![]() |
Cytuj:
Powodzenia nowym modom |
"SuperModerator ma możliwość zarządzania każdym działem na forum."
juz mniejszym druczkiem hehe :P Speed~ |
Cytuj:
*-niepotrzebne skreślić. |
Grateczki Ati : )!
|
Pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenia i miłej pracy ^^:D
|
Gratulacje Pebe <Hugz> !!
To kiedy opijamy awans :D:D |
Gratulacje awansu :p
I takie pytanie jakie kryteria trzeba spełnić żeby zostać modkiem? |
Gratuluję wszystkim nowym moderatorom ;) Pozdro
|
Nie ma to jak zacząć służbę nieuzasadnionym banem, co Thor?
http://img182.imageshack.us/my.php?image=omgqs4.png (Nie wiem za co to... Może Thorowi się raporty z postami pomyliły...) [Eh.. no zbanowałem reportującego zamiast reportowanego podczas nauki. :D Już wszystko powinno być ok, sory] |
#Gangrel:
To w takim razie już przeżyliśmy prawie koniec świata. Drom`owładny czy ktoś inny zrobił nick Oxygane`go na niebiesko i pod spodem znajdował się napis: "Moderator". Of course tylko dla jakiejś wkręty. Pamiętam jedynie, że Pan... (nie będe podawał Jego nick`u, bo nie chce uprzykrzyć życia Korektorowi), wtedy strasznie pchał się w poślady Oxyganego. #Rychulec: Wyślij do mnie skromną koperte, a zobaczymy co da się zrobić. Zapłaty w naturze jednak nie preferuję. #Topic: Gratulacje, choć w sumie nie wiem czy jest czego gratulować ;-]. |
;o A co to za ludzie są?
|
powodzenia =]
|
Cytuj:
|
Gratuluje! Szczerze mowiac, dziwie sie, ze to sie stalo dopiero teraz :]
|
eee tam ... reszta supportu, na nas też przyjdzie "kiedyś" czas :D
|
A co z resztą supportu heh??????????
Gratz guys :)) |
Gratulacje i wytrwalosci w pracy zycze :)
|
Czy zeby zostac modkiem, trzeba grac na no-pvp? (czyt. Harmonia/Secura)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W sumie to nie ma czego gratulować. To, że włożyli dużo pracy świadczy o ich cierpliwości, ale teraz będą mieli jej jeszcze więcej zwłaszcza, że na owym forum szerzy sie przestępczość: keyloggery, wirusy, trojany, spam, zbrodnie itp. Tak dla ich własnego dobra nie będę im życzył niczego, oprócz jeszcze większej cierpliwości i wyrozumiałości. Zapamiętajcie te słowa na przyszłość gdybyście mieli mi coś przyznać. xD |
Gratuluje :D miłego moderowania ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |