Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Excalibug (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136878)

sazqq 18-08-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ParkourMaster (Post 2232563)

mało tego z ostatnich liter wszystkich wersów:

see teddy geneses

zobacz misia cośtam

może misia chaty z mikołaja? powiem jedno, kurs: Ice Islands

przydalem sie??? :D

Może teddy bear z ani?

ParkourMaster 19-08-2008 20:44

@up

ty, dobre
akurat jestem na senji to sie popytam

EDIT:@down

eee... Barman z Senji. :p

@topic

przepytałem scotta aż mój Dark Lord sie spocił. padły texty takie jak:
Nightmare Knights
Senja
Excalibug
Legendary Sword
Legendary Weapon
Plains of Havoc
Dream Realm
STOP! I'm from AVIN!
Teddy
Teddy Geneses
Vega
Teddy Bear
Annihilator
Annihilator Teddy
Annihilator Bear
Odpowiedział only na text "Senja".

@down

jak wpadłeś na pomysł to go prędko podaj bo mało expa jest z frost trolli :)

sazqq 19-08-2008 22:38

Co wiemy o tym NPC?

Bo może mam pomysł :)

ParkourMaster 26-08-2008 20:32

Sry za brak edita, ale niektórzy jak nie widzą w nowych postach czegoś to nie piszą. Pytałem Scotta o misia z anni i nic. Ale wymyśliłem zaczepistego questa: Steal Legendary Sword

DK-LOG.911 31-08-2008 11:52

@up

w twoim queście jest, że trzeba stanąć w odpowiedniej kolejności na tamtych kratkach. to wcale nie głupie. trzeba teraz tylko isc na poi i próbować 1000000 kombosów :D

Robin 31-08-2008 13:29

@2up
Trochę głupie. Czyli jak ktoś jest w Brotherhood Bones (czy jakoś tak) to znaczy, ze questa już nie zrobi?

ParkourMaster 31-08-2008 18:35

chyba nie :(... "tylko najprawdziwszy Rycerz Koszmaru może zdobyć Legendarny Miecz i wspomóc Umanowi zniszczyć wszelkie zło ze świata Tibii" w końcu oni tam go ukryli, więc oni mogą odkryć :D (osobiście wole Zakon, bo oni są prawowitymi władcami Krainy Snów, BB zrobiło dziure w murze ;()

Gustek 01-09-2008 15:20

Może to głupie ale skoro to taki "królewski" miecz to niech ktoś spróbuje się popytać na isle of kings ;p

Drazzo 01-09-2008 16:37

"see teddy geneses" - geneses można uznać za genezę, czyli pochodzenie :P

ParkourMaster 01-09-2008 18:47

skąd się biorą misie ???... FABRYKA ZABAWEK ŚW. MIKOŁAJA :cup::cup::cup:

albo: Krawiec z Venore... :D

Blader19948 24-09-2008 00:59

Sieeema tydzieńtemu sprawiłem sobie neta w chacie i reaktywowałem wszytkich swoje stare konta na forach szybko sobie przypomniałem o pewnej książce i wciąż nie odgadnionej tajemnicy excalibug'a (aż dziwno, że przez te półtora roku nic nowego). Zamierzam mocno edytnąć temat excalibuga i napisać nowe przetłumaczenie książki pozdro 600

Hardo 24-09-2008 18:07

przepraszam jesli się myle ale o ile mi wiadomo to exkalibug powastał na początku tworzenia gry a w tedy HYBA jescze ni było miejscówek dla PACC to dlaczego wymieniacie tylko te miejsca dla posiadaczy pacc ja mysle ze on powinien znaidowac sie na Głuwnym kontynecie
jesli sie myle sry...;)

Freddd 24-09-2008 19:32

Ludzie wy ciagle o jednym.. Excalibug jest widoczny jedynei na poi ale jak dotad nikt go nie zdobyl i pewnie nie zdobedzie

Muhan'nad 24-09-2008 20:50

Troche mnie zainteresowal temat excalibuga i wg mnie niebedzie takie latwe zdobycie owego miecza. Wydaje mi sie ze zeby dostac sie do mieca trzeba bedzie nietylko teddy bear <jezeli tak jest> ale i itemy z boss monsterow ktore wystepuja na poi. Wtedy mialo by to sens bo tak to byle 80 lvl moglby go zdobyc i stalby sie malo warty jak HOTA. A do zdobycia miecza jeszcze dluga droga...

Gonzo 24-09-2008 22:34

Takie coś jak EXCALIBUG nie istnieje. Dlaczego? Ponieważ, gdyby istniało, to już by coś o tym mieczu było wiadomo. :)

Snagoth 25-09-2008 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2277691)
Takie coś jak EXCALIBUG nie istnieje. Dlaczego? Ponieważ, gdyby istniało, to już by coś o tym mieczu było wiadomo. :)

Co do excalibuga to wiem tyle co z forum a takze to ze jest fotka z tym mieczem gdzie 2-3 osoby na ssie sa w jakims dziwnym pokoju. Odrazu mowie ze nigdy nie zglebialem tego tematu pod wzgledem czy ten ss to fake czy nie, mowie tylko co widzialem, wy mi powiedzcie czy to prawda.

Blader19948 25-09-2008 23:24

Mówicie tak jakbyście tego tematu na górze nie przeczytali jak nie macie niczgo ciekawego do powiedzenia to nie spamujcie.

ParkourMaster 11-10-2008 19:53

@up
uwielbiam takich ludzi jak ty (serio :))

NOWE ZASADY TEMATU

Jeśli chce sie pisac trza:

Znać sposób zrobienia DREAMER'S CHALLENGE QUEST.

Wiedzieć o Exie na PoI.

Wiedziec o Scotcie i tajnym liście (książce "Gdy więża padnie...").

Wiedzieć o BB i NK.

Mieć nadzieje :).

Miuek 14-10-2008 14:28

Witam. Aby nie przedłużać: jak wiemy ''sword of fury''(spike sword) jest na wyspie początkujących, dokładniej na wysepce. Podążając tym tropem natrafiłem na Calcaneę. Jest to wysepka na pn. od Fibuli. Przy Fibuli leżą również 4 inne wysepki.
Na wysepkę z spike swordem, jak wiemy nie da sie prawdopodobnie dostać, podobnie jak na wysepki obok Fibuli (Na Calcaneę można było się kiedyś dostać, lecz wejście <tunel> zostało usunięte w jakimś up-ie). Co o tym myślicie?

Aron Roar 14-10-2008 15:05

@up
Myślę, że Sword of Fury nie ma nic wspólnego z Excalibugiem poza tym, że są to obiekty wielkiego pożądania. Wyspy otaczające Fibulę też raczej nie mają z tym związku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13.