![]() |
Cytuj:
|
@up
ty, dobre akurat jestem na senji to sie popytam EDIT:@down eee... Barman z Senji. :p @topic przepytałem scotta aż mój Dark Lord sie spocił. padły texty takie jak: Nightmare Knights Senja Excalibug Legendary Sword Legendary Weapon Plains of Havoc Dream Realm STOP! I'm from AVIN! Teddy Teddy Geneses Vega Teddy Bear Annihilator Annihilator Teddy Annihilator Bear Odpowiedział only na text "Senja". @down jak wpadłeś na pomysł to go prędko podaj bo mało expa jest z frost trolli :) |
Co wiemy o tym NPC?
Bo może mam pomysł :) |
Sry za brak edita, ale niektórzy jak nie widzą w nowych postach czegoś to nie piszą. Pytałem Scotta o misia z anni i nic. Ale wymyśliłem zaczepistego questa: Steal Legendary Sword
|
@up
w twoim queście jest, że trzeba stanąć w odpowiedniej kolejności na tamtych kratkach. to wcale nie głupie. trzeba teraz tylko isc na poi i próbować 1000000 kombosów :D |
@2up
Trochę głupie. Czyli jak ktoś jest w Brotherhood Bones (czy jakoś tak) to znaczy, ze questa już nie zrobi? |
chyba nie :(... "tylko najprawdziwszy Rycerz Koszmaru może zdobyć Legendarny Miecz i wspomóc Umanowi zniszczyć wszelkie zło ze świata Tibii" w końcu oni tam go ukryli, więc oni mogą odkryć :D (osobiście wole Zakon, bo oni są prawowitymi władcami Krainy Snów, BB zrobiło dziure w murze ;()
|
Może to głupie ale skoro to taki "królewski" miecz to niech ktoś spróbuje się popytać na isle of kings ;p
|
"see teddy geneses" - geneses można uznać za genezę, czyli pochodzenie :P
|
skąd się biorą misie ???... FABRYKA ZABAWEK ŚW. MIKOŁAJA :cup::cup::cup:
albo: Krawiec z Venore... :D |
Sieeema tydzieńtemu sprawiłem sobie neta w chacie i reaktywowałem wszytkich swoje stare konta na forach szybko sobie przypomniałem o pewnej książce i wciąż nie odgadnionej tajemnicy excalibug'a (aż dziwno, że przez te półtora roku nic nowego). Zamierzam mocno edytnąć temat excalibuga i napisać nowe przetłumaczenie książki pozdro 600
|
przepraszam jesli się myle ale o ile mi wiadomo to exkalibug powastał na początku tworzenia gry a w tedy HYBA jescze ni było miejscówek dla PACC to dlaczego wymieniacie tylko te miejsca dla posiadaczy pacc ja mysle ze on powinien znaidowac sie na Głuwnym kontynecie
jesli sie myle sry...;) |
Ludzie wy ciagle o jednym.. Excalibug jest widoczny jedynei na poi ale jak dotad nikt go nie zdobyl i pewnie nie zdobedzie
|
Troche mnie zainteresowal temat excalibuga i wg mnie niebedzie takie latwe zdobycie owego miecza. Wydaje mi sie ze zeby dostac sie do mieca trzeba bedzie nietylko teddy bear <jezeli tak jest> ale i itemy z boss monsterow ktore wystepuja na poi. Wtedy mialo by to sens bo tak to byle 80 lvl moglby go zdobyc i stalby sie malo warty jak HOTA. A do zdobycia miecza jeszcze dluga droga...
|
Takie coś jak EXCALIBUG nie istnieje. Dlaczego? Ponieważ, gdyby istniało, to już by coś o tym mieczu było wiadomo. :)
|
Cytuj:
|
Mówicie tak jakbyście tego tematu na górze nie przeczytali jak nie macie niczgo ciekawego do powiedzenia to nie spamujcie.
|
@up
uwielbiam takich ludzi jak ty (serio :)) NOWE ZASADY TEMATU Jeśli chce sie pisac trza: Znać sposób zrobienia DREAMER'S CHALLENGE QUEST. Wiedzieć o Exie na PoI. Wiedziec o Scotcie i tajnym liście (książce "Gdy więża padnie..."). Wiedzieć o BB i NK. Mieć nadzieje :). |
Witam. Aby nie przedłużać: jak wiemy ''sword of fury''(spike sword) jest na wyspie początkujących, dokładniej na wysepce. Podążając tym tropem natrafiłem na Calcaneę. Jest to wysepka na pn. od Fibuli. Przy Fibuli leżą również 4 inne wysepki.
Na wysepkę z spike swordem, jak wiemy nie da sie prawdopodobnie dostać, podobnie jak na wysepki obok Fibuli (Na Calcaneę można było się kiedyś dostać, lecz wejście <tunel> zostało usunięte w jakimś up-ie). Co o tym myślicie? |
@up
Myślę, że Sword of Fury nie ma nic wspólnego z Excalibugiem poza tym, że są to obiekty wielkiego pożądania. Wyspy otaczające Fibulę też raczej nie mają z tym związku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |