![]() |
Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze. A pro po Qel. Qel reflektujesz na herbatkę z rumem? |
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP
|
Cytuj:
@Topic Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD @Quel Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy :D |
@up
Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D @topic No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka! |
Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto 8o Nie dojze ze niezle katuje w tibie to jeszcze tak wyglada :D Pierwszy raz poznalem prawdziwe twarze ownerow tych postaci :]
|
Cytuj:
|
Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?
|
Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i
|
Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).
|
Cytuj:
|
Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d
@Topic Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno. |
Cytuj:
A od Quel czy jak ona tam to zaliczałem ładniejsze ;) :) pzdr /Mopsmaster |
Cytuj:
I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie.:) Zawsze miała czas wyjśc na dwór...;) |
Cytuj:
|
@Avedi Bezel
Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają:cup: Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/ A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl. @karate:] Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie! @krzint A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ;) (joke, nie bierzcie tego do siebie:P) No i masz racje w jednym: nie widac jakie ma ciało co jest baaardzo istotne. |
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet, tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D |
Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.
Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p Do autora filmu, Co masz do Braniewa? |
Cytuj:
1. Ciemno to tam wcale nie jest........ 2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko". A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow.... I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie.... _______________ Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz |
@up
Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie). |
Cytuj:
250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P-- 50% ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |