Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Rosi 10-07-2007 03:57

Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze.
A pro po Qel.
Qel reflektujesz na herbatkę z rumem?

Cashtan 10-07-2007 09:18

Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP

Problemaker 10-07-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1540726)
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP

Chyba nawet byl w tym samym sweterku xD

@Topic
Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD

@Quel
Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy :D

Gelt 10-07-2007 11:50

@up

Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D

@topic

No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!

Maniu'Kyra 10-07-2007 12:51

Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto 8o Nie dojze ze niezle katuje w tibie to jeszcze tak wyglada :D Pierwszy raz poznalem prawdziwe twarze ownerow tych postaci :]

Arturo Soprano 10-07-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1540605)
To jest on, to jest ostatni owner yiubha, ten co hacka i rooka zlapal...
Bylo tych ownerow paru juz, takze wybaczam pomylke ;)

To nie byla pomylka tylko podluscilem Cie :). Wczesniejsi ownerzy byli odemnie z miasta, znalem wszystkich :p.

Velo 10-07-2007 15:28

Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?

karate:] 10-07-2007 15:54

Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i

Dark_ShEp 10-07-2007 16:09

Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).

Gelt 10-07-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karate:] (Post 1541572)
Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i

Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>

poreda 10-07-2007 16:51

Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d

@Topic
Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno.

Moppy 10-07-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flows (Post 1539166)
Wszystkie zdjęcia prawdziwe :]

Przewaznie albo na łyso albo włosy na żel a do tego grają w tibie troche mi was żal :D

A od Quel czy jak ona tam to zaliczałem ładniejsze ;) :) pzdr

/Mopsmaster

Avedi Bezel 10-07-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1540884)
@up

Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D

@topic

No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!

Naucz sie najpierw pisac.... panie "djametralnie":cup: A co do tapety.... to większośc pań sie maluje..:) Nic nowego.

I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie.:) Zawsze miała czas wyjśc na dwór...;)

karate:] 10-07-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1541649)
Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>

Równie dobrze może oznaczać fałsz;< Zresztą idąc Twoim tokiem myślenia zmienienie koloru zdjecia to też fake a człowiek na zdjeciu dalej jest człowiekiem;( (patrz qel):C

Gelt 10-07-2007 17:22

@Avedi Bezel

Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają:cup:

Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/

A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl.

@karate:]

Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie!

@krzint

A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ;) (joke, nie bierzcie tego do siebie:P) No i masz racje w jednym: nie widac jakie ma ciało co jest baaardzo istotne.

krzint 10-07-2007 17:22

Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P

Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D

Ka$z3r 10-07-2007 17:32

Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.

Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p

Do autora filmu, Co masz do Braniewa?

slayton 10-07-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzint (Post 1541756)
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P

Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D

1. Ciemno to tam wcale nie jest........
2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko".

A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow....
I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie....

Gelt 10-07-2007 17:44

@up

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P

Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).

slayton 10-07-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1541804)
@up

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P

Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).

250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD

Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P-- 50% ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.