![]() |
Toca Misiuuuuuuuuuuuuuuuuu Kochanieeeeeeeeeeeee Co Tammmmmmmmmmmmmmm ? Xd
|
Cytuj:
P.s A u Ciebie co tam ? Mi¶ku ? Cos wam wojna nie idzie, a wolałbym zebyscie wy wygrali ;( Edit: O Wielki Dajmos padl xd :P |
|
Up
Fota z Filmu x], a dla tych ktorzy chca zobaczyc filmik: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29108 :) |
Nie prawda Ja to Dajmos...
Buahahaahahaaaahahhaaa co ja pierd.... :D |
No jakie¶ milsze akcje dzisiaj
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ladnie to zrobiliscie:p Ale najlepsza akcja byla z Myrbossen:cup::cup: Piekne Combo:)
Xairax mam pytanie... Czemu na filmiku Aylitha, Bon Devil gada po polsku?8o |
Jest filmik o zgonie Myrbossena? :baby:
|
Cytuj:
P.s Ayli~ gral rostek, a Bon Devilem Sir Zemus B) |
Niema filma...patrzyl jak lali Rumcia i byl obkrazony przez noobow i dostal SD Combo.
Toca...Bo ktos tam napisal ze Bon Devil sprzedany wiec powiedzialem ze gadal po polsku..Nie mialem informacji takich jak ty:cup: |
wielki dajmos dead hmm szukam ekipy na kolejnego deda jest ktos chetny??:evul: ale jak znam tego kolesia to z pz nie wylezie:p
|
Wojtekz ja zawsze chetny do PK na Galanie :D podaj nick na PW i sie dogadamy.:)
|
Cytuj:
|
Wiedz ze na tym forum sami evul pekerzy zostali :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Evenie[/CHAR]
Aug 21 2007, 23:49:47 CEST Killed at Level 138 by Rumcio and by Almighty swat Xees prawie padł w Venore, no ale cóż Evenie go wydostał i zwiali lecz Evenie takiego farta nie mial ;p teraz Nato zablokowane na statku ;p Pozdrówki |
Ładne combo było :)
|
Buehehahaha
Okolo 10 osób z N.A.T.O. padło Xeio, Garmie... etc... :D
A od Su~ Rumcio, Tom-rek, Xairax.... Jakis filmik?? :D Jestem ciekaw co to byl za trap zeby Sorci popadaly ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |