Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   7 Lipca [Vision Mass Logg] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138230)

Ravery 08-07-2007 10:30

Ostrzegałem ....

Ostrzegałem Dusskow i Wizje o tym że Pasterz niedługo zdradzi ale oni, traktując mojego noob chara nie poważnie , olali to.... Na filmiku jak ima pada, on na priv już gada o tym co ma zrobić żeby dojść znowu do Vision....

LaRrYxX 08-07-2007 10:31

Kur*a na pewno oni więcej nas pingowali jak my ich ;C
Rogera nie pamiętacie? Dostawce Internetu trzeba było zmienić niektórym żeby roger nie miał "pola do popisu" i h*j mu w dupe teraz ćwok niech spierd*la ; D

Miszczu 08-07-2007 10:46

Serdeczne pozdrowienia dla gildi Vision../
Wojna to wojna.....nie ma uczciwej czy sprawiedliwej wojny.
Duski pingowali tyle razy ,ze uuuaaaaa uuaaaaaa i jescze głośniej.Nawet jezeli teraz Taif zostal spingowany <w co wątpie> to przynajmniej poznali oni smal swojej własnej broni.Przykładem spingowania jest np. jak Kriss 55?ms zabil Imargam na 205 lvl....może on po prostu poszedł sie zalatwic a 2000~ hp tak szybko mineło?To nawet jakby miał zatwardzenie... by zdazyl wyjsc.

Ravery 08-07-2007 10:46

Btw.

Btw. Następne hacki by Harcesh?... Jak tacy ludzie dostają tutora?...--.--"

Misti 08-07-2007 10:59

Lol dziwne ze nikt z duskow nie ogladal filmiku z Fibuli jak krecil Pasterz jak gadal Pasterz ze Zwidkiem i Imargamem.

Biorek 08-07-2007 11:48

no ładna akacja z pasterzem i innymi.Widziałem lepsze ale ta też nie najgorsza. Pasterz rox :) przeszedł na dobrą stronę mocy. xD

Hell'Xiz 08-07-2007 12:27

Chyba nikt nie pamieta gdy była stara wojna jak "Pasterz The Axa" solo zdobył kilka fragów na wojnie.. a co do zagran vision to "Chuj w Dupe całemu Vision"

Natomiast co do przydupasów Którym jest Imargam to sadze ze jest on psem nie rasowym tyle moge powiedziec o tej k*r**e która lizała dupe Tajfunowi. n/c

Vision poprostu nie umie wygrać innym sposobem .. Oni Musza
Pingować,Hackować,Botować i co tam Bozia da ;)

Dwik 08-07-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maisco (Post 1536987)
nie grałem na waszym świecie..
PA?
gówno mnie obchodzi tibia to gra a kto sie boji ataków innych niech wypier...
na NON-PVP

Możesz rozwinąć swoją jakże głęboką myśl?

Dawergo 08-07-2007 12:30

ehh to nie bylo mile :/ goscie mu ufali a ten ich tak wpier**** :/

sallceson 08-07-2007 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravery (Post 1537193)
Btw. Następne hacki by Harcesh?... Jak tacy ludzie dostają tutora?...--.--"

Pasterz miał passy do tych charów, harcesh nie miał nic do roboty :)
apffa i tak udało się uratować

Speed Wojtek 08-07-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1537178)
Kur*a na pewno oni więcej nas pingowali jak my ich ;C
Rogera nie pamiętacie? Dostawce Internetu trzeba było zmienić niektórym żeby roger nie miał "pola do popisu" i h*j mu w dupe teraz ćwok niech spierd*la ; D

I dlatego podales sie za Rogera i haknales Ado :D? żaaal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hell'Xiz (Post 1537299)
Chyba nikt nie pamieta gdy była stara wojna jak "Pasterz The Axa" solo zdobył kilka fragów na wojnie.. a co do zagran vision to "Chuj w Dupe całemu Vision"

Natomiast co do przydupasów Którym jest Imargam to sadze ze jest on psem nie rasowym tyle moge powiedziec o tej k*r**e która lizała dupe Tajfunowi. n/c

