Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Legendy Aldory! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139343)

Warrior123 19-07-2007 18:18

Moim zdaniem to Eli Stormstriker jest legenda

Ancient900 19-07-2007 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1556595)
. Poniewaz to oni ksztaltowali losy dzisiejszej Aldory. Gdyby nie oni, to pewnie do dzis Aldora bylaby "pod okupacja szwedow".

Po 1. nie Szwedów, a po 2. na dzień dzisiejszy bez kumpli 100+ na tym servie to jesteś nikim, a PA jest na porządku dziennym-.-
Człowieku, ty się ośmieszasz!

Makaveli Tha Don 20-07-2007 01:02

Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!

eVo 20-07-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1557398)
Lol... To mnie dobiłeś :] Nemtor jest legendą aldory i zawsze nią będzie

nemtor? jest legendą ale TERAŹNIEJSZEJ aldory a nie sprzed 2 lat czy ile ten serwer ma...

po za tym gdy czytam te wasze posty to wydaje mi się ze połowa co tutaj sie wypowiada gra na aldorze może z rok nie więcej.... wiec może zamiast wypowiadać sie na temat legendy aldory sprzed kilku lat sprawdźcie kto jest prawdziwa legendą -,- mogę wymienić paru ludzi ale to i tak nie będą wszyscy...

Kiperlana
Mevar/(póżniejszy nemtor)
Masakrowiec(1 owner)
Wojowniczy Pall
Rodzinka von Dracula
paru ludzi z del'impro (Ci co grali na poczatku serwa)
Wilaggio
Seth-Drone(pamięta go ktoś jeszcze?)
Eli Stormstriker

więcej ludzi nie pamiętam za wszystkich serdecznie żałuję (xD!)

@edit dobra inaczej legenda aldory sa wszyscy ludzie z ppg i bw!

Natah 20-07-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1558921)
Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!

Chłopie jak już mówił jeden z przedmówców to wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi.Na aldorze nigdy nie rządzili szwedzi tylko mieszanka niderlandczyków z espaniolem tak na iridi rządzą swe i ustawiają reguły na servie bo przez ponad rok zdobywali server i musieli sobie wynagrodzić z tym że w Arcanium znajdziesz też holendrów niemców oraz kilku polaków.

Meteon! 20-07-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natah (Post 1560029)
Chłopie jak już mówił jeden z przedmówców to wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi.Na aldorze nigdy nie rządzili szwedzi tylko mieszanka niderlandczyków z espaniolem tak na iridi rządzą swe i ustawiają reguły na servie bo przez ponad rok zdobywali server i musieli sobie wynagrodzić z tym że w Arcanium znajdziesz też holendrów niemców oraz kilku polaków.

Polakow juz nie.

//Metek.

roXen 20-07-2007 22:19

lol, widze ze koles gra na aldorze jakies pol roku i mysli ze jest kozakiem. Gdzie Herodes, Kiperlana, Yulop, Mevar? Gdzie seth, wilaggio? n/c

Ancient900 21-07-2007 14:14

Cytuj:

Tak tylko że tam będąc Szwedem nie będziesz miał hunta za nic, a tutaj będąc Polakiem czemu nie?

Makaveli Tha Don 22-07-2007 17:40

Teraz raczej nic ci nie zrobia, bo maja wojne:p No chyba, ze pogadaja z jakims kumplem:D

BingooCola 22-07-2007 23:29

Cytuj:

Ortografia :*

Meteon! 23-07-2007 17:08

@up.

Taki krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu ;*

//Metek.

ceglaw 24-07-2007 13:15

hehe napewno jesli chodzi o legendy to Eli Stormstriker, Kiperlana i Mevar;
jak byla pierwsza wojna z BW to jeszcze noobkiem bylem ale pamietam ze podziwialem jak Masak~ z Nemtorem siekali :)

edit: czemu mnie nie ma :<

Natah 24-07-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1564714)
@up.

Taki krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu ;*

//Metek.

Nadal polak jest w arc.

Meteon! 25-07-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natah (Post 1566780)
Nadal polak jest w arc.

To napisz kto.

//Metek.

Fujineq 26-07-2007 22:07

Dla mnie legendą jest: Victoris, jedyny high lv. , którego solo ubił 20 lv....
Ma delete chara. Papa Noobie :*:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul:

Ricalone 26-07-2007 22:50

na bydgoskich kapuściskach każdy miał passy do wilaggio prawie ;d

@topic
Oloaik Cichy (jako pierwszy 100 dystans ;])

Kafil 27-07-2007 05:23

Best legenda bedzie OFC,Mevar.
Ale mimo iż nie ma go w ankiecie to stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

kl0su 27-07-2007 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafil (Post 1571555)
stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

Wez człowieku przestań pisać Kiperlana Małym wizakiem....

elmo_us 27-07-2007 13:58

Cytuj:

Ale mimo iż nie ma go w ankiecie to stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

Lol, masz niezle pojecie o Aldorze.

Maly Wizak jest polakiem a Kiperlana Hiszpanem. Kiperlana gra teraz charem Sliccery"

WiErT@rK@_Ud@RoVa 27-07-2007 20:57

Cytuj:

Kolejny wszystkowiedzący pan mr.mastahfromisara , który myśli że Mały Wizak to Kiperlana. Ciekawa teoria długo sprawiło ci myślenie nad nią?? Na tym forum można się naprawdę nieźle ubawic :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02.