![]() |
Moim zdaniem Cipsoft zje***** sprawe na MAX'a bo tak ja wy mowice z tymi runami a po drugie bronie ;/ jak kurna teraz bedzie trza az cis do 30 lvl na serpet swordzie ... i przypuszczam ze bedzie coraz mniej nowych graczy bo bedzie im bardzo ciezko zaczac gre z tak slabymy broniamy ;/
|
@up
Cipsoft czesto wszystko pieprzy ;) Denerwuje mnie tylko to ze przez to ulepszenie palka co druga postac to paladyn X( kiedyś Dobrze wytrenowany był zadkością, a teraz ?:/ kazdy "gupi" moze grac palkiem :/ |
z tego nic dobrego nie bedzie....patrzcie....caly czas (od tibi 7.6 kiedy weszly rozdzki) ulepszaja profesje,wieksze hity,rozdzki,tanie runy,mfy etc......teraz jest placz sorcow i drutow ze za slabi...pewnie next update przywroca postacia maginczym sile,bedzie placz pallkow/knightow...wiec polepsza im dmg....bedzie placz sorcow i tak w kolko az dmg knightow na skillu 70 wyniesie 800 ,sorca na 80 lvlu z sd 1500.....i potwory beda niczym (zreszta juz teraz sa..malo kto pamieta czasy,jak dragi bilo sie grupowo,pojdyczne spawny a nie to co teraz masowe tluczenie dragow,w pogoni za expem...) a teraz?byle swierza postac oderwana od rooka pojdzie solowac draga ....ehh tibia upada...ja bym byl za przywroceniem tibi 7.5 (zostawilbym tylko addony i grafike) :)
|
Zależy z której strony na to patrzeć akurat ja nie mam na co narzekać bo jestem knightem , ale jeśli byłbym drutem czy sorkiem na pewno bym inaczej o tym upie pisał, wracając do pytania czy update był udany ? To stwierdzam ,że nie ^^.
|
Tak, ten update był bardzo udany. Zacząłem grać paladynem i jest super. B)
Dla sorców i drutów był nieudany, ale dla pallów i knajtów tak. :) Przekonałem się, że pall jest dobrą profesją. 8o |
Przynajmniej nie ma już że ms lata na dlach na poi i robi 500k expa/h, zbierając przy tym 15 dsmów...
Jestem ciekaw czy jeśli od tibii 7.5 msy zadawały by takie obrażenia jak teraz, czy też byście tak płakali... Imho update udany |
@Do założyciela tematu:
Jeśli zadajesz pytanie, używaj 1 znaku zapytania. update jak najbardziej udany. Może sie powtórzę ale niech sorc sie pomeczy teraz 2.5 roku. Tak jak my Knighci |
Update taki sobie, myślę, mimo że jestem knight. Jak wyżej napisał ktoś mądry, to się skończy tak, że na rooku dla 8- poziomowego gracza minos będzie na hita, a na 20 lvlu będzie można brać draga na hita, bo tak bardzo powiększają dmg. Jak dla mnie w następnych updatach nie powinni już ruszać profesji, tylko dodawać nowe tereny. Tyle ode mnie.
|
Widzieliście NEWSA "Balansowanie profesji" ?:baby:
Kiedyś Sorc to była najtrudniejsza profesja razem z Druidem, biło się z war hammera, wspólne hunty, a nie jak teraz, każdy ma w NOSIE knighta i solo biją demy, dle i inne groźne potwory. Teraz płaczecie KNIGHT ROX Sorc BEee. Zobaczcie na te wykresy z newsa, Sorc i Druid nadal najszybciej expia, tak między nami to płaczą 20+ lvlve które nawet nie odczuły różnicy. :evul: |
Cytuj:
Natomaist teraz jest taka sytuacja, ze sorc ze TAKIE SAME obrazenia musi placic... i to duzo, a doloz do tego ze musi stac na wprost monstera (Hail sorcerer melee figher), ma najmniej hp, najmniej capa, wiec nie dziw sie ze sa narzekania Cytuj:
A co do tabelki "Po update" to jets smiech na sali, ze niby sorc PGuje 2 x szybciej od knighta? chyba na otsie gdzie SDki masz za free i to w runach x100 Akutalnie knight expiac "ekonomicznie" robie lvle wyraźnie szybciej niz sorcerer,a PGujac nie odstaje duzo od sorca (nie wastujac przy tym setek BP sd) |
dodam ze sorc/drut ma malo cap i musi bardzo czesto robic kursy exp>depo. kilka razy dizennie taka przebiezka i wychodzi dosc duzy okres czasu. w tym czasie knight expi.
|
Przez caly dzien tak expi ?
|
Cytuj:
Nie graj na asetrze poprsotu non pvp swiaty dla noobow . Ja gram na swiecie takim ze jak chce to expie jak nie to ide wracam za godzine i wolne i tyle a nie bede sie cisnol na non pvp. @down Elysia zrob 8 lvl idz na wszystkie tomby za tp 2 zajete nei weicej i to nie zawsze idz na dragi 1 osoba jest nie ma kolejki albo wogole gsy na pohu jak to wiadomo na facc dosc czesto zajete. Ale ci mowie tam 300 osob w dzien online czego sei dziwic zawsze cos wolnego znajdziesz jak nie lizardy to cyclo jak nie cyclo to tomby jak nie tomby to dragi jak nie dragi to dworce i tak moge do jutra mowic... |
na jakim grasz servie? xD
|
omg weźcie skończcie to pieprzenie o tym update bo już tym rzygam -.-
chyba ze 100 tematów powstało i nadal cały czas o tym samym pieprzą X( |
Cytuj:
|
niech w zimowym update knightów i palów zostawią takimi jacy są teraz, a sorcom i drutom niech przywrócą starą moc, w ten sposób nikt nie będzie miał waste, każdy będzie się cieszył i nie będzie zaśmiecania forum takimi samymi tematami.
|
Ehhh
Powiem krótko i na temat.
Dla Knajtuw i Palli upade oczywiście udany a dla Druida i Sorca jak sie domyślacie upade nieudany(wręcz zepsuł im radośc z gry);) |
Jak dla mnie w następnym update powinni osłabić wszystkie profesje, tylko knighta troszeczkę bardziej, bo aktualnie to wszystkie profesje mają taki dmg, że to się w głowie nie mieści.
|
Cytuj:
0 rly? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:18. |