![]() |
Cytuj:
|
Dam coś na co nikt nie wpadł :p
Ulimate healing (rune)- (runa) ostateczne leczenie Sudden death- nieoczekiwana, nagła śmierć Heavy magic missile- ciężki pocisk magiczny Great fire ball- Wielka kula ognia Dałem te najpopularniejsze runki. Może potem dodam więcej :) |
To miało być tłumaczenie nazw "Itemkow :P" ale niech ci bedzie :P
Knight: find Persion-znaleźć osobę Light-światło Magic rope-magiczna lina Light healing-lekkie leczenie Antidote-antidotum Levitate-lewitacja greater light-większe światło Challenge-wyzwanie(wezwanie :P ) Haste-hmmm.przyśpieszenie,prętkość...to jakoś tak chyba będzie :P Berserk-tak samo po polsku Oczywiście żeby ułątwić wam pracę wybrałem klase postaci posiadajacą najwięcej zaklęć :P miłej zabawy z druidem i sorcem :P |
Cytuj:
@UP : mialo byc tlumaczenie itemkow, a nie spellow. |
Skoro tlumaczone zostaly itemki oraz czary, to ja sie pokusze o potwory :P
Dog - Pies Rabbit - Krolik Deer - Jelen Pig - Swinia Sheep - Owca Skunk - Skunks Badger - Borsuk Rat - Szczur Cave Rat - Szczur Jaskiniowy Snake - Waz Spider - Pajak Bug - Robak Wolf - Wilk Troll - Troll Winter Wolf - Zimowy Wilk Hyaena - Hiena Poison Spider - Trujacy Pajak Bear - Niedzwiedz Frost Troll - Lodowy Troll Wasp - Osa Orc - Ork Goblin - Chochlik Swamp Troll - Troll Bagienny Polar Bear - Niedzwiedz Polarny Lion - Lew Cobra - Kobra Skeleton - Szkielet Orc Spearman - Ork Wlocznik Rotworm - brak tlumaczenia Elf - elf Larva - Larwa Dwarf - Krasnolud Scorpion - Skorpion Orc Warrior - Ork Wojownik Jutro reszta xD |
@up Goblin to po prostu... Goblin... ;)
Dwarf, hmmm... Pytalismy sie pani z angla to powiedziala ze to znaczy karzel :) |
Ale tlumaczenie od kiedy master mind to perfekcyjna tarcza! TARCZA WŁADCY UMYSŁÓW!!!!!!
|
ehh
Wiecie czemu CipSoft nazwał morning stara morning star? Bo jak komuś lutniesz tym czymś to masz gwarancje że ten ktos zobaczy gwiazdy może nie poranne ale zawsze :D . Aha Boots of haste - Buty pośpiechu staff-kij,laska ( a ja zawsze na to mówiłem lanca :D ) club - pałka, klub( :D ) thunder hammer - młot piorónów ew. piorunujący młot magic long sword - długi magiczny miecz, magiczny miecz długi, magiczny długi miecz (każde jest poprawne :D ) |
Guardian halaberd = halabarda strażnika
Magic plate armor = magiczna plytowa zbroja dalej mi sie nie chce pisac, ale jak bede mial czas to napisze wszystkie przedmioty z eq:) |
po wypowiedzi grmlina to juz nie wiem co napisac :D
|
Cytuj:
|
ehh
Cytuj:
to nie morgenstyn czy jakoś tak to jest albo korbacz albo cep morgestyn nie ma łańcucha podobne do maczugi tyle że z kolcami :P a ankh (może ktoś napisał jak tak to sorry) to symbol życia w egipcie |
Gwiazdki do rzucania
Cytuj:
Nie wiem jak sie po polsku pisze.. moze "szuriken" :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |