![]() |
nie no wymiatasz zajebiste teksty
|
o my gash
az mnie mozg pali, skad takie dzieci sie urywają? teksty masz po prostu bardziej ubozsze niz 5 latek
tak po za tym jesli tak bardz cie wkurza ta gra.. to moze zacznij od nowa swoje zycie? spalasz sie poprostu i naprawde to bylo zalosne ..o tak ale to tylko w grze nie? czy w realu tez jestes taki popierdol? karmic trola karmic... |
za to Twoja krytyka jest Elo dojrzala !
jesli by mnie ta gra wkurzala to bym w nia gral ? zastanow sie tak w rl tez jestem taki popierdol i biegam z tasakiem po osiedlu i bronie tibii krzesłem. "o my gash" intresting ;) |
you made my day! ;d
hahaha xD |
Dzieci się podniecają, cytują te zajebiste teksty i będą teraz biegać i powtarzać...
Naprawde, zajebiste! |
Damn, mnie to nie śmieszy. :<
Czy to znaczy, że jestem bardziej popier***** od Was? : -( |
Zielaq ty te teksty tak na poczekaniu wymyslałes czy to juz obcykane bo jak na poczekaniu to gz mi tylko w stanie lekko zachwianym tak wychodzi. :D
|
Cytuj:
a co do twoich zachowac w zyciu prywatnym ... bieganie z tasakiem to niezbyt madre zajęcie . moglbys zrobic krzywde innym no i co najwazniejsze sobie :) lepiej idz do dr.mozga po nowe leki bo te juz nie działają:((( |
Hehehehehe
A ty napewno nic niejarałeś?? :p |
@UP2: Japa kxrwa -.-, nie widzisz, że chłopak podniecony, ze tak super expi? Daj mu spokój :D
@TOPIC: Jestem twoim fanem, mam nadzieję, że twoi koledzy będą Cię jeszcze nie raz nagrywać :D, staryyy słucham to przy expie xD! Chciałbym Cię poznać xDD "Piękna kurwa 130 gp, zajebista sprawa" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "Syna z matką zaje.. " "Tak kur.. zajeb mnie najlepiej" ahdahsdhsa :D Pephy ROX! |
o kurwa , BRUD METAL roxando
|
Cytuj:
Wczoraj jakis 10 latek (no nie uwierze ze mial wiecej lat po tym: 16:57 Sazgih [62]: turn off 16:57 Sazgih [62]: bot 16:58 ńoob~ [18]: nie wiem o co ci chdozi zeby obrocic buty??) Chodzil i do wszystkich ze nie maja wacka, uspokoil sie dopiero jak go strapowalem i dostal po dupie, szkoda ze robil to samo tylko w pz ale w koncu wyszedl i padl na sd -.- Trzeba uczyc dzieci kultury (probowalem slownie ale slyszalem tylko ze nie mam wacka). |
super teksty najlepszy byl o zdedowaniu chech jestem myjm idelm lofuysiam icek wpadaj od mie :():&*(&*:(&*:(: kcialbym byc taki jak ty ;(( morze sie spotkamy ale fun klub zroibmy twuj z kolegami ze foruma
|
Takie głupie że aż czasami śmieszy..
|
2. smieszne txt na 6 minut....
1. Co cieszysz ten swoj czajnik czerowny ? 2.130 GP Zajebista sprawa zydzie pier**lony... |
Tibia zmienia ludzi... na gorsze :(
|
0wn3d !
"...normalne chlopaki nie zadne odmience..." musimy kiedys pogadac :DD "Co ten dl zrzuci ? -gowno -KURWA ! nie taka miala byc odpowiedz " XD |
0\/\/n3d ;)
|
Przeciętny polski tibijczyk.. używa kurwa jako przecinka ;o
łupen techno.. rofl |
Ale muzyczke to ześ "zapierdolił" hsuSHushUHushUHS8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |