![]() |
Moim zdaniem to Eli Stormstriker jest legenda
|
Cytuj:
Człowieku, ty się ośmieszasz! |
Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!
|
Cytuj:
po za tym gdy czytam te wasze posty to wydaje mi się ze połowa co tutaj sie wypowiada gra na aldorze może z rok nie więcej.... wiec może zamiast wypowiadać sie na temat legendy aldory sprzed kilku lat sprawdźcie kto jest prawdziwa legendą -,- mogę wymienić paru ludzi ale to i tak nie będą wszyscy... Kiperlana Mevar/(póżniejszy nemtor) Masakrowiec(1 owner) Wojowniczy Pall Rodzinka von Dracula paru ludzi z del'impro (Ci co grali na poczatku serwa) Wilaggio Seth-Drone(pamięta go ktoś jeszcze?) Eli Stormstriker więcej ludzi nie pamiętam za wszystkich serdecznie żałuję (xD!) @edit dobra inaczej legenda aldory sa wszyscy ludzie z ppg i bw! |
Cytuj:
|
Cytuj:
//Metek. |
lol, widze ze koles gra na aldorze jakies pol roku i mysli ze jest kozakiem. Gdzie Herodes, Kiperlana, Yulop, Mevar? Gdzie seth, wilaggio? n/c
|
Cytuj:
|
Teraz raczej nic ci nie zrobia, bo maja wojne:p No chyba, ze pogadaja z jakims kumplem:D
|
Cytuj:
|
@up.
Taki krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu ;* //Metek. |
hehe napewno jesli chodzi o legendy to Eli Stormstriker, Kiperlana i Mevar;
jak byla pierwsza wojna z BW to jeszcze noobkiem bylem ale pamietam ze podziwialem jak Masak~ z Nemtorem siekali :) edit: czemu mnie nie ma :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
To napisz kto. //Metek. |
Dla mnie legendą jest: Victoris, jedyny high lv. , którego solo ubił 20 lv....
Ma delete chara. Papa Noobie :*:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul: |
na bydgoskich kapuściskach każdy miał passy do wilaggio prawie ;d
@topic Oloaik Cichy (jako pierwszy 100 dystans ;]) |
Best legenda bedzie OFC,Mevar.
Ale mimo iż nie ma go w ankiecie to stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^" |
Cytuj:
Wez człowieku przestań pisać Kiperlana Małym wizakiem.... |
Cytuj:
Maly Wizak jest polakiem a Kiperlana Hiszpanem. Kiperlana gra teraz charem Sliccery" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |