![]() |
moim zdaniem trzeba zagadac do tego typa jak sie zrobi 3 areny, moze jakis test? nie wiem.. :confused:
|
A mi się wydaje że Golden Bow to kolejny itemek typu DSL, MLS, Exclibug ale dość możliwe że przyszłym update CipSoft może zrobić z tych itemków już zwykłe le bardzo trudne przedmioty otwerając czwartą arenę a zwycięzcom udosyępniając jedną z tych mistycznych nagród:D ale pewnie dadzą potworki typu 30k hp i 2k combo zeby nie bylo za łatwo:baby: Taka moja myśl
|
Przeczytajcie niedawnego newsa tibia.pl.
Mówią że 1000 czy któryś tam kupiec PACC otrzyma legendarnego itemka. Być może to właśnie golden bow :) |
Albo golden bow to będzie nagroda za 1000 demonic essence.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
imo bezsensowne. |
Bow??
To jest tak samo jak z procą na kamienie istnieje na stronach a nic o niej nie wiadomo tak jakby widmo...
By może te itemki są tylko po to żeby zachęci graczy... Mitów o Golden Bow będzie jeszce dużooo |
Złoty łuk. Łuk, którego siła jest nieporównywalna z siłą zwykłego łuku. Hity zadawane z niego i przy pomocy onyx arrows są zblizone do arbalest i power boltów. Zdobycie go nie jest proste, nie okłamujmy się dla osób poniżej 100 lvl niemożliwe. Jeśli jesteś biedny i masz mało kasy jest to również niemozliwe, jeśli jednak zapragniesz go mieć spodziewaj się ogromnych kosztów na UH-y i Mana fluids, a to dlatego, że będziesz musiał przejść wszystkie poziomy areny w Svargrond i co ciekawsze nie będziesz mógł zbierać nagród po każdym, zaliczonym poziomie. Wydaje się to dziwne, a nawet nierealne, ale tak Golden Bow udało się już zdobyć paru osobom, z czego każda miała conajmniej 100 lvl. Wydaje mi się, że to zadanie przewyższa sam AR quest dostępny dla posiadaczy kont premiowanych i mających 100+ lvl. Podsumowując, jeśli posiadasz luźne 300-500k spokojnie możesz wykonać wszystkie poziomy areny i zdobyć ten magiczny łuk. Myślicie teraz, że 2 razy łatwiej będzie zdobyć arbalest-to prawda, ale Cipsoft pomyślał głównie o tych, którzy już są jej ownerami, bo przecież 50 ek nie pójdzie zmierzyć się solo z demonem; ba żeby ek zabił demona potrzebny mu będzie ulepszony berserk od 70 lvl więc na lvl niższych zapomnijmy o najwyższym stopniu areny, a tym samym o Golden Bow.
|
Cytuj:
pikny cytat |
Cytuj:
|
ekhm?
Sila nieporownywalnie wieksza? Toc zadna bron dystansowa nie ma wplywu na sile;P Tylko ammo ma wplyw na dmg a taki golden bow to moze mozna nim walic na wieksza odleglosc niz zwyklym bowem i miec wieksza celnosc. |
@Scav
Cytuj:
|
Cytuj:
300 assassin starsów = 150k + 10 bp mf = 160k minimum. Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem ten quest zostal prawdopodobnie wykonany na Harmoni przez gracza o nicku [CHAR]Herganon[/CHAR] B) Po prostu z żeby wykonać ten quest z żadnego poziomu areny niewolono brać żadnych nagród ani wchodzic do pokokoju a wtedy będzie można wejść do owego 4 pokoju :baby:
|
@up czy Wy za przeproszeniem K**** MUSICIE SIE TAK POWTAŻAC?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nic nie dyktuje tak wymyslili i tak jest.
Next spamer plx? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |