Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Omg wtf 200 lvl sie rookuje !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140159)

Esther 19-07-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1558014)
haha, koleś chciał być emo xD

Tak w ogóle, to potem pewnie będzie żałował, miał 10 różnych lepszych wyjść z tej sytuacji ; p

Emo - termin z pogranicza muzyki, kultury alternatywnej i popkultury oznaczający:

1. podgatunek hardcore punka (skrót od emotional hardcore - emocjonalny hardcore, także emocore) istniejący od połowy lat 80.;
2. rodzaj współczesnej popularnej mody i subkultury młodzieżowej.

Oba terminy nie mają ze sobą wiele wspólnego, jednak często są mylone, co wywołuje kontrowersje i nieporozumienia.

z wikipedii jak cos. Co dziwnego jest wiec w tym ze chcial byc emo? :>

=Pekin= 20-07-2007 00:23

Omg dal sie shaczyc jego wina..
Jezeli by nie sciagal zadnych gowien uwazal na swojego chara rec keya mial zapisanego na karteczce w portfelu czy gdzies to jest jedna metoda na hack.

"Hacker" moglby zgadnac jego passy - wtedy mialby usprawiedliwienie odemnie

Maver 20-07-2007 01:20

Gratulacje dla tego pana :p
Jeden uzależniony mniej...

SkateElement 20-07-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oli_powrot (Post 1557021)
Uuuu...Koleś miał odwage :P. Ale zdaje mi się, że postać była Hacked* ;p

A ja sądzę, żeby go strapowali i by nie padł ani razu więcej. Raczej był to prawdziwy owner.

Lavanor 20-07-2007 09:52

Skąd hacker miał reca?:>
Może gość zapisał rec keya w notatniku na kompie.
Albo 2 owner go shakował ;]

Lord Smencik 20-07-2007 12:29

Po 1 to szkoda mi Jamiego bo to byl jeden z niewielu normalnych h lvli na Ruberze mimo ze mial kilka ostrych wpadek jak np. zdrada ludzi ktorzy dawali mu kase na expienie i bez ktorych nie bylby jednym z najwyzszych lvli na serwie. Po 2 w pewnym momencie ta gra chyba zaczela przewazac nad jego zyciem osobistym traktowal to zbyt serio. Po pewnym czasie ludzie z ktorymi wygral "wojne" i przejal wladze zaczeli go traktowac jak smiecia chyba z 3 razy padl bo nie byl z nimi od poczatku wojny wiec byl traktowany inaczej. Ostatnio byl huntowany przez najlepsza gildie na serwerze w ktorej byl przez dlugi czas. Dzien przed zjechaniem z lvlem czlowiek ktory juz nie jednego kumpla shakowal na tym servie zabral z jego chara cala kase i itemy o wartosci 3kk~. Mith tracac wszystko co posiadal stwierdzil ze to dobry moment na skonczenie z ta gra i tak sie wlasnie stalo.

@up
Hakerem jest jego "kumpel" z gry

Lenrock 20-07-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noizer (Post 1557059)
Postać nie była hacked.

On zrobił to specjalnie.

Wystarczy poczytać Tibia.com Rubera Forum. :)

Ale jesteś super.

Naprawde.

Lorden 20-07-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sernic (Post 1557055)
DLACZEGO SIE DEDLES KOLEJNY h LWL We DUPE MOGLES MIE ODAC :(((( BYLEM TWOIM IDOLEM :((((((((999999999999999 kohales mie :(999999999

smutno mie bes ciebie tensknie my mys ju :* cienszko mi bes ciebie :(

walcz dla chonoru tiby rzeby lude cie szanowali i jak nie szanowali to deda im kurwom

EEE BLEEE CO ZA .. Mógł ci oddac tą wspaniałą postać albo sprzedac za zrobienie *** , za danie d*** , ty pewnie idioto bys zamienil matke za tego jebanego chara . Ale mam dla ciebie pocieszenie nie jeden by zamienil rodzine za idiotyczne trzy liczby przed nickiem

Lorden 20-07-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esther (Post 1557483)
[ironia]OMFG 200 lvl sie zrookowal chyba pojde powiesic sie za jajca no co za kretyn ja 2 i pol roku gram i 20 lvla nie moge dobic a on 200 lvl stracil omg no nie ;([/ironia]

nie ma co komentowac :P

Idz sie powies za jajca jak ich nie potrzebujesz , widac co ci tibia zrobila z łba i jaj ..... Za pare miesiecy/lat typo nie bedzie zalowac ze zrobil to co zrobil , zrozumie ze tibia wciaga innych mniej innych wiecej jak "Esther" zarazem uposledzajac psyhicznie nawet fizycznie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02.