![]() |
miałem chyba 30 lvl lub coś koło tego:
knight ofc 21:50 You lose 158 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 36 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You are poisoned. 21:50 You lose 204 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 2 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 36 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You are poisoned. 21:50 You lose 159 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 2 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 144 hitpoints due to an attack by a water elemental. 21:50 You lose 11 hitpoints. gdzieś w środku był uh na deep redzie:)) all damage = 752 |
Tak wyglądało a , to teraz po Update :)
http://img337.imageshack.us/img337/6526/respqw1.jpghttp://img249.imageshack.us/img249/1586/respawnsp1.jpg Best Hit jaki oberwałem (jednocześnie best combo) od 1 water elementala: 13:18 You lose 231 hitpoints due to an attack by a water elemental. 13:18 You lose 237 hitpoints due to an attack by a water elemental. Zasadniczo nie da się je spotkać w 2 ale jeśli już się tak stanie to cóż :P szykowac uhy i walczyć albo utani hur i dluga.. Przy okazji nie da się ropować water elementali stamtąd skoro są schody a nie drabinki |
Cytuj:
|
:)
Za godzine koniec bana wiec pojde sie przejsc na folde ;] moze jakies dedy poznajduje ...
|
Po upie cipsoft dodał resp water elementala zamiast FE.
|
Ja poszlem tam sobie pallem 28 lvl mialem ok. 390 hp na full.
Patrze a tu WE , wiec uciekam. Dostalem cos okolo 150 i exura gran potem jeszcze razcos ponad 100 exura gran . Wyleczylem sie na ok. 300hp i po combo ujrzalem napis "YOU ARE DEAD". Polecialy 3bp potow i crus helm, ale mialem tam 2 chara i zabralem loota xd |
To serio da się je wylurować wyżej? Z tego co pamiętam, to teraz są tam schodki uniemożliwiające wciągnięcie potworka na górę...chyba, że jest jakaś inna drabinka...hmm.
|
Po upie usuneli drabine i dali schody bo za duzo low lvli na tym padalo.
|
Byłem tam z kumplem B)
on zdazyl uciec a stworek hitną mi 206 z lodu czy czegoś tam 8o szybko do wyjscia i jakos sie udalo uciec :p |
Ropnąć WE się nie da, bo tam są schody. Byłem tam moim 42 knightem i mi zawalił za 218 a ja mu waliłem za 50 -80 a mam skile 76.:)
|
I w sumie lepiej ze jest WE a nie FE. Bo to jakos tak nie fajnie ogien w srodku lodowej wyspy ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |