzyć do levela 1k.

2. Tak sie zastanawiam, czemu CipSoft uparł się na ten balans postaci? To, że gra postaciami magicznymi była trudna na początku, a stawała sie coraz łatwiejsza wraz ze wzrostem levelu było zaj3615te i dlatego wybierając profesje w 2003 roku wybrałem druta, teraz robi się jedna kaszanka z tego... ale jak nie wiadomo o co chodzi...

Elite-Faru 04-07-2007 14:15

=)

Royal Helmet ,hatchet, dużo broni dla palka viper starsy,Assasin Star 65atk !!
Dużo Broni nowych Mi sie podoba chociarz gupio że lvl na broń trzeba mieć!!!!
Spulczuje sorcom/drutom

Cashtan 04-07-2007 14:36

Przepraszam ale musze to napisac

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goldscorpion
Zresztą test serwer nie został chyba wypuszczony bez powodu. Najprawdopodobniej wyjdzie poprawiony klient nieco poprawiający siłę magów.

Nie dosc ze mnie internet denerwuje to jeszcze przyjdzie takie dziecko i na*******a o jakis glupotach zamiast przeczytac ze zrozumieniem, idz i jeszcze raz newsa przeczytaj bo to juz jest w*****ajace..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11.