![]() |
Cytuj:
|
mnie i mateusza juz hakneli :( teraz razem plauczemy ;(;( :(:(
wasz tedunio (achon elaw) :( |
Cytuj:
-ZERO KASY ( nie bylo by co na allegro sprzedawac, co w rezultacie objawia sie glodem) - wzrost bezrobocia - wzrost przestepczosci (dzieci neo zaczna krasc i mordowac) - krach na gieldzie - i jaka dziewczyna spojrzy na tibijczyka ktory przed kompem spedza 20h na dobe :D |
mm ja tam grałem, najwyżej bedzie cofka ;P
zmieniłem hasło więc mam nadzieje że nie znikniemi moje 104k z banku xD śmiesznie bedzie xD poza tym wątpie że haker zrobiłby test server.. |
Update: The test has been stopped. It will be continued next week. Thank you for participating. (z tibia.com) huhuhuuh Hakeiiierrrry zabrały wam passy i wkreciły już wałek ze TS closed xD . Ale z was banda dzieci :p . Wy taki plik z tibia.com przeskanujecie z 1000 razy a tibialoadera od kumpla ani razu chociaz pewnie ma z 10 trojanów Backdoor. i kilka keyloggerów xD ehhhh...
|
No i zeby ta cala Tibie w kosmos wy**bało :D A tak na serio to niezla panika a watpie czy TS jest/byl fałszywy
|
Jeżeli byłaby to prawda to na pewno haker/zy nie hakowali by tibia.com dla jakiś tam pikseli weźcie ludzie pomyślcie trochę-.- Jeżeli zhackowali by tibia.com to po co by im był keylogger w instalce jeżeli by mieli całą bazę danych-.-
A wiecie może co to jest konto w banku? Równie dobrze jeżeli w kliencie jest keylogger to na 100% nie jest on potrzebny, aby wykraść wasze cenne passy -.- |
Ten Cipsoft to jakas lewa firma :/ co miesiac sa jakies atacki a oni jak zwykle dadza d***y :( . Skanowalem instalke i wykrywa mi 2 virusy... jak niewiezycie to sami przeskanujcie na jottim. Proponuje cenne itemy wjebac do domków kumpli którzy nie sciagali tego scierwa.
|
Jeśli to hack to pogratulować pomysłu:D Ale jeśli nie to hakerzy mogą żałować :)
A my się cieszyć:] |
Cytuj:
@topic Server jest w 100% czysty etc. Zdjęcie wklejone przez jakiegoś usera to zwykle fake ;p |
"Update: The test has been stopped. It will be continued next week. Thank you for participating."
Nie dosc ze nie napisali your cipsoft to jeszcze z bledem napisali o koncu testu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja skanowalem kasperskym i nie wykrylo zadnych wirusow
|
Ale zawsze login serwery cipsoftu są przecież z takiej gównianej firmy prawda ? http://www.server4you.de/
|
super tytuł
Cos mi sie wydaje ze to jest hack ;//
|
Cytuj:
|
Jezeli hakli tibia.com... to skad maja zapis serwerow z przedwczoraj? To jest w innej bazie danych! Poza tym po co jakis koles mial ryzykowac dla takiej gry? Napewno by go namierzyli! Rotfl. Wszyscy kaza zmieniac passy, jezeli by hakli tibia.com to powodzenia z zmienianiem ;P
|
Cytuj:
|
thank you to po angielsku dziekuje ;o to zaden blad
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |