![]() |
Jest niezle... ale nie ma sie co podniecac jak to robia moi poprzednicy.
Ladnie opisales dzialanie przydatnych funkcji w paincie oraz pokazales ze umiesz niezle malowac. Wiem ze niezle sie napracowales ale to wszystko jest az... za sproste... poza kilkom rzeczami(ja nie wiedzialem tylko o tej gumce i napisie z bandytami). Mogles napisac takze ze w przypadku opcji "Kolo i elipsa" oraz "Linia" przy pomocy klawisza shift mozna rysowac idealne wymiarowe kola i proste linie pod katem prostym i 45 stopni. Mimo wszystko podoba mi sie zaangazowanie jakie w to wlozyles. |
WOW THX czytalem wiele poradnikow ale ty je poprostu wlanczyles w calosc juz wiem jak robic FAKE B) B) B)
|
[Version 1]Cóż..<ehem>..cóż ja, człowiek, niczym robak marny, rzec mogę...? Gratulacje, artysto.
[v.b0.2 - uliczna] TO JEST KURNA GENIALNE !!!!!111111 |
SUUUPER!!!
Hmm każdy tylko kommentuje!!! Ja skorzystałe mz tego i oto moja 1 praca powiedzcie co źle co dobrze :P http://members.lycos.co.uk/popos/Miecz.bmp |
nieźle khan :P tej sztuszki z + to nie znałem. napewno się przyda ^_^
|
Khan Na Moda!!!!
I tyle mam do powiedzenia. Wielu osobom pomógł ten poradnik. Osobiście znam dwie :)
|
super!
super bardzo mi to pomogło. Narysowałem nową broń odrazu jak to przeczytałem.
Mogę się pochwalic :p ale nie śmiejcie się ze mnie, to mój rysunek. http://img90.exs.cx/img90/6215/Powerspear.gif |
rozpracowalem ten problem z + i - na windowsie xp trza poprostu dodac ctrl i dziala
ctrl + "+" ctrl + "-" |
Cytuj:
Windows sux! :berserk: |
Przydało by się dodać, iż pod Windows XP działa to tak:
CTRL + "+" CTRL + "-" Ale "+" i "-" tylko na klawiaturze numerycznej! Podejrzewam, że niektórzy po prostu wciskali tego "+" z głównej części klawiatury. Nie wiem jak u innych, ale u mnie to w ten sposób właśnie działa. |
CZemu nie moge zrobic sztuczki 3... gumka mi nie koloruje tylko tych zlotych tylko wszystko....
|
naucz sięczytać ok?
Trzymasz RMS a nie LMB. |
Wypasiony poradnik. Khan, jeśli chodzi o pixel arty i poradniki dot. rysowania- rządzisz :p .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Khan do microsoftu albo chociaz na prezydenta!!! 8o 8o |
Cytuj:
Prezydent? Czego - polski?! Zeby we mnie jajkami na ulicy rzucali?? Miej litosc i przebacz, albowiem nie wiem czym ci tak paskudnie zawinił!! |
Cytuj:
Jaki prezydent Polski? ja mówie hmm powiedzmy prezydent Rumunii ;) a co do mikroshitu to moze fakt przegiolem ^^ hmmm... powiedzmy : KHAN DO DRAGON BALLA (nie wiem czy to az takie zaszczytne;) ) |
Hail Khan!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Cytuj:
Przestańcie się podlizywać Khanowi, bo chyba NIKT tego nie lubi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |