![]() |
Ejj no nie zniechęcaj sie Kredi... Ja też pierwsze moje malowałem takie kupki, teraz jest nieco lepiej, ale wiesz. Przyjmij krytykę, ale nie kończ. Jak np.widzę ten miecz co go zrobiłeś, to se myślę że z ciebie może coś być..: bow&arrow :
|
Zobaczymy czy to wam sie zpodoba?
http://img35.exs.cx/img35/3392/beznazwy1.jpg Claymore po poprawce. Jak tam z moim cieniowaniem? |
To ja juz nic nie mowie...
|
A dlaczego?
To jest aż tak ŻLE!!
|
Claymour to dlugi, niezbyt szeroki, dwureczny miecz uzywany przez szkockich gorali (z ktorych znakomita wiekszosc miala pod 2m wzrostu). A ty narysowales sztylet z kwiatkami na gardzie o_0 Dodatkowo wyglada jak pol produkt - 0 kolorow i szczegolow. A i do cieniowwania sie nie przylozyles
|
Cytuj:
@Kredi Rysuj spokojnie i dokładnie. Ja sam się nie sprawdzam w rysowaniu ale wiem co mogę ci powiedzieć, żebyś się nie śpieszył temat poczeka myślę że teraz jak się weźmiesz za kolry i troszkę jeszcze przyłożysz do cieniowania i (oczywiście) weźmiesz pod uwagę opinie innych to choćby za kilka dni umieścisz tu już stojąca na dostatecznym poziomie pracę;) A nawet jeśli nie to wkońcu poprzez ciężką pracę dojdziesz do celu. Jeżeli twoje prace będą już według ciebie zadawalającymi efektami twojej prace proponuj spróbować swoich sił w innym progrmaie graficznym(polecam Paint Pro Shop) |
Lepiej, lepiej...
Gdybyś tak zmienił rękojeść na inny kolor, cieniujac ją.
Te twoje pierwsze prace rzeczywiscie byly złe, ale teraz już ci lepiej wychodzi. :berserk: Szczególnie rób dłuższeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wszystko. I jeżeli chcesz zrobić coś naprawdę fajnego to rób to 1 godzinę!!!! Widzę, że niektóre prace po prostu odwaliłeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |