Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Zabijanie 37 palka (mnie LOL) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140128)

Macqren 20-07-2007 17:59

@do wszystkich, którzy mówią,, że Ryba znoobił.
Nie miał łopaty, hmm.. i co? I tak by padł, ten 56 MS mógł zawsze go wyprzedzić, bloknąć i poczekać aż przyjdą jego kompani...Gdyby ten MS nie miał pacca.. hmm to może jeszcze Ryba by uciekł.. ale takto Strong Haste i Ryba nawet z T ringiem nie ucieknie...
Jedyne co w tej sytuacji mógł zrobić to bić te 20 lvle, może nie mieli zbyt dużo mf/run. A ten 56 MS sam to nawet z Wava nie mógł trafić, więc Ryba może do depo by doszedł ;] Na pvp znam się dobrze, dlatego to mówie.
Pozdrawiam,
Macq

sliver 20-07-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1559872)
@up
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.

Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.>

wypier.dalaj zbierac truskawki do holandii ofiaro dziurawego kondoma ;s
omg wszystko latwo powiedziec. "idz tam potem tam pobiegnij odkop potem zabij pierdnij podskocz i ugotuj ziemniaki" zachowaj swoje mizerne i bez sensowne porady/madrosci dla siebie bo to juz 3 strona o tym czego nie zrboil a powinien. strasznie mnie wnerwia to, ze w polsce na okolo tyle spcjalistow a jak przyjdzie co do czego to tak rozowo nie jest, albo jeden robi a reszta lezy i patrzy.

stfu

Xerden 20-07-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1559924)
wypier.dalaj zbierac truskawki do holandii ofiaro dziurawego kondoma ;s
omg wszystko latwo powiedziec. "idz tam potem tam pobiegnij odkop potem zabij pierdnij podskocz i ugotuj ziemniaki" zachowaj swoje mizerne i bez sensowne porady/madrosci dla siebie bo to juz 3 strona o tym czego nie zrboil a powinien. strasznie mnie wnerwia to, ze w polsce na okolo tyle spcjalistow a jak przyjdzie co do czego to tak rozowo nie jest, albo jeden robi a reszta lezy i patrzy.

stfu

A ty zazyj leki na uspokojenie

Hugo 20-07-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1559872)
@up
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.

Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.>

Żeby skomentować ten post wystarczy mi kilka słów, a mianowicie:
pierdolisz głupoty, a do tego nie masz zielonego pojęcia o czym w ogóle mówisz (czytaj allegro.pl).

Apropos Ryby no to zdarza się, zapomniał wziąć mwalla i trudno, padł.
A z tą łopatą to nie przesadzajcie to nie jest jakiś wielki błąd, nie wziąć niepotrzebnej na hunta, ciężkiej łopaty, żeby móc unieść więcej rzeczy na hunta koniecznych.

Lorden 20-07-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1556709)
Rybcia robi plum plum

A tak na serio to pvp tego sorca to zal 0.o

Uczy sie na bledach :)

WielkiSorc 21-07-2007 02:02

Ty zanoobiles i sie trzeba do tego przyznac... uwolniles sie z trapa, a pozniej zaczales wracac... to bylo najglupsze co mogles zrobic...

Rybzor 21-07-2007 02:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc (Post 1560804)
Ty zanoobiles i sie trzeba do tego przyznac... uwolniles sie z trapa, a pozniej zaczales wracac... to bylo najglupsze co mogles zrobic...

Orly? a nie pomyślałeś o tym, że po 3 sekundach później 50+ sork na utani gran hur by mnie zablokował (co zresztą było widać, bo był przedemną), a potem tylko doszła by reszta low lvli i trap gwarantowany ;p, zawróciłem się właśnie dlatego.

Xerden 21-07-2007 09:42

Cytuj:

W tym momencie akurat nie znobil.. zachowal sie dobrze. Jak by biegł by załapał ladnego trapa

sliver 21-07-2007 15:37

Cytuj:

banda nobow lol

kuszczyx 21-07-2007 21:58

nei zle boardzo fajny filmik

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.