Popieram :P

Speed~

thoro 08-07-2007 13:11

Jak mozna zdradzic swoja gildie? Vision nie powinno przyjmowac zdrajcow bo to jest jasne ze jak mu choragiewka zawieje tam pojdzie i za jakis czas sie okaze ze nagle zacznie znowu atakowac "swoich".
Jak to czytasz Pasterz to Ci powiem ze jestes "zwykla kurwa"

Miszczu 08-07-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hell'Xiz (Post 1537299)

Przydupsaem...lol....mógł caly czas na ssamym początku wojny byc w Duskach ale zachowal sie loyal wobec Zwidka ktory zostal wywalony z gildi.Jesli tak sie zachowuje przydupas to masz racje jest Imargam przydupasem.

Robbenek 08-07-2007 14:02

TOTAL OWN3D xD, Taka gra taka wojna :) a ta wojna na furorze od początku miałą charakter PINGOWANIE HACKOWANIE SPY Itd. :) Pozdro xd

Xeremon 08-07-2007 14:14

Sry mam takie pytanko. Żeby była jasność: Ja gram na NoNPvP i na wojnach się nie znam. Co to za koleś w full citzenie i dlaczego go cały szas deadowali gdy wyszedł schodami do góry?

Cytuj:

13:04 Dalus On Sunss [76]:
@down
Ahaa czyli ktoś z gildii shackował kogoś z przeciwnej gildii i zaczął go deadować.

Snib'ek 08-07-2007 14:18

@up
To był hacker, Dalus On Sunss jest z przeciwnej gildii.

@edit
up
Tak jakby ;d

Rasse 08-07-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1537460)
Sry mam takie pytanko. Żeby była jasność: Ja gram na NoNPvP i na wojnach się nie znam. Co to za koleś w full citzenie i dlaczego go cały szas deadowali gdy wyszedł schodami do góry?

@down
Ahaa czyli ktoś z gildii shackował kogoś z przeciwnej gildii i zaczął go deadować.

HAhhahaahHA! Made my day :DDDDDDD

Co do wojny, kazdy walczy tak jak umie...chociaz zal mi tych chlopakow co pasterz zdradzil _/

slayton 08-07-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 1537358)
Jak mozna zdradzic swoja gildie? Vision nie powinno przyjmowac zdrajcow bo to jest jasne ze jak mu choragiewka zawieje tam pojdzie i za jakis czas sie okaze ze nagle zacznie znowu atakowac "swoich".
Jak to czytasz Pasterz to Ci powiem ze jestes "zwykla kurwa"

OMG.... Żal to jest Duskow i Wizji uwierzyli, że tak nagle Pasterz, Xareta , Thellionn, Belix nagle zmienili strone??? LOL od lat walczyli z duskami i nagle zmienili zdanie?? I dlaczego wszyscy nazywają Pasterza zdrajca?? Powinno się go nazywać zdrajca gdy opuścił Vision. Duski powinny uważac chociaż musze przyznać ze było to bardzo dobrze obmyslane(Jul 02 2007, 18:17:18 CEST Killed at Level 204 by Thellionn and by Taifun Devilry) wiec mieli prawo sie nabrać xD

GRATZ Vison ponieważ było to ciekawe zagranie.

A co do hacków pingow.....

Duskiness ________________ Vision

Magrami_________________Qel
Caltus__________________Spoxster
Feliana _________________Moczykij
Tryku _________________Vivi Vandes
Anubis Crusade __________Yiubh Do'Urden
Daluss~

Wiec ida łeb w łeb.

A pingi??

Ok. Taifun, a działalnośc dusków Ima~, Qel, i nie jestem pewny kilku wiec nie bede podawał.

Wiec nie mówcie że tylko Vision gra nieczysto...

Jucha Furora 08-07-2007 15:49

Omg pogrom!:d
Wojna to wojna nie chodzi o walke chodzi tez o duzo innych rzeczy;*
Mowilem ze Vision sie podniesie haha;**
Btw.Susanku odezwij sie na gg;*kocham Cie xD

Viliron 08-07-2007 16:35

Gz vision

pasterz dobre bardzo :cup: ale ich załatwiliście GZ........
:cup::cup::cup::cup: Duskiness -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29